icon

Ako prestať jesť v noci?

27. feb 2024

Cez deň sa snažím ale v noci akoby si to neuvedomujem a jem..

liz_lemon
27. feb 2024

asi jes malo cez den, ked mas v noci taky hlad, ze jes

viestta
27. feb 2024

Ja ked som mala take obdobie, tak som pila mlieko. Hlad to zazenie ale neuskodi

tundra
27. feb 2024

Zamkni kuchynu a nainstaluj casovy zamok ako maju v banke🤣

bale1rinka
27. feb 2024

tak cez deň nejec vôbec do cca 12.00 a teš sa na to, že si dáš obed a aj večer si dáš, čo chceš, volá sa to pôst.

bytc20
27. feb 2024

Podla mna hladujes (alebo sa vyrazne obmedzujes) cez den, a potom to telo dobieha v noci. Najedz sa normalne najneskor 2h pred spankom. A ked sa aj v noci zobudis, jednoducho sa premoz. V tomto pripde totiz nepojde o hlad, ale o zvyk. Par noci vydrzis a malo by toto nocne nutkanie jest vymiznut. Drzim palce. PS: Pitie mlieka v noci nie je option, takisto ma kalorie, zatazuje traviaci trakt a takisto si po nom treba umyt zuby.

januska12323
27. feb 2024

Málo ješ cez deň. V noci myslíš, že sa zobudíš a ideš do chladničky? Daj si k posteli pohár vody.

autor
27. feb 2024

@januska12323 áno tak..

januska12323
27. feb 2024

Koľko zješ cez deň?

autor
27. feb 2024

@januska12323 snažím sa co najmenej..ale kojim

tundra
27. feb 2024

To si mohla hned napisat🤣,potrebujes jest,aby si nestratila mlieko...Prestanes kojit,das sa do normalu...

sono2
27. feb 2024

Jasne😂😂 uvedomíš si, keď ti bude všetko malé

sono2
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
27. feb 2024

Toto som mávala ked som jedla malo cez deň v noci ma to dobehli pokiaľ máš vyváženú stravu cez deň nebudeš v noci hladna

alex49
27. feb 2024

Začni normálne jesť, potrebuješ živiny pre seba aj pre bábätko.

kitycat
27. feb 2024

Kolko si po porode?

Normalne sa najedz. Mado, priloha ovocie a zelenina. S babatkom na prechadzky a ono sa to pohne. Si teraz hlavne mama.

autor
27. feb 2024

@kitycat 6.5 mes po pôrode

januska12323
27. feb 2024

No tak treba jesť cez deň. K posteli si nachystaj niečo malé keď ťa prepadne hlad a postupne to obmedzuj.

bale1rinka
27. feb 2024

ja som ŽRALA všetko keď mal malý7mes.-
obmedzovať sa nemôžeš ak PLNE kojíš, musíš jesť aj dva hlavné jedlá denne aby si mala energiu silu náladu chuť a dosť mlieka...vôbec sa neobmedzuj, však to z teba vysaje všetko...
ja som schudla na žalostných 56 kg ,bežne som mávala 62kg a keď som prestala kojiť ustálilo sa to na 66kg, samozrejme potom mi už nechutilo tak jesť..
to je malé dieťa na to, aby si teraz rozmýšľala, že či ješ veľa, jedine, žeby si mala FAKT nadváhu a nevládala..veľa piť veľa chodiť na prechádzky, veľa zeleniny s masom kombinovať napríklad nie so zemiakmi..veľa sexu s mužom a pôjde to...

autor
27. feb 2024

@bale1rinka jej ďakujem.. toto je bohovsky komentár..ja som mala veľa rokov anorexiu a nejedla som skoro nič.. tak to ma súvis možno aj s tým.. teraz mam taku skôr chudsiu postavu ...aké som aj nižšia

autor
27. feb 2024

@januska12323 skúsim.. snáď to pôjde

cukroska
27. feb 2024

To nebude len tým,že málo ješ cez deň-ale skôr zlo/zvyk.

mabenn
27. feb 2024

Jedz cez den, najlepsie zdravo, dostatok bielkovin

janci27
1. mar 2024

ja sa cudujem, ze sa niekomu v noci chce vstat z postele a ide jest. Ked spim, tak spim 😀 osobna skusenost je taka, ze ked idem spat hladna, rano po prebudeni uz hlad nemam