Ako nahradiť maslo na zníženie tuku?
Prosim cim nahradit? Dnes tuky na 150% katastofa, davam na ranne hrianky ci toasty- fakt teeeenucka vrstva, dnes aj aj do zemiakovej kase davala
Ked som rozklikla tuky v KT tak maslo na prvom mieste
@sense kolozvarskej kapusty som dala len 100g
Vsetko si vazim len neviem ake presne su tam tie nahodene jedla
Je to dobre a naje sa z toho cela rodina aj dva dni ked to das do zapekacej misy
100g kolozvarskej? A zvyšok si tam co mala?
@kavasmliekom 100g zemiakov a salatovu uhorku
Ale proste gie hodnoty sa mi nezdali kedze v tej kolozvarskej bolo vlastne kapusta ryza a mlete maso a ked som citala na nete recepty tak to niekde zalievali smotanou tak ci nahodou tak nieje v KT nieco take nahodene
To si si varila sama? Kapustu si neprazila na oleji, mäso si neprazila na oleji? Ja neviem, ale pre mňa je kolozvarska kapusta kalorické jedlo, plne tukov, aj keď je tam kapusta a ryža.
Plus zemiaky len čisté, bez masla, bez mlieka?
Mne by 100g zemiakov a 100g kolozvarskej zjedol 5 ročný syn jak nič. A ta Uhorka je tam len nasilu, ani nepasuje k takému jedlu. Nebola do hladná z takej porcie? Skus si variť niečo, z čoho sa naješ, lebo toto je také sýte jedlo ale na hodinu. Potom už by som bola hladná zase.
@kavasmliekom pre celu rodinu odvazila som aj olej a bolo ho tam minimum
Ano zemiaky boli bez masla bez soli bez mlieka bez supky
Uhorka sa uz musela zjest takze nasilu nenasilu je to jedno predsa nie? Co sa tyka uhorky
Nebola, este som sla po obede cvicit jedla som okolo 11:30 a dalsie jedlo 15:30
Neviem ako ty ale teda ja az tak hlad nepocitujem, asi tebe by nestacilo mne akurat
@kavasmliekom a neurobilo mi take cisla ako maslo naposledy
Tak ono ak chcela úplne presne nevyberajú hotové jedlá z databázy ale náhod sú surovín ale používaš, keďže nevieš aké mleté mäso dali, ako to pripravovali, plus teda na akom množstve oleja smazili
@sense je to v kt? Kde?
Ja jem hummus na pecivo...skus..najviac mi chuti z lidlu
Tak napíš, čo vsetko si si dnes zapísala do tabuliek. Tuky máš akurát, možno by som pridala ráno proteín, do kaše, jogurtu, a zvyšok neriešim.
A nepíšem, že si hladná, alebo ja, len ze 200g na porciu je málo. Ale zase keď ma 500kcal tak to musí stačiť, veru.
@evka64 nechuti mi
@kavasmliekom protein uz mam zapocitany
Pridaj screenshot dnešného zápisu za celý deň.

Keď máš viac tukov uber sacharidov. Takisto ak si dáš kalorickej sie jedlo priznávam musela som googlit čo je to tá koložvárska kapusta 🙈 tak musíš prispôsobiť množstvo. Napr ja to riešim štýlom 1/2 taniera zelenina resp šalát a zasýti to alebo musíš prispôsobiť zvyšok dna
Ono pri tých cca 1650 kcal musíš viac kalkulovať a rozmýšľať čo áno a čo nie a hlavne kolko