Ako mám prekonať samu seba a nehanbit sa ísť do fitka?
Ahojte .
Prosím poraďte ako mám prekonať samu seba a nehanbit sa ísť do fitka . Stravu som už upravila ,chodila som cvičiť asi pred 6 rokmi 3x týždenne bolo to super. Ale potom kolobeh ivf , tehotenstvo,pôrod a všetko bolo fuč. Mám neuverilnych 99kg a nedokážem sa ani pozrieť do zrkadla. Ja sama v sebe viem že cvičiť musím ,ale strašne sa za seba hanbím a viem že budú na mňa pozerať :( ako toto prekonať ?
Ahoj, ja s manzelom pravidelne chodime do fitness ajked som tehotna, ver mi nikto na nikoho sa nesmeje, je tam respekt, lebo kazdy vie,ze ako zacal.
Kludne chod, neboj sa 👍 Bude to OK. Drzim ti palce 😉🤗
Prepáč za výraz, ale maj u prdele čo si kto myslí🤷♀️ a nech ta teší myšlienka, že chceš so sebou niečo spraviť. Ide o teba, nie o okoloidúcich 🍀
@osky prave naopak. Vo fitku su profi stroje ktore su pevnejsie stabilnejsie a hlavne znesu vacsiu hmitnost a zatazenie. Stoja aj niekolko stoviek €. Nie ako bicykel na doma za 100€, ktory po hodine zacina dymit od pretazenia😂
Chodím do fitka už 2 roky. Vždy keď vidím nejakého začiatočníka automaticky ho oceňujem pretože vidím, že sa snaží a niečo pre seba robí. A môžem potvrdiť, že každý sa tam staráme o svoj tréning a ostatní sú nám ukradnutí.
Avšak chápem tvoje obavy. Ja som si na začiatok zaplatila trénerku. Tá ma so všetkým oboznámila a naučila ma ako mám cvičiť. Bez nej by som do fitka asi nevošla.

Ďakujem baby za podporu . Bola som prekonala som sa a ten pocit po cvičení je na nezaplatenie . Dala som aj kardio aj silový tréning,a naozaj som videla ,že moje svaly si veľa pamätali z čias keď som cvičila pravidelne . A áno samozrejme ,že nie je načo pozerať ako bolo vyššie v komentári spomenuté ,ale každý tlstý človek má ten blok v hlave žiaľ :/ ale ďakujem za ľudí ako ste vy ,že ste ma podporili ,inak by som sa zrejme neodhodlala ❤️❤️☺️ ste super