icon

10 kg za 3 mesiace

rea92
1. apr 2018

Ahojte, vidíme, že sa to tu pomaličky mení, takže.......
Moja otázka znie: Je možné schudnúť za 3 mesiace 10 kíl?
Ak áno, poprosím nejaké rady ohľadne životného štýlu, hlavné tie baby, ktorým sa to za 3 mesiace podarilo.
Vďaka 😀

Strana
z2
prevenar
2. apr 2018

@rea92 samozrejme ,ze je to mozne . je mozne schudnut 1kg za den ..ked sa uz o tom bavime . zrejme je to maximum co je mozne , kedze sa jedna sa o prijem len cistej vody bez akehokolvek jedla.

viac menej je jedno co jes ..maj tam vela listovej zeleniny / zeleniny / ovocia / rozne strukoviny a pod. tu si zadaj svoje udaje a nastav si za aky cas chces kolko schudnut - vyhodi ti to kolko kalorii mozes denne zjest. ak to dodrzis, tak tolko aj +/- schudnes. https://cronometer.com/ ..samozrejme , po schudnuti si vypocitaj udrziavacie kalorie , lebo samozrejme inak vsetko priberies spat 🙂

pouzi

rea92
autor
3. apr 2018

taaaak....jedálniček zdravo zmenený, pohyb náš každodenný zaradený....hurá do chudnutia a vylepšovania postavy 😀 nech som sama so sebou spokojná keď prídem na kupko v plavkách 😀

66bublinka66
6. apr 2018

@rea92 ja som za 3 mesiace schudla 11,5kg z váhy 76,5 mám teraz 65 🙂 zmena stravy a cvicenie doma

nikita_tn
21. apr 2018

@maminka2710si počas tych 3 mesiacov co si schudla na povodnu aj kojila?

331kikus
21. apr 2018

ja som dala 15kg za 3 mes potom 3 mesiace som mala take ci to udrzim(problemy s kolenom takze aj menej cvicenia) a ked sa podarilo tak za dalsie 3 mes 15kg....a potom som to uz neprehanala a dole slo este 7 kg......z 104 som sla na 67....

adulikka
21. apr 2018

@331kikus super si to dala ,toľko kil ,hneď sebavedomie lepšie aj zdravotne.

331kikus
21. apr 2018

@adulikka ano to ano....len udrzat to je tazke kedze moja strava je 75%zelenina, maso kuracie, maxi si doprajem kusok syra alebo ovsena kasa....akonahle vyradim cvicenie tak je to katastrofa....
len mi je smutno ked citam niekedy komentare ako sa moze niekto tak vyzrat.....a ze nemame zvalovat vsetko na stres a geny a neviem co....nikdy som sa neprezierala a vzdy som si vahu drzala do 65,prisla praca a kila sli hore.....v druhom tehotenstve (to bolo po schudnuti tych kg) som v pohode cvicila do 7.mesiaca,drzala si jedalnicek, no mala sa zacala tlacit tak som prestala cvicit, ale strava nezmenena,a za zvysne 2m pribudlo 13kg....aj to ma stve ked mamicky ktore nepriberu skoro nic hodnotia ine matky ktore to stastie nemaju a nezdrzia sa poznamky ze si nemala jest za 2...
proste som chcela len povedat ze som rada, že sa najdu este ludia ktori nehodnotia hned ako si sa k tej vahe dostala...ale cloveku da viac ked ho ten druhy podpori...takze vdaka....
a zeny nehodnotte cloveka skor ako nepoznate jeho pribeh

jawinka
21. apr 2018
marcelatje
22. apr 2018

@331kikus ja mam zasa "najradsej" fotky o chudnuti hned po porode. Fotka "pred" este tehotna 😁 podla mna je to zavadzajuce, ja som pocas sestonedelia schudla vsetky tehotenske kila uplne bez snahy. Pribrala som az potom. Pocit uplnej neschopnosti, stres v kombinacii s dlhodobym nedostatkom spanku a nepravidelnou stravou su vrazeda kombinacia. Tu ma zasa dojimaju mamicky ktorym deti spia xy hodin a stihaju sa aj nudit. O poporodnej depresii kedy jedinym cielom je dozit sa druheho dna sa sice vie, ale akoby nikto neveril ze v takom stave moze byt aj kamoska odvedla, vnima sa to ako nieco vzdialene, nerealne. Ten nadlad a pochopenie ze nie kazdy to ma tak ako ja chyba mnohym ludom. Nikto nechce byt tucny dobrovolne. Ale kym nie je v poriadku hlava vsetka snaha marna.

331kikus
22. apr 2018

@marcelatje najlepsie ked zenu s popor.depresiou nazvu jednoducho neschopnou matkou...prave ked clovek poterbuje povzbudit pride dokonala (este lepsie bio)matka, ktora vsetko vie najlepsie, nasa mala nespala do roka a pol skoro vobec a reci typu si si naucila naruky...podla mna dieta naucene na ruky na tych rukach stichne nie? vedela prerevat aj 6 hod vksue(podla dr vsetko ok, ze to su teraz take deti)ale to odsudzovanie okolia bolo strasne, aka neschopna matka co nevie utisit vlastne dieta-vysledok-prestali sme chodit medzi ludi...spanok len po hodinach hopkania na fitlopte-zasa kritika z kazdej strany vyskusaj tu knihu hentu knihu taku techniku(presli sme masazami, knihami, homeopatika, cvicenia...)mile mamicky proste len kukali a neverili ze vsetko uz vyskusane a nic, stale len to iste dokola....a k tomu tie kila, ked pri kocikovani stretne clovek mamicku ktora je ako spilka....a clovek vidi ze hned prichadza to odsudenie, ze je nieco menej, ved aj ja som dokazala vynosit dieta, preco mam byt nieco menej....

icejane
1. máj 2018

Ahojte, pridávam skúsenosť... Presne tri mesiace a - 10 kg.... Pas - 16 cm, boky - 10 cm, stehná - 9 cm... Som na nizkosacharidovej strave, tkz. Keto strava 😉

bozskypalo
1. máj 2018

@icejane pekne,ale teraz davaj velky pozor nech to nemas hned naspat....ja som tak mala a hned som pribrala,musis sa drzat!,

mircalla
1. máj 2018

@icejane Pekna, ja za 2 tyzdne 2 kila pomaly to ide

Strana
z2