icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

komisakpd
25. feb 2014

napr dnes som jedla karfiol ako zeleninu ale nasla som ho pri Uh...tak teraz neviem..ci dobre som urbila...

lydka84
25. feb 2014

@komisakpd to je to co najcastejsie baby na inych forach nedodrzivaju preto som to vypichla. ..... .na skroby su zemiaky, ryza, fazula, zlty hrach, sosovica, cicer, kukurica .... 🙂 kludne zo vsetkeho trosku ...mozno sa niecim inspirujes aj v kucharskej knihe 😉

lydka84
25. feb 2014

@komisakpd karfiol je zelenina mozes kazdy den papat 😉

komisakpd
25. feb 2014

ak to spravne chapem..ovocie aj zeleninu mozem jest kedykolvek, od obeda do vecera...ak dodrzim casy..

takze podstata chunutia je v triedeni? alebo aj v niecom inom?

komisakpd
25. feb 2014

a este ...salamy a sunky su dovolene v bielkovinovom dni? ci su zakazane? a co mlieko?

lydka84
25. feb 2014

@komisakpd ano podstata chudnutia je v triedeni ....
od 4-12 papame len OVOCIE a semienka (zeleninu nie) .....vo vitaminovy den jes ovocie 4-20............. okrem vitaminoveho dna sa snaz ovocie jest hlavne rano cize na ranajky a desiatu ....mozes aj poobede ale nie denne!!! .....je predsa ovela sladsie a kalorickejsie ako zelenina.,.......vo vitaminovy den cely den mozes .,,,,, zeleninu jes ku kazdemu jedlu + vo vytaminovy den ako obed vecera ak nemas chut na ovocie .....

salamy sunky , su dovolene v bielkovinovy den .,,,ale nesmies ich miesat s inou bielkovinou takze teoreticky si mozes urobit zapekanu zeleninu so sunkou ale nesmies na to dat ani vajicko a ani syr ..... ale napr mozes sunkovy tanier so zeleninkou ,.,,,,,
mlieko je tak isto bielkovina, je to mliecny vyrobok takze to mozes kombinovat s tvarohom, smotanou, jogurtom a syrom 😉

lydka84
25. feb 2014

moj zajtrajsi obedik, pred druhou vodou vodickou sa treba poriadne napapat 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yasmin88
25. feb 2014

@lydka84 vyzerá to fajnovo 🙂

lydka84
25. feb 2014

@yasmin88 aj to je velika mnamka, uz som to robila minule len teraz som to este posypala posekanou rukolou 😝 😝 😝 😝 ja nie som cestovinova ale toto je neskutocna mnamka ...na to ze ten recept som vyymslela xixi

yasmin88
25. feb 2014

@lydka84 ved akurát študujem tie recepty...a nemam slov, toľko nápadov, je to super inšpirácia, ja mam zajtra vitamíniky, robila som si do práce bánik v kokose 🙂 🙂 🙂 , už teraz sa teším a to som pritom mala paniku z tých ovocných dní, proste v kazdom dni si treba nájst niečo fajnučké načo máme chut a na čo sa budeme teškat

lydka84
25. feb 2014

@yasmin88 to si urcite pochutnas bolo to mnamkove a velmi dobre je to zapekane ovocie posypane kokosom co som davala posledne , to si urcite urobim aj na stvrtok ....a presne ako pises ziadne dietovanie mas rada lososa? daj si...mas rada parenicu daj si.... proste treba varit ako bezne len delit a tak ti to nepride ako dietka a nebudes vediet ako ti tie dni ubiehaju ..... ja si davam aj pecivo celozrne aj kolaciky aj zmrzlinu a nemam pocit zeby mi nieco chybalo a vobec nemam navaly hladu a ani chute na nieco co nemozem...treba si fakt davat vsetko aby telo nemalo pocit ze je v deficite a hlavne papat do nasytenia .....telo samo postupne zacne si pytat menej a budes si zmensovat porcie prirodzene......

lovacka
25. feb 2014

ahojte,
taj zajtra mam aj ja ovocny dnik.
@yasmin88 ako si robila ten banan v kokose?

