13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Mlieko je pre teliatka.... 😀 Dieta? Kristeeee
No to ti verim aj mna vanesenka
@cencula
@vanesenka ahojte tak ja sa drzim zatial,ale zajtra rano sa odvazim...neviem ci si to nahovaram ale citim trosku volnejsie nohavice... Snazim sa pit vela vody a ked mam krizu dam si kavu nieco teple na zaludok 😀 zajtra mem 3 deň...to dame a hlavne Cencul normalne pokracuj... Dôležité je aby si normalne pokracovala nedavaj si znovu od prveho dna...co sa tyka jojo efektu...neviem ked sa clovek neprejeda tak to naspat nejde...ale ked som praktizovala nalety na chladničku o 22:00 jasne ze sa to nalepilo a hlavne toho sladkeeho 😊drzte sa rano napisem ked sa zvážim
Dadulka5 zajtra pokracujem normalne a rano sa odvazim. Jasne ze pride jojo efekt ked sa zacne hlavne vecer nekontrolovatelne zut.ja dietujem cely zivot, takze teoriu ovladam, rano sa ozvem
Mínus 1,5 kg....A celkom som zatiaľ spokojná čakám ešte dva krát toľko 😂😂😂😂😂
super vanesenka ja mám dole 1,00kg, ale aj tak fajn, ved to piatku ešte tri dni a očakávam ešte 1,5kg. Ja tým zhrešením včerajším môžem byť rada, že nešlo hore viac
tak ja mam 1,3 dole... no uvidime ...
jááj moja ja idem z 80,8kg a mám 170cm
Baby,neviete nahodou,ci ma ta dieta ucinok iba tych 13 dni,alebo ked sa bude drzat dlhsie,tak to pojde dolu staaale?Ja teraz zacinam nonstop bez pauzy 5.tyzden,no nejde to tak rychlo dolu ako na zaciatku.Zatial -12 kg a neviem,ci sa mi oplati ju drzat dalej,ci este bude na mne ucinkovat 🙂
baby, strasne vam drzim palce a sledujem vase ubytky na vahe, ja mt. sa snazi cvicit a ako tak strazim stravu, ale ked to do leta nepojde, tak sa chystam na tuto dietu.
@vanesenka
@cencula kočky ja idem z váhy 64,7kg - výška: 162 cm... inak ja som si tiež dala pred touto dietkou žrací deň... držte sa! dnes mame už 3 deň 👏👏👏👍💃 dnes som šla na "obed" skôr ako len doprovod... ale tie halušky s tou slaninkou 🤐 mala som čo robiť! ale zvládla som to, odolala...mala by som už výčitky.. dala som si čaj 🙄
Sikovna
Ja už tretí deň za sebou som spokojná ak vydržím tých 13 dní dám ešte jedno kolo vôbec som není hladná ciim sa dobre
Ja som hlasna, ako tak citam vase vahy tak som najtucnejsia z vas 😣😥
@cencula Cenculiatko ty vôbec nad tým nerozmýšlaj lebo to je najhoršie... keď si hladná pokrájaj si uhorku a si ju posol a daj si ju k telkáči... zo zeleniny nikto ešte nepribral... alebo si daj jogurt a do toho si nastruhaj pol jablčka... v tejto dietke nemame žiadny chlebík tak s jogurtom kludne môžeš zhrešiť a to bez výčitiek... ja som si dala tiež uhorku a pol jogurtu... 😉
a my sme malé 😔 presne ako píše vanesenka...
Ste zlate,sa nehnem z gauca lebo to zle dopadne. Uz som si aj zuby radsej umyla
@verka277 ono sa veľmi neodporúča držat tuto dietu nepretržite.. mala by si si dať pauzu aspoň týždeň, samozrejme sa neprejedať, ale trošku oživiť tu stravu, že si daš dobrý vývar, pripadne ine polievky, kyslu kapustu.. + oriešky, avokadu a viac vlakniny... ono to pojde dolu neboj...👍
@zimmi1 dakujeme za podporu, pokial upraviš stravu a začneš cvičiť určite schudneš... do leta to daš ak si to nemyslíš pridaj sa k nam 😉
baby ja by som do tejto diety nesla, je tam vela mlieka.. ked uz by som mlieko vymenila za acidofilne je lepsie na travenie, skuste ci precitat prikladam clanok na alternativu mliecnej diety, vola sa to 10 dnova acidofilna dieta, a vyzera byt lahsie zvladnutelna:
http://topnazdravie.sk/10-dnova-acidofilna-diet...
@dadulka5 ahoj ja sa vážim asi až v nedeľu 😊chcem sa nechať prekvapiť bo viem že už to pôjde pomalí teraz tak až ma to neodradí 😂mám momentálne strašne chuť jesť sladké ale že strašnú stále chodím do kuchyne a pozerám sa na kuchynskú linku kde som odložila sladkosti pred dcérou že čo si zoberiem ale nedjfem prekonam to !!!! Možno preto tie chute mám mať svoje dni
dadulka5 ja sa budem vážiť v sobotu ráno pred plesom, lebo ked zistím, že som niečo schudla, tak potom budem v sladkom. lenus_m nemusíš piť tolko mlieka, daj si jogurt, acidko atd. kto má čo rád
babyyy, prosim vaas, nerieste diety,.... a takuto uz vobec nie - odhliadnuc od laktozy ako takej, aj kazein v mieku je nebezpecny pre zeny. Kratkodobou dietou si akurat tak rozhadzete metabolizmus a priberiete znova a znova naspar aj s urokami. Sama som to zazila x krat. S vahou bojujem od puberty. Ak to so svojou postavou myslite vazne, pridajte sa k nam do skupiny do vyzvy, pod tento program ceskeho trenera sa podpisem aj krvou o polnoci. Kombinuje vedecke podlozene fakty, skusenosti s mnohymi ludmi co trenoval a zasady zdravej stravy aj rychlosti metabolizmu. Prvykrat v zivote co nieco funguje aj u takej lemry ako som ja 🙂 Ano, robim mu reklamu a rada. Nic nepocitam nic nestrazim, dodrziavam 2-3 zakladne principy a cvicim co mi kazdy den posle do mailu video s treningom alebo s instrukciami/informaciami. Vsetko davkuje postupne a ani neviete ako, ubehne mesiac, dva a zrazu zapnete aj mensie gate :D :D
Na!
(a ak chce niekto hejtovat - a pisat ze fotky su fake - nie su - mnohych z tych ludi poznam a mesiac co mesiac pridavaju do skupiny svoje fotky s pokrokmi 🙂 uznavam, vyzor stranky posobi dost ako nejaka sibnuta skupina.... tiez som to asi pol roka len sledovala kym som sa zapojila,...a teraz banujem ze som nezacala skor
Pomooooooc na večeru sú u nás rezné príde chlap z roboty a ja mám chuť ako to len vonia zvlanimbsa sliny mi tečú až po kolená
Jooj moja daj si veceru podla rozpisu a do postele

Ahojte kocky..no moc tuto dietu neodporucam..ano schudnete s nou fajn ale ma riadny jojo efekt a mna to sakra mrzelo..ale aj tak vam drzim palce