icon

Aké máte skúsenosti s retatrutide na chudnutie?

majanagy83
Včera o 08:59

Baby, musím sa spýtať, či to máte podobne 😅 Ja som za necelé 3 mesiace dala dole skoro 9 kg a úprimne, sama som z toho celkom prekvapená. Najviac ma ale dostáva, že nemám pocit, že by som sa nejako extra obmedzovala alebo že by som bola stále hladná. Niekedy mám dokonca pocit, že jem až priveľa 😂

Skôr by ma zaujímalo, čo bolo potom. Ako vám to pokračovalo po tých prvých 3 mesiacoch? Držala sa váha ďalej, alebo sa to nejako spomalilo? A hlavne, čo sa dialo, keď ste retatrutide vysadili? To je asi to, čo ma teraz zaujíma najviac a hlavne dúfam že to nepriberem späť..

Budem rada za každú odpoved 😅

Strana
z2
anonym_ca623a
Včera o 09:11

@majanagy83 kde si ho zohnala?

anonym_693cfe
Včera o 09:21

Ja som mala bez toho este lepsie vysledky za 3 mesiace a vaha sa mi udrzala. Toto ma byt nejaka reklama alebo? Ved chudnutie je o kalorickom deficite ak ho budes mat budes chudnut, ak sa budes prezierat tak priberies netreba z toho robit vedu. Vsetko zalezi od toho, co a ako budes robit po jeho vysadeni.

anonym_975581
Včera o 09:35

Priberieš naspäť. Všetky lieky na chudnutie by mali byť na učenie stravovania, zdravej životosprávy. Možno tieto injekcie potlačia chuť do jedla, na programujú hlavu, ale čo po vysadení, ak si budeš myslieť, že už nikdy nebudeš musieť myslieť na to, že toto nie, toho menej, treba sa hýbať, všetko sa ti vráti takou rýchlosťou ako si sa toho zbavila. Pozor na to.

anonym_19a8c6
Včera o 10:27

@majanagy83 Nie si hladná, keďže je spomalená peristaltika criev a hlavne vyprázdňovanie žalúdka. Potrava v ňom zostáva oveľa dlhšie, čiastočne zahniva, preto sa ti nechce toľko jest. Taktiež to pôsobí na inzulín a glukagon. Uvidíme, aké budú nasledky na pankreas, pečeň, žalúdok a črevá pri dlhodobom užívaní - Farma biznis má obrovskú vzorku užívateľov, ktorí sú pod lekárskym dohľadom. Neviem, ako zachytia výsledky od tých, ktorí si to zohnali mimo systém .
Za 3 mesiace si sa naučila zdravo stravovať a merať si dávky nutrientov, však? Takže už môžeš byť aj bez toho, nie?
Môj manžel schudol za 50 dní 9kg bez chemickej "pomoci", len KT a gym.

zuzika
Včera o 10:43

@majanagy83 mňa by zaujímalo kde ste ho kupovali a či to bolo v pere. A vlastne či boli k tomu aj tie nové ihly alebo ich treba kúpiť.

anonym_1c45ba
Včera o 10:52

@majanagy83 sa nebojis ze z toho dostanes nejake autoimunitne ochorenie,rakovinu pankreasu?

majanagy83
autor
Včera o 11:10
@anonym_ca623a

@majanagy83 kde si ho zohnala?

@anonym_ca623a syn mi našiel stránku, nájdem ju neskôr a pridám sem ked by bol záujem, som si overovala a tam bola super kvalita

majanagy83
autor
Včera o 11:10
@anonym_693cfe

Ja som mala bez toho este lepsie vysledky za 3 mesiace a vaha sa mi udrzala. Toto ma byt nejaka reklama alebo? Ved chudnutie je o kalorickom deficite ak ho budes mat budes chudnut, ak sa budes prezierat tak priberies netreba z toho robit vedu. Vsetko zalezi od toho, co a ako budes robit po jeho vysadeni.

