icon

8 kg dole za mesiac

ishkaa
21. nov 2016

Baby o mesiac musim mať o 8kg menej,nie z estetického hľadiska ale zdravotného. Pohyb je u mňa obmedzený ( nevyhnuté bedrové kĺby) takže sa musím spoliehať na stravu. Viete mi poradiť diétu, ktorou to docieliť? Kľudne aj s jo jo , lekár ma odkázal na google tam je ale milión diét. Potrebujem niečo overené. Kebyže mám viac času riešim to zdravšou cestou teraz však potrebujem rýchlu pomoc

dankako
21. nov 2016

Skús mačingovú...

yanni
21. nov 2016

Noooo neviem ktory normalny lekar ti toto odporucil, ale az tak normalny asi nie je. Takym rychlym schudnutim a este s jo-jo si nadobaris este viac zdravotnych problemov. A este bez pohybu. To mozes zabudnut. Len stravou to nedas, ani keby si niiiiic nejedla.

vierkaviera
21. nov 2016

Macingova na 100% my sme dali za ten prvy mesiac dole 10kg

zibi
21. nov 2016

@ishkaa delenna strava alebo 90 dnova dieta

juliet86
21. nov 2016

Mevadi ze sa nemozes hybat... strava cini 80percent uspechu.. skus macingovu alebo delenu stravu pripadne 90dnovu dietu. Drzim palce.

sardinka336
21. nov 2016

@ishkaa tak sa daj zavriet do koncentraku a schudneš aj 8 kil...neverim ze lekar povedal presne na gram 8 kil za mesiac...skor povedal, ze celkovo potrebuje schudnut 8 kil. A podla mna si to nechala ,,na poslednu chvilu,, to chudnutie. Nechapem prečo za mesiac potrebuje tak rychlo schudnut, niečo asi kočka nedopovedala...ide na operaciu alebo ?
Najzdravšie je tak max. kilo týždenne. Kazda diéta ked skončí a začne sa stravovat tak ako predtým, tak priberie nie ze tých 8 kil naspät ale ešte par navyše. Nepíšeš kolko vážiš. Vydržíš cely zivot na Mačingovej a jest na ranajky nastruhane jablko s medom a orechami? To su čo za ranajky? O hodinu budeš tak hladna, ze budeš škrábať steny...a do obeda ešte daleko. Po 20 dnoch to jablko, mrkvu, zeler, cviku nebudeš moct ani citit to ti garantujem. Vydržíš na delenej strave do aleleuja? Ak ano, tak potom ok. A čo sa pohybu tyka mozeš plavat, mozeš cvičiť nejake rehabilitačne cviky.

stastna17
21. nov 2016

a dieta ti je naco dobra? aby si potom po diete pribrala 10?

sibalka21
21. nov 2016

Prepac ale 8kil za mesiac??? Ja som sa pravidelne hybala a dodrziavala stravu a schudla som max 4-5 kil .... A este bez pohybu? No viac ako polovicu necakaj... A pokial to je zo zdrav. hladiska aky to ma zmysel? ked po diete naberes dvakrat tolko? Ved to bude este horsie, ci na tom ti nezalezi? ...

alaguema
21. nov 2016

@ishkaa predpokladám, že kvôli operácii. Nízkosacharidová diéta je rýchla a účinná, ale určite nie je vhodná dlhodobo. Pokiaľ je východzia váha vysoká, tak môžeš za ten mesiac zhodiť celkom dosť.

