Ak sa žena prezentuje ako krv a mlieko, tak aký protiklad názvu je k mužovi?
Ak sa zena prezentuje ako krv a mlieko. Aky protiklad nazvu je k muzovi?.. Co je preboha krv a mlieko ak chlapa s bruchom a jedmnou nadvahou volate pupkac?? ak 175 cm vysoka zena ma 100 kilo a je krv a mlieko.. co je 175cm vysoky chlap co ma 100 kilo?
@anonym_autor reagujem na " Co je preboha krv a mlieko..." ...napr. Kate Winslet, Vica Kerekes sú považované za herečky typu " krv a mlieko" majú skrátka ženské krivky na správnych miestach (sú sexi) a sú zdravé a silné/vitálne...žiadne 170 CM a 100 kg...
Chlapi sto by mohli byť ako dub, jedľa...repa?
@anonym_autor krv a mlieko = primárne kozatá a s mierne oplácanou postavou. Nie tučná.
Takou typickou ženou krv a mlieko bola v mladosti Hana Gregorová - ale to nebolo žiadne vyžrané 100 kg telo na kfc, mekač a pod
@anonym_autor reagujem na " Co je preboha krv a mlieko..." ...napr. Kate Winslet, Vica Kerekes sú považované za herečky typu " krv a mlieko" majú skrátka ženské krivky na správnych miestach (sú sexi) a sú zdravé a silné/vitálne...žiadne 170 CM a 100 kg...
Chlapi sto by mohli byť ako dub, jedľa...repa?
@anonym_895758 tak to vôbec nie - obe sú šťuplíčky - štíhle baby
Krv a mlieko určite nie je tučná žena. Ani som nepočula žiadnu obeznu ženu povedať, že je krv a mlieko. Je to žena, ktorá má zadok, prsia, vyžaruje z nej taká tá živočíšna sexualita, spojená s plodnosťou. U chlapa sú iné prirovnania: napr. chlap ako repa, poriadny kus chlapa....
@anonym_bdfe40 áno tá živočíšna sexualita je primárna u ženy krv a mlieko -
sa tu hadate ale nieje 80 kil ako 80 kil.. u niekoho je to proste kus tuku a u inej svalova hmota tazkekosti etc .. takze zalezi aka je to postava ...a nie kolko kilova .. a muz je to iste ..niektoma sice pupok ale dokaze ho nosit iny mavacsie kozy ako zena pred porodom
Krv a mlieko,je zena s jemnymi oblinami. Povedzme ma mat 65kg a ma 70kg alebo mierne cez. Nie ze ma mat 65 a ma cez 100, to je obezna.
@milanemila alebo kelly brook - keď bola vo forme
@anonym_895758 tak to vôbec nie - obe sú šťuplíčky - štíhle baby
@anouschka5 teraz, ale pozri si, čo sa i nich píše na webe...
Tak logicky. Zena = krv a mlieko. Muz = sadlo a semeno.
Ženám okolo 100kg sa hovorí krv a mlieko? Už nie bacuľka? 😀
@biba_18 sama vieš, koľko diskusii tu býva dotknutých žien, že im lekár povedal, aby schudli a skôr som narážala na to. Ja sa nestarám v podstate do nikoho postavy, mám čo robiť so svojou 😅🙂.
@a0 Tyka sa to zdravia, suhlasim, ale nazvat zenu tucnou je cez ciaru. Su aj ine vyrazy ako s extra kilami, s nadvahou.
Iba taka vsuvka, pomahala som susedam s nakupami vynasat na 2., 3.poschodie, lebo nemame vo vchode vytah. Stacili mi zacut ich sproste pripomienky na moju postavu, teraz uz nevynasam. Nech im vynesu ich chude dcery a nevesty, ktore na ne kaslu.
@a0 Tyka sa to zdravia, suhlasim, ale nazvat zenu tucnou je cez ciaru. Su aj ine vyrazy ako s extra kilami, s nadvahou.
Iba taka vsuvka, pomahala som susedam s nakupami vynasat na 2., 3.poschodie, lebo nemame vo vchode vytah. Stacili mi zacut ich sproste pripomienky na moju postavu, teraz uz nevynasam. Nech im vynesu ich chude dcery a nevesty, ktore na ne kaslu.
@anonym_774b21 a prečo tučnú nemôžeme nazvať tučnou ale chudú chudou áno? Je na to nejaký rozdielny meter alebo len tvoj pohľad skrz to, že sa ťa to bytostne týka? Však chudú môžeš pomenovať štíhla, vyšportovaná,… za mňa treba veci pomenovať pravým menom, také aké sú. Súčasne nekomentujem postavy iných ale keď je raz niekto tučný, tak je, rovnako ako keď je niekto blonďavý, vyšportovaný, modrooký, príjemný, nepríjemný, nízky, vysoký,… beriem to ako pomenovanie, nie urážku, ak to teba uráža - slovo tučný, tak je načase buď zmeniť postavu alebo mindset. 🙂
Nestačím sa čudovať aké ste tu poniektoré povrchné trúby. Vôbec sa nedivím, že s vami tí chlapi nevydržia.. a môžete mať aj 90-60-90…
@anonym_autor je to vyraz pre vitalnu zenu, taku akurat, s peknymi krivkami. Kazdemu sa paci ine, niekto oceni plnsi zadok, iny prsia, nemyslim si, ze by to slo napasovat na konkretne miery. A to iste plati o chlapoch. Ale skus napisat do jazykovej poradne, mozno sa pani Mislovicova zamysli.
Nestačím sa čudovať aké ste tu poniektoré povrchné trúby. Vôbec sa nedivím, že s vami tí chlapi nevydržia.. a môžete mať aj 90-60-90…
@top_manazerka čo je povrchne
@anonym_autor 175cm vaziaca 100kg nie je krv a mlieko ale obezna.
Toto je pre mna zena “krv a mlieko”
@milanemila ...
@anonym_autor ...
@anonym_fea7ea Joza malo fotiek chceme ich viac

@anonym_autor ono zalezi ci je bohatý alebo nie. Ak je štedrý a bohatý, tak je to macko. Ak je chudobný, tak tučné prasa. 🤣🤣 to je taky vtip samozrejme. Vaha za mna nieje vzdy smerodajná. Zalezi ako sa co rozkladá a kde. Potom mozes mas rovnaku vahu pri svaloch, ked posilňuješ a mas vypracované telo ako niekto kto ma tie kg v tuku. Mame v rodine, nízka, vysoka vaha, mega prsia. Prsia si kvoli chrbatu musela a aj chcela dat zmenšiť. Isla az do velkosti B. Ked sa vratila z nemocnice, mala realne na váhe o 15kg menej. Ani sama tomu neverila a doktor sa pri odstránení stehov smial, ze mali aj vacsie rekordy. Cize krv a mlieko, jasne, ze nebude uplne stihla ale moze mat realne nezanedbateľnú vahu v prsiach. Len preco ta to tak irituje? Kazdy nech je taky ako sa dobre citi.