icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

abcivana
17. jan 2011

Ahoj bora, môj mail je ivana@abcdeti.sk a moc ďakujem za ochotu!
Ivana

kubkovka
17. jan 2011

@abcivana poslane 😉

suezana
17. jan 2011

no, ja som dnes mala ovocný deň a na večeru som si uvarila karfiol v poriadne slanej vode a veeeľmi mi zapasovalo, teraz pijem mätový čaj, ste ma inšpirovali 😀
...a to som mala návštevu, ponúkla som pečenými jabĺčkami - chutili 😵 a potom čipsy a dezert - ten sa našťastie dojedol 😀 a čipsy som rýchlo schovala, dobrá som 😎 Takže dnes bez prehrešku, aj káva bez mlieka. Wau!

lubikaf
17. jan 2011

ahojte, tak ja som sa dnes rano vazila, lebo sak po ovocnom dni, a mam dole presne 1,3kg 😉 takze moja momentalna vaha je 70,2kg 😉
dnes som jedla masko so zemlou celozrnnou a zeleninkou, len takou surovou nakrajanou a vecer som zjedla jogurt. aj ked by sa nemali miesat maso s mliecnymi, ale bol uz dva dni otvoreny v chladnicke, tak som sa bala, ze sa pokazi 😅

@luciaanna ja tiez pijem kavu s mliekom, ale bez cukru. ja si kavu uz vela rokov nesladim. a tvoja mala spava dokedy prosim ta, ked si rano vychutnavas ticho v byte? to som ja nemala uz rok a pol 😀 😀

adamko05
17. jan 2011

ahojte
len vas zdravím
som zradkyna, nechudnem.. čo už.. neni teraz energia... dost zmeny v živote, tak neni čas.... ale možno zas niekedy
tak vam držím palce, nech vam to ide podla vašich predstav 😉 😉

kubkovka
17. jan 2011

@adamko05 ahoj, no ved chudnutie nie je v zivote to najdolezitejsie........tak dufam, ze zmeny su k lepsiemu

oriesok
17. jan 2011

ahojte.. aj ja by som chcela konečne schudnúť.. viete mi poradiť tú 90 dňovú diétu?

kubkovka
17. jan 2011

@oriesok ahoj, ak mi posles mail, poslem ti zaklady

oriesok
17. jan 2011

môj mail je z.tomova@centrum.sk
vy už ako dlho praktizujete túto diétu? príp. koľko sa vám podarilo schudnúť?

suezana
17. jan 2011

@oriesok ahoj, ja dnes 8.deň a 2,5kg dole 🙂 a je to len vďaka týmto babám 😉

ivella
17. jan 2011

@adamko05 cauko...ja chudnem,,,zase 😉 pamatas ma?
mam za sebou siesty den,uplne v pohode 😅 😅
suezana,gratulko ku neprehreskom 😀 😀
lubi,vidis,ze sa kilecka pohli,len tak dalej 😵 😵

oriesok
17. jan 2011

@suezana waw paráda..
a aké máte ciele?

kubkovka
17. jan 2011

@suezana nie, to si dokazala hlavne ty a tvoja pevna vola.......

kubkovka
17. jan 2011

@oriesok poslane

oriesok
17. jan 2011

@kubkovka ďakujem 😉 dúfam, že budem mať pevnú vôľu.. 😅

kubkovka
17. jan 2011

@oriesok ziadne, ze dufam, ono pevnu volu uz mas........ 😉

suezana
17. jan 2011

@kubkovka ja som sa len prišla informovať, len tak, ale neverila som na diéty, ani na seba 😠 a vy ste ma doslova sem stiahli 😀 a ja prekypujem optimizmom 😀
@oriesok začala som na váhe 74 a chcem svojich 60 toľko som mala 5 rokov a aj po pôrode som pekne schudla, až keď mala dcéra 2 roky, začala som priberať až 🤐

suezana
17. jan 2011

@oriesok a ty si na tom ako?

suezana
17. jan 2011

Vidím, že máš malé bábätko a vo fotoblogu vyzeráš štíhla 😕
@oriesok

oriesok
17. jan 2011

@kubkovka vďaka za podporu 😉
@suezana ja mám cca 68,5 a chcela by som min. na tých 60kg.. to len do tváre vyzerám.. ale na bruchu mám pneumatiky 😠

kubkovka
17. jan 2011

@oriesok nie je to vobec tazke, par dni mozno tazsich, ale hladom trpiet nebudes 🙂

oriesok
17. jan 2011

@kubkovka dúfam 😅 ty už máš ako dlho túto diétu?

kubkovka
17. jan 2011

@oriesok no dnes dva tyzdne, ale ubytok vahy budem vediet az pozajtra..........nie je dobre sa kazdy den vazit, ja sa budem tak raz za dva tyzdne.

oriesok
17. jan 2011

@kubkovka prvé dni budú určite ťažké.. 😅

kubkovka
17. jan 2011

@oriesok ale ani nie, bielkoviny si das nejake kur. prsia alebo stehno alebo syr s kopou zeleniny a celozrnnym rozkom, a vyvar a na veceru polovicnu porciu masa bez peciva

suezana
17. jan 2011

@oriesok prvé dva dni boli úplne ľahké, sama to nechápem 😕 dokonca sa mohlo zjesť pečivo a vôbec som to nepotrebovala. Vlastne už 8 dní som pečivo nejedla, len pri prvom ovocnom som podvečer zhrešila a 2x som zahryzla 🤐 a hrooozne pomohlo 😀

kubkovka
17. jan 2011

@suezana no ja som tiez mala pecivo iba raz........ale v bielkovinovy den

suezana
17. jan 2011

Odchádzam do večných lovíšť, majte sa 🙂

celi
17. jan 2011

Ahojte, tak som dnes začala...štartovacia váha 74 kg ☹ ...chcem 60, tak dúfam, že sa mi to podarí...

suezana
17. jan 2011

Tak moment...

@celi to sú presne moje údaje - takže to je výzva, držím palce 😉