@anonym_693cfe práveže si stravu nejak extra nesledujem, len viem že som si určite zlepšila návyky a preto sa bojím čo bude keď vysadím lebo úprimne sa mi to nechce moc sledovať ani dopodrobna že koľko kalorií má aké jedlo

majanagy83
autor
Včera o 11:13
@anonym_19a8c6

@majanagy83 Nie si hladná, keďže je spomalená peristaltika criev a hlavne vyprázdňovanie žalúdka. Potrava v ňom zostáva oveľa dlhšie, čiastočne zahniva, preto sa ti nechce toľko jest. Taktiež to pôsobí na inzulín a glukagon. Uvidíme, aké budú nasledky na pankreas, pečeň, žalúdok a črevá pri dlhodobom užívaní - Farma biznis má obrovskú vzorku užívateľov, ktorí sú pod lekárskym dohľadom. Neviem, ako zachytia výsledky od tých, ktorí si to zohnali mimo systém .
Za 3 mesiace si sa naučila zdravo stravovať a merať si dávky nutrientov, však? Takže už môžeš byť aj bez toho, nie?
Môj manžel schudol za 50 dní 9kg bez chemickej "pomoci", len KT a gym.

@anonym_19a8c6 Jasné, práve preto ma zaujíma hlavne to, čo bude ďalej 😅 Neberiem to tak, že reta má za mňa všetko vyriešiť alebo že bez nej už nebudem vedieť fungovať. Skôr mi prvýkrát pomohlo dostať pod kontrolu to neustále jedenie a potom sa snažím normálne upraviť aj stravu ale zároveň to až tak nesledovať že by som jedla fakt len daný počet kalórií napríklad.
A tých 9 kg za necelé 3 mesiace ma úprimne dosť prekvapilo, hlavne keď mám pocit, že sa nijako extrémne netrápim. Preto sa pýtam skôr na skúsenosti ľudí, ktorí sú ďalej – čo sa dialo po 3, 6 mesiacoch a hlavne po vysadení. To mi príde oveľa zaujímavejšie než porovnávať, kto schudol rýchlejšie 😄

anonym_693cfe
Včera o 11:19
@majanagy83

@anonym_693cfe práveže si stravu nejak extra nesledujem, len viem že som si určite zlepšila návyky a preto sa bojím čo bude keď vysadím lebo úprimne sa mi to nechce moc sledovať ani dopodrobna že koľko kalorií má aké jedlo

@majanagy83 tak treba stravu sledovat, ak budes prijmat kaloricky nadbytok budes priberat to je logicke.

majanagy83
autor
Včera o 11:20
@zuzika

@majanagy83 mňa by zaujímalo kde ste ho kupovali a či to bolo v pere. A vlastne či boli k tomu aj tie nové ihly alebo ich treba kúpiť.

@zuzika Ja som to mala mimo pera – retu aj bakteriostatickú vodu som objednávala cez stránku a ihly som si kúpila zvlášť v lekárni. Za 100 kusov som dala cca 14 €, takže mám aspoň rovno zásobu 😅

O perách som už počula všeličo, aj že vraj nie sú také dobré, ale osobnú skúsenosť s nimi nemám, takže nechcem tvrdiť niečo, čo neviem. Ak máte niektorá skúsenosť s perom, pokojne napíšte, celkom ma zaujíma, aký je medzi tým rozdiel.

mandzula
Včera o 11:26

Najdi si v archive Markizy, tusim v piatok v spravach bola reportaz o nebezpecenstve tychto peptidov urcenych na vyskumne ucely.

majanagy83
autor
Včera o 11:27
@zuzika

@anonym_ca623a
@zuzika
Baby, ja som retu aj bakteriostatickú vodu brala zo stránky čo Vám hodím dole. Mne objednávka prišla rýchlo a zatiaľ som spokojná.
Nechcem nikoho presviedčať, aby objednával práve odtiaľto, každý nech si vyberie podľa seba. Ak máte iný zdroj, určite by som si ale predtým overila pôvod a dostupné laboratórne testy. Pri takýchto veciach by som osobne nechcela brať niečo, o čom vôbec neviem, čo v tom reálne je.

https://marvixpeptides.eu/

majanagy83
autor
Včera o 11:28
@mandzula

Najdi si v archive Markizy, tusim v piatok v spravach bola reportaz o nebezpecenstve tychto peptidov urcenych na vyskumne ucely.

@mandzula Idem si to pozrieť aj ked niesom veľmi fanúšička správ z novín, vkuse len negatívne veci. 😒

anonym_ca623a
Včera o 12:15
@anonym_1c45ba

@majanagy83 sa nebojis ze z toho dostanes nejake autoimunitne ochorenie,rakovinu pankreasu?