Inac sa mi zatial celkom dari aj cvicit kazdy den na orbitreku 30 minut...tak dufam ze pride aj vysledok.
Aj ked dnes som si dala kusok pizze a bola tam sunka ale hadam ten jeden kusok to nebude az tak vadit :(

lydka84
25. feb 2014

@lovacka jeeej dalsia medzi nami vitaj
na banan v kokose posielam link kde najdes receptik : 😉
https://www.modrykonik.sk/group/5470/vitaminy-b...

lydka84
25. feb 2014

@lovacka a kedy si zacala????

lovacka
25. feb 2014

@lydka84 zacala som v nedelu...a dakujem za privitanie a aj za receptik...zajtra si rano urobim tie banany na obedik vyzera to mnamky.
musim sa estepomerat a povazit lebo to som este nestihla.

a konecne pouzivam aj vianocny darcek od manzela 😀 orbitrek

zuzanaca
25. feb 2014

Ahojte baby 🙂. Potrebujem začať a neviem sa nakopnuť ☹ . Nezačína zajtra niekto?

lydka84
25. feb 2014

@lovacka no my vacsina snad aj cez 15 nas je co budeme mat teraz v piatok 2 vodu .....na strane 1615 prvy prispevok odomna najdes uzitocne linky aj nase tabulky ak by si sa chcela pridata zapisat, alebo sa inspirovat tym ze nas je cez 60 😝 a tym ako nam to pekne ide 😉 😉 😉 😉
no vyuzit vianocny darcek je vitaneeee 😉

lydka84
25. feb 2014

@zuzanaca ahooooj, no myslim ze ked troku zacnes citat to nase forum tu tak sa nakopnes raz dva 😉

komisakpd
25. feb 2014

@zuzanaca ja som zacala dnes..tak sa pridaj...

lovacka
25. feb 2014

verim tomu, ze sa mi podari vydrzat 90 dni.drzala som dietu pred svadbou kedy som aj cvicila kazdy den a za mesiac som schudla 8kg tak uvidime ako to pojde teraz...i ked teraz je moja vaha po porode diametralne odlisna od tej pred svadby 😝

lovacka
25. feb 2014

inac ja som zatial nepila ziaden vyvar v robote mi je trapne zalievat bujon 😀 je to nevyhnutne?
tusim som ani prvykrat ked som drzala dietu nepila bujon ani nejedla pecivo.dnes som ani moc veceru nestihla som prisla neskoro domov tak trojuholnik pizze aspon somdala a cokoladu som nestihla kupit tak dieta 😀

komisakpd
25. feb 2014

@lydka84 co tam mas s tou rukolou?

lydka84
26. feb 2014

@lovacka ja si vyvar dam tak dva krat do mesiaca, ak sa mi vyslovne ziada nieco teple do zaludka napr ked mam sopsky salat ....

lydka84
26. feb 2014

@komisakpd ten salat som s nou posypala, totiz som sa zamilovala do jej chuti 😉
prisla som na to ze naj mi chuti k paradajkam tak vsade kde dam paradajky davam aj rukolu , proste experimentujem ako sa len daaaa 😝 😝 😝 😝 😝 😝

