icon

Ako najrýchlejšie zväčšiť zadok a boky cvičením?

amiy
31. jan 2025

Ahojte baby rozhodla som sa začat so sebou konečne niečo robiť chcela by som začať cvičiť zväčšiť si zadok a trochu boky vedeli by ste mi poradiť nejaké cviky a jedálniček alebo skôr typ ako najrýchlejšie nabrať ďakujem za rady❤️

martinmmartin
•
31. jan 2025

najrychlejsie bude vyzrat sa . Cvicenie moze mat opacny ucinok.

dadis
•
31. jan 2025

@amiy Boky su podla mna geneticka zalezitost. Zadok si vies zvacsit silovym cvicenim s tazsimi vahami - treba ist do kalorickeho nadbytku a prijimat 2g bielkovin na kg hmotnosti denne.
Cviky ako drepy s cinkami s roznymi sirkami noh, vypady, mrtve tahy, bulharske drepy, hip thrusty a pod.

kiki68
•
31. jan 2025

Boky nijako, zadok- cvicit tazke vahy, drepy, vypady, bulharske, rumunsky deadlift, hipthrusters, ako tam je toho viac, ale hlavne sa to poriadne naucit a potom nahodit zataz.

melanta
•
31. jan 2025

Roky cvičím silový tréning a boky ani zadok sa mi nezväčšili. Vyformovali, ale nezväčšili. Ak ich chceš zväčšiť, tak jedine ako píše dadis, zvýšiť príjem kalórii a ozaj ťažké váhy. Ale ak geneticky nemáš žiadny zadok a boky, nečakaj žiadne zázraky. Niektoré ženy proberú a nezväčšia sa im prsia, niektoré priberú a majú druhú bradu, niektorým sa toto nestane. Ak nemáš geneticky predispozíciu mať zadok a boky, tak zvýšeným príjmom kalórií a mega tréningom to trochu vypracuješ, ale asi nie tak, ako by si chcela. A ešte je potrebné uvedomiť si jedno - tuky idú preč pomaly, svaly rýchlo. Ak prestaneš cvičiť, rýchlo pôjdeš do pôvodného stavu.

kiki68
•
31. jan 2025

@melanta tam musis ist cielene na to, ide to, ale je to strasna robota, liat do seba protein a pod na objem, ist aj dvojfazove treningy. Ako mne sa objem zvacsil, ale nie som ten typ tiez, zadok mam krasny, ale boky 87 a to aj po porode. Ale keby naozaj idem po tomto, tak ten zadok este viac vypasim. Len mne sa to az tak nepaci

janulka1802
•
31. jan 2025

Také cviky neexistujú, aby Ti urobili boky. Tie buď máš alebo nie. Zadok je sval, s tým sa čiastočne popracovať dá.

0silvia0
•
31. jan 2025

@amiy no a hlavne mysli na to, aby si to neprehnala a nepôsobila disproporčne. Lebo zadok ešte zväčšíš, ale pri úzkych bokoch to môže vyzerať komicky, ako trčiaca riť.
Viem, o čom hovorím, tiež mám úzke boky

nelka93
•
31. jan 2025

Ako píšu, boky sú genetika, ja sa snažím ako môžem a aj tak ich mam okolo 97 a nižšie to proste nejde

faelyn
•
31. jan 2025

📌