@anonym_1c45ba ja si počkám kym to vyskúšajú pokusné králiky a ak nepoumieraju, možno porozmýšľam

anonym_ca623a
Včera o 12:17
@majanagy83

@mandzula Idem si to pozrieť aj ked niesom veľmi fanúšička správ z novín, vkuse len negatívne veci. 😒

@majanagy83 🙈 veru radšej nečítaj, aj tak už neskoro keď to berieš 3 mesiace. Len sa vystresuješ. Nezaujímala si sa na začiatku, teraz už berieš. Ale ozvi sa o 2-3 roky či si stále medzi nami

biba_18
Včera o 12:24

ľudia všeličo popchajú do seba namiesto toho aby na sebe popracovali 😒

mandzula
Včera o 12:26
@anonym_ca623a

@majanagy83 🙈 veru radšej nečítaj, aj tak už neskoro keď to berieš 3 mesiace. Len sa vystresuješ. Nezaujímala si sa na začiatku, teraz už berieš. Ale ozvi sa o 2-3 roky či si stále medzi nami

@anonym_ca623a Pise: "Ak máte iný zdroj, určite by som si ale predtým overila pôvod a dostupné laboratórne testy. Pri takýchto veciach by som osobne nechcela brať niečo, o čom vôbec neviem, čo v tom reálne je."
Fakt by ma zaujimalo, na zaklade coho je presvedcena, ze prave tieto peptidy su pre cloveka ok, ked su "Research Use Only“ (len na výskumné účely) a nie sú schválené na uzivanie pre ludi. EMA a SUKL ich urcite neschvalili.

majanagy83
autor
Včera o 13:35
@anonym_ca623a

@anonym_1c45ba ja si počkám kym to vyskúšajú pokusné králiky a ak nepoumieraju, možno porozmýšľam

@anonym_ca623a Aj to je cesta 😀😀

majanagy83
autor
Včera o 13:37
@mandzula

@anonym_ca623a Pise: "Ak máte iný zdroj, určite by som si ale predtým overila pôvod a dostupné laboratórne testy. Pri takýchto veciach by som osobne nechcela brať niečo, o čom vôbec neviem, čo v tom reálne je."
Fakt by ma zaujimalo, na zaklade coho je presvedcena, ze prave tieto peptidy su pre cloveka ok, ked su "Research Use Only“ (len na výskumné účely) a nie sú schválené na uzivanie pre ludi. EMA a SUKL ich urcite neschvalili.

@mandzula Tak ja som myslela priamo retatrutide, s inými skúsenosť nemám a tú som sa informovala u nich na stránke a majú cez 99 percentnú čistotu, čo som pozerala iné zdroje tak boli medzi 98 až 99 percent. A logicky, čím to bude čistejšie tým je menšia šanca že v tom budú nejaké hovadiny. 🙂

mandzula
Včera o 13:56
@majanagy83

@mandzula Tak ja som myslela priamo retatrutide, s inými skúsenosť nemám a tú som sa informovala u nich na stránke a majú cez 99 percentnú čistotu, čo som pozerala iné zdroje tak boli medzi 98 až 99 percent. A logicky, čím to bude čistejšie tým je menšia šanca že v tom budú nejaké hovadiny. 🙂

@majanagy83 Pozor, toto je jeden velky omyl - cistota neznamena bezpecnost pri uzivani. Stale ma garanciu len na vyskumne ucely. To, ze je urceny na vyskumne ucely, vsetci uspesne prehliadate.

majanagy83
autor
Včera o 14:08
@mandzula

@majanagy83 Pozor, toto je jeden velky omyl - cistota neznamena bezpecnost pri uzivani. Stale ma garanciu len na vyskumne ucely. To, ze je urceny na vyskumne ucely, vsetci uspesne prehliadate.

@mandzula Tak ano, to je samozrejme pravda. Ale keď už sa človek rozhodne užívať niečo na výskumné účely tak logicky by mal chcieť najväčšiu čistotu.. môj názor. Ale jasné, máte pravdu aj vy.

anonym_57b765
Včera o 14:11

ja len chcem podotknut, ze sice maju zverejnene testy, ale to neznamena, ze to co sa testovalo aj dojde v tej vialke. ty netusis co v tej vialke skutocne je a ci je tam to, co davali testovat

mandzula
Včera o 14:18
@majanagy83

@mandzula Tak ano, to je samozrejme pravda. Ale keď už sa človek rozhodne užívať niečo na výskumné účely tak logicky by mal chcieť najväčšiu čistotu.. môj názor. Ale jasné, máte pravdu aj vy.