lydka84
26. feb 2014

@dulkagabulka, @amavide, @andula123, @mima1983, @evelin1986, @nika185, @ketrinn, @klaudia90210, @moje2deti , @wanilla, @cutty, @matchgame, @2momo2, @1veroncek1, @aduss, @walen, @majkapetrisova, @adnrea1516, @zuzulkaa, @kaciatkom, @estachova, @misena741 , @lenka1408, @matamisi, @mirkapramukova, @gab1kaaa , @sinqa , @27zuzka, @mocca, @zuzka3, @vevericka2002, @3fach, @maricenka1516, @1982, @alzbetkav, @beruska64, @andula123, @vevericka2002, @graceful9, @mamami3, @petra53, @zuzka3, @lenka1408, @mooojko, @rajci, @keikasik,
dobrá ránko všetkym 😀 😀 😀 samozrejme aj tým, na ktoré som zabudla a tým sa im ospravedlňujem 😉 ako sa mame dievcata??? nezadržateľnou rýchlostou sa nám blíži druhá voda............. dajte o sebe info ako ide dietka, ako držíte pitný režim a ako sa mate , či cvičíte a samozrejme po vode sa nezabudnite zapísať do tabuliek 😉 aby sme sa mohli všetky radovať ako pekne nám to ide a ako sa scvrkávame 😀 😀 😀

Prajem vám všetkým krásny dník a utekám do prace, dúfam, že keď prídem domov a prihlasim sa sem, budem mať čo čítať, tak šup šup písať babule 😉 😉 😉 😉

@lenka1408 a ty sa nam mas ako??? nejako o tebe nepocut, pochval sa nam aj ty :p

lydka84
26. feb 2014

@boldy, @pomoni, @janinah, @zeleny_cajik, @sisa1971, @beani, @suzi81, @bbarboraa a čo vy babeny ??? na vás som zabudlaa ale už som vás doplnila k našej super zostave, ako sa darí vám a čo máte nové ??? 😉 😉 😉 😉

klaudia90210
26. feb 2014

@lydka84 no tak ja sice dodrziavam system /delenej/ 90dnovej len tie dni mi akosi nesedeli s mojim rezimom takze to vidim momentalne tak ze prrchadzam len na delenu a nie na 90dnovu ... Drzim.vam palce baby

pomoni
26. feb 2014

@lydka84 ja celkom v pohode /zatial ziadne porusenie/ - prave dnes som v polovici snazenia, takze po 45 dnoch -10kg 😉 spokojnost 🙂

evelin1986
26. feb 2014

Ahoj. @lydka84 ..tak ja frcim stale,ale uprimne s coraz vacsimi problemami...dietu drzim uz 3x,ale to co sa mi deje teraz sa mi este ani raz nestalo..napriek tomu,ze tentokrat sa snazim jedla striedat a vymyslat stale cisi,tak sa uz na ziadne jedlo netesim,na nic z toho nemam chut..mozem si za to asi sama,lebo som ku vsetkemu pchala pecenu cviklu a som sa jej tak obzrala,ze ju mam stale pred ocami a az zle mi je z nej...😀..vrazdila by som za anglicke ranajky, parky,obycajny chlebik natrety,smotanove omacky k cestovinam...prehreskov zas az tolko nemam,zatial som to ako-tak ustala,ale aj tak to nie je ok,lebo som podrazdena a to je zle...druhu vodu dobojujem a uvidim co a ako v mojej hlave a zaludku a ak to neprelomim,tak na ten treti sa uz vykaslem a skysim nieco ine..asi ten system 5x denne mala porcia,normalne ranajky,na vecer len bielkoviny..este to premyslim...ved dam vediet..ale vy ostatne sa drzte🙂

nika185
26. feb 2014

ahojte 🙂 , no ja mám vodový 3.3. a tento druhý level mám taký nanič, váha nejde tak dole ako predtým 😒 , bojím sa, čo bude po vodovom, 😒 tak dúfam, že napíšem do tabulky aspoň -1kg, no ale za to som sa nemerala, porušovanie trolinku bolo, ale nie tak, aby to neklesalo, no ale hlavné je, že som nepribrala 😀 , ale hlavu hore-aaaaaaaaaaaaaaaaa idem ďalej, nepíšem, lebo nemám čas, ale sem tam si vás čítam, zatiaľ pa a držím palčeky a všetky nové babenky vitajte medzi nami 🙂 🙂 🙂