evittam
21. nov 2016

@ishkaa Súhlasím so @sardinka336. Predpokladám, že tento problém s nadváhou nemáš od dnes? A ani tie ostatné zdravotné problémy, či? Takže tak ako písala sardinka - trebalo na to myslieť skôr a nie za 5 dvanásť...... 😉

ishkaa
autor
21. nov 2016

Ďakujem za vase odpovede

stanulienkat
21. nov 2016

tukožravá polievka-zaručene

nienna
21. nov 2016

@ishkaa cambridge dieta, teda uz je to nutrifood po novom...tam schudnes 8-10kg za mesiac...zarucene. Iba ak by si nemala velku nadvahu, vtedy by bol ubytok mensi

evittam
21. nov 2016

@nienna Určite, a keď prestaneš jesť umelé hovädiny zo sáčku tak si tam kde aj predtým a 2x tak rýchlejšie. 😉

nienna
21. nov 2016

@evittam netvrdim ze nie 🙂 ona chcela poradit dietu aj za cenu jojo efektu...tak nech sa paci

katulikle
21. nov 2016

Ahoj ak ti mozem poradit ja to mam overene na sebe ale bol k tomu aj pohyb sice ale ja som fala na supa 7 kg dole..jedla som len maso a salaty vylucila som akekolvek zemiaky hranolky ryzu a samozrejme pecivo..je povolene mlieko a mliecne vyrobky a aj syr ale taktiez vajcia najlepsie varene..nemusis nic ratat hodnoty atd maso aj salat najlepsie cerstvy s tekvicovym olejom to nie je zataz a chuti skvelo..masko len bejake dusene na pare alebo vide nie vyprazane

michaelaur
13. dec 2016

@katulikle to ste za akú dobu cca schudla 7kil? ďakujem za odpoveď

yollanda
13. dec 2016

Dukanova diera

katrin21
13. dec 2016

paleo.. dala som dole 10kg takto.... len to je prisne, momentalne sa na to neviem nastavit, aby som nejedla ziadny sacharidy ( muka, zemiaky, ryza , cukor...)

katrin21
13. dec 2016

@yanni
coby sa to nedalo. praveze , ak chces dat skor dole kila, tak mozes sa hybat kolko chces, ak neupravis stravu, pojdu dole len velmi tazko..... za mesiac sa da 10kilov dat dole hravo, hlavne ak je clovek obeznejsi, lebo vtedy idu prve kila dole lahko.. Nepozeravas premeny? za 3 mesiace tam davaju dole cez 20 -25kg bezne....
s pri paleo nehrozi ani taky jojo efekt.... pokial budes jest normalne, nie uz tak prisne, ale normalne, ako kazdy druhy clovek, vaha sa udrzi uz 🙂 tam sa nabehne metabolizmus ako ma a to je zaklad. a nehladujes, mozes jest kolko chces.

tajka1986
13. dec 2016

@ishkaa mliecna dieta. Trosku drsna,ale ak vydrzis a mas vyraznejsiu nadvahu,das dole aj 10kg

yennn
13. dec 2016

@ishkaa jasne ze ziadna z nas ti neodporuci dat dolu 8 kg za mesiac. No predpokladajme, ze toto mas vyriesene a vies co robis...
Kamoska schudla 8 kil za tyzden, ked ju s troma detmi opustil manzel...
Ale teraz vazne. Poznam zeny, ktore to dali s macingovou. Ja som svojho casu mala takmer takyto vysledok, ked som ma ten cas uplne vysadila sacharidy (ziadne prilohy, ovocie, dokonca ani "sladka" zelenina ani ovocne caje).
A tiez je asi otazne, aku mas startovaciu vahu - to si tu mozno mnohe dievcata neuvedomia. Ak ma niekto napr. okolo 100 kil ci viac, a este nikdy predtym dietu nedrzal pojde to lahko, tych 8 kil je len male % z pociatocnej obrovskej nadvahy (vlastna skusenost). No ak niekto vazi menej, nemusi sa to podarit v takom kratuckom case.

katulikle
13. dec 2016

@michaelaur 7tyzdnov 7kg dole strava upravena a vzdy ked sa dalo pohyb

ishkaa
autor
14. dec 2016

Dakujem za rady napokon sme zakrok odlozili nakolko to bolo skutocne drasticke za tak kratky cas, teraz po mesiaci mam minus 5 kil upravou stravy ale vase rady mi velmi k tomuto pomohli. Velmi dakujem