icon

Ako nájsť motiváciu k cvičeniu aj pri pokušeniach?

11. nov 2024

Zacinam ju stracat
Vysledky mam, cvicim 2h denne, som v deficite ale neviem dokedy vydrzim, doma mam vela nastrah jedla, sladke neviem co mam robit

Strana
z2
autor
12. nov 2024

@nelka93 mam aj protein kedzezo stravy sa mi nie vzdy dari dosiahnut tie bielkoviny ale o tom viem, zecez den clovek malo je a vecer vyjeda blbosti lebo malo bielkovin
Tak dnes som cvicila len hodinu lebo ma zacala boliet hlava takze dalsiu poobednu hodinu by som nedala takze dnes len tak zlahka 15km som zabehla
Tak mam uz takmer 12kg dole aj sama to vidim ze to brucho je mensie a o obleceni ani nehovorim nieco konecne obleciem a ostatne veci na mne visia
Skor som si vsimla ze sa neviem ovladat ked mam svoje dni ved my zeny to pozname zle mi je tazko hladna som stale len by som jedla taka opuchnuta sa citim no proste cele zle

gnotek
12. nov 2024

2 hodiny denne? To by som nedala hoci mám pevnú vôľu. Ja mám cez 40 rokov a postavu, akú som mala v 20tich. Číslo 36 až 38. Prečo ti to píšem? Nie preto, aby som sa chválila. Ale, stiahla som si kalorickú tabuľku. Keď ju správne vyplníš nastaví ti denný príjem bielkovín, tukov...naučíš sa zdravšie jesť a kilá pôjdu dole. Zo začiatku budeš mať chaos ale časom nájdeš tie správne potraviny a budeš si môcť dať aj koláčik. A inak, ja cvičím len 10 minút denne.
90% je strava. Aspoň mne to tak vychadza.

Strana
z2