@majanagy83 Ono to mas podobne ako s weedshopmi. Uvedu, ze semienka travy predavaju na zberatelske ucely, legislativne je to teda ok. Je na konzumentovi, co s tym spravi. Len ti rovnako ako konzumentovi tej travy odkazujem, ze ked sa ti nieco stane, nechod knucat k lekarovi.

majanagy83
autor
Včera o 14:21
@anonym_57b765

ja len chcem podotknut, ze sice maju zverejnene testy, ale to neznamena, ze to co sa testovalo aj dojde v tej vialke. ty netusis co v tej vialke skutocne je a ci je tam to, co davali testovat

@anonym_57b765 Jasné, úplnú istotu z toho testu asi človek nikdy nemá 😅 Ale zase si myslím, že normálny obchod nebude riskovať, že bude tvrdiť niečo úplne iné a potom si niekto dá konkrétnu vialku otestovať a vyjde z toho úplne iná vec. To by si podľa mňa dosť rýchlo pokazili meno.
Ja som si preto pozerala hlavne, či majú testy a odkiaľ to vôbec berú. Lebo dávať si do seba niečo len tak z nejakého neznámeho zdroja by som teda nechcela, stačí že som sa rozhodla vôbec retu brať..

majanagy83
autor
Včera o 14:23
@mandzula

@majanagy83 Ono to mas podobne ako s weedshopmi. Uvedu, ze semienka travy predavaju na zberatelske ucely, legislativne je to teda ok. Je na konzumentovi, co s tym spravi. Len ti rovnako ako konzumentovi tej travy odkazujem, ze ked sa ti nieco stane, nechod knucat k lekarovi.

@mandzula Veď áno, s tým lekárom práve súhlasím 😅 Keďže je to vedené na výskumné účely, človek musí počítať s tým, že to nie je to isté ako normálne schválený liek.. ale tak ja som zatiaľ spokojná a skôr som sa spýtala na výsledky a názory iných ľudí

anonym_e64f0f
Včera o 14:58
@anonym_ca623a

@anonym_ca623a ale predpokladám, že proti covidu sa sa dala zodpovedne niekoľkokrát zaboostrovat, lebo veríš odborníkom ☝️

anonym_00b84a
Včera o 15:39
@majanagy83

@mandzula Veď áno, s tým lekárom práve súhlasím 😅 Keďže je to vedené na výskumné účely, človek musí počítať s tým, že to nie je to isté ako normálne schválený liek.. ale tak ja som zatiaľ spokojná a skôr som sa spýtala na výsledky a názory iných ľudí

@majanagy83 ja len odpoveď na otázku, čo sa stane, keď to prestaneš užívať.
Takže - vysokú váhu si nabrala z väčšieho príjmu, ako výdaja kalórií. To znamená, že keď prestaneš brať tento liek alebo čo to je, a budeš ďalej jesť ako predtým, priberies naspäť, a pravdepodobne ešte viac, lebo telo sa "nebude vedieť dojesť".
Ak si však kalórie postrážiš, čo sa ti nechce, stane sa vyššie uvedené. Plus ktovie, aké následky zanechá na orgánoch tento "liek".

zuzika
Včera o 18:26
@majanagy83

@anonym_ca623a
@zuzika
Baby, ja som retu aj bakteriostatickú vodu brala zo stránky čo Vám hodím dole. Mne objednávka prišla rýchlo a zatiaľ som spokojná.
Nechcem nikoho presviedčať, aby objednával práve odtiaľto, každý nech si vyberie podľa seba. Ak máte iný zdroj, určite by som si ale predtým overila pôvod a dostupné laboratórne testy. Pri takýchto veciach by som osobne nechcela brať niečo, o čom vôbec neviem, čo v tom reálne je.

https://marvixpeptides.eu/

@majanagy83 mohla by si mi prosím napísať ako sa to pichá? Ako sa to rieši stou vodou? Mám s toho zmätok

zuzika
Včera o 18:27
@majanagy83

@zuzika Ja som to mala mimo pera – retu aj bakteriostatickú vodu som objednávala cez stránku a ihly som si kúpila zvlášť v lekárni. Za 100 kusov som dala cca 14 €, takže mám aspoň rovno zásobu 😅

O perách som už počula všeličo, aj že vraj nie sú také dobré, ale osobnú skúsenosť s nimi nemám, takže nechcem tvrdiť niečo, čo neviem. Ak máte niektorá skúsenosť s perom, pokojne napíšte, celkom ma zaujíma, aký je medzi tým rozdiel.

@majanagy83 mohla by si napísať presnejšie ako sa to pichá s tou vodou ? Môžeš na mail zuzana.vychlopenova@gmail.com

Strana
z2