icon

Ako rýchlo schudnúť do svadby?

17. mar 2025

co vám pomohlo ?
Nepapam veľa iba raňajky a obed.
od 16:00 nejem nič iba čaj prechádzam sa každý deň 5 km a moja vaha stále stojí dokonca niekedy ide aj hore
Už som z toho na nervy po pôrode (3,5 roka )
Neviem dať dole 6-8 kg a v mojom prípade je to brutálne vidno keďže postavu mám “gitara naopak”
Čo znamená. Mužské ramena a veľké prsia a mini zadok 😬
O mesiac mame ísť na svadbu a ja si chcem obliest saty ktoré som mala na svojej svadbe
Prosím ako rýchlo schudnem 🤷‍♀️

lucia13022023
17. mar 2025

Tak, že začneš chudnúť poctivo a nie tak ako chudneš doteraz. Telo je v bojovom režime, ukladá si.

januska12323
17. mar 2025

Začni jesť normálne nie len "papať" a cvičiť nielen prechádzka.

crazy_cat_lady
17. mar 2025

a ty sa cudujes? jest dva krat denne a potom od 16tej nejest nic je totalny nezmysel. jedz pravidelne, mensie porcie, pridaj ovocie, zeleninu, udrz pohyb a pojde to

juliacenc
17. mar 2025

Kolko vazis. Kolko merias. A co papas na ranajky a obed? Doprajes si sladke, sladke napoje?

veronka1996
17. mar 2025

5km prechadzka je malo, to je minimum spalenych kalorii.

stanulienkat
17. mar 2025

Ak chceš schudnúť- päť kilometrov prechádzka je fajn, ale veľmi rezkým krokom. Ležérna prechádzka ti veľa kalórií neuberie. Dve jedlá za deň nie sú zlé ak to nie sú kalorické bomby. Nemusíš sa týrať hladom, jedz rozumne, zdravo a môžeš si dopriať kľudne aj tri-štyri jedlá za deň, ale málo kalorické. Ziadne kysnute, vyprazane, smotanove, mastne syry....

barka1
17. mar 2025

Zakladom je kaloricky deficit. Stiahni si apku Kalorické tabulky, nastav ju, určí si paušálnu aktivitu ako miernu, vypni si trávenie a vypočíta ti to, kolko kalorií mas prijat, aby si schudla. A potom už musíš len presne vážit a zapisovat všetko, co zješ. A ked budes mat zelené kolečka, budeš chudnut.

mariynka
17. mar 2025

Maso, vajcia, syry, ryby, zelenina. Pojde to rychlo😉

enmery
17. mar 2025

Tvoje telo nevie o akom čase ješ, ale vie, čo. Po 16stej nejesť je taký dôvod že dovi dopo.

zobaka
17. mar 2025

@januska12323 😅 "papat"

jest mensie porcie a pridat sport, obmedzit pecivo

autor
17. mar 2025

Meriam 160 cm a vážim 63 kg a mám 32 rokov
Nejem po 16 už Asi 5 rokov
Nepociťujem ani hlad nakoľko pojem veľa vody…

lila246
17. mar 2025

Zapisujes si kalorie do tabuliek? Si urcite v deficite?

cukroska
17. mar 2025

Na mňa práve toto fungovalo, večer jesť vôbec ani sladké,žiadne pečivo. Ale už to bolo dávno, už teraz nevydržím večer nejesť a to je najhoršie. Každý to má inak. Ja som pred svadbou sa tak zaprela aj dom schudla 7kg za mesiac, ale z vyššej váhy. Ale potom som aj tak začala jesť ako predtým postupne .

cimage
17. mar 2025

Chce to pohyb a stravu. To, ze nebudes jest je este horsie, lebo telo je v strese a vtedy nepusti ani gram.

nelka93
18. mar 2025

Z takej váhy 7 kíl schudneš za mesiac len ťažko a len hladovkou. Navyše máš malo pohybu. 5km spravím bezne do práce z prace a večer so psom 😅

minenkaa
18. mar 2025

@crazy_cat_lady Pri takymito jedeni by som nevladala zit,moje telo by bolo uplne bez enerie lebo zaludok by len pracoval ,nie kazdemu vyhovuje jest cely den

katies0410
18. mar 2025

Samozrejme,že nechudnes.. keďže tvoje telo je v šoku . Začni jesť a prijímať toľko kalórií čo máš.

freepalestine
18. mar 2025

Nepises co jes a co pijes pocas dna.
Skus: na ranajky najprv zeleninu a za tym protein (vajicka, tofu, alebo ine). Potom si daj kavu ak pijavas- kludne s mliekom a steviou. Nepi okrem vody a nesladeneho caju nic ine uz pocas dna.
Na obed opat zacni zeleninou, za tym protein a az ked to dojes, tak priloha.
Daj si HIIT video na YT kazdy druhy den tak 20min aspon, a ak mas moznost aj silovy trening.
Za mesiac 6kg mozno nedas, ale isto kazde kilo potesi 🙂
Inak.. ides niekomu inemu na svatbu vo svojich svadobnych satach 🧐?

pl2y
18. mar 2025

Skús sacharidove vlny..to držia fitnesaci pred súťažou..nie si pri tom hladny a odfukne sa človek..ale odporúčam to tak posledných 7-10 dni max..nájdeš si veľa možných spôsobov a jedalnickov ako na to

timiiii
19. mar 2025

Na svadbu niekoho ineho vo vasich svadobnych satoch? To ma na tom prekvapuje najviac...

lauricka
19. mar 2025

Niekedy je príliš málo je skôr na škodu. Poraď sa s niekým, kto tomu rozumie, potrebuješ správny jedálniček.

dididudu
22. mar 2025

@timiiii bože, podľa mňa myslí popolnocne... Prečo by si už len obliekala svoje svadobné šaty niekomu na svadbu 🤦

aandrea9
22. mar 2025

Po 16,00 neješ lebo veľa piješ? Klameš žalúdok? Nie si ty náhodou zavodnená? V tom pripade ti papanie 2x denne na váhe neuberie.

zuzik1407
22. mar 2025

Skús Macingovu,nie je to dieta,ale detox dobrý.Mam tiež takú postavu ako ty,pekne som za 28 dní dala dole 10 kil,brucho sa stiahlo,28dni som jedla a nehladovala.A mám viac rokov ako ty.Az som bola prekvapená ako kilá išli dole ,a ubudli centimetre.....základ je nevazit sa celý čas.

alexanderkovacs
25. mar 2025

Jest mimalne 3 4 krat denne. Picatat kalorie. Musis byt v deficite poriadne. Tak 1300 kalorii denne . 5km prechadzka nestaci. Min 4x 1h rychla chodza, to je taka ze by si este ledva vedela pri tom rozpravat sa. Tep by mal bytvokolo 130. Treba vediet to nastavit. Bolo by dobre aj cvicit . 5 kil urcie pojde dole za mesiac