Ako rýchlo schudnúť po tehotenstve?
Ahojte viem že je to blbosť ale potrebujem len rýchlu motiváciu
Po tehotenstve mi ostalo nejaké to kilo naviac
A potrebujem dať dole aspoň 5 kil
Čo je pre niekoho úplne malo ale pre mna uplna katastrofa 😢
Skúšala som všetko delennu stravu diéty posty. No nic max 1 kg som schudla a o 2 dni naspäť 😡
Preto má to po mesiaci prestane baviť a skončím to
Potrebujwˇ rýchlu motiváciu dať dole rýchlo niečo (hoc len sa odvodnit) aby som mihla zase pokračovať
Nie je to vôbec blbosť, keď sa človek necíti dobre vo vlastnom tele, tak je to proste nafigu. A hlavne keď si sa už snažila a nič sa nehýbe, to fakt vie znechutiť. 🙂
Aby si videla aspoň malý výsledok, skús pár dní ľahkú očistu – veľa vody, vývary, zelenina, menej soli, žiadne sladkosti a pečivo. Len nech sa to telo trošku prečistí a odvodní. Už len to, že sa nebudeš cítiť nafúknuto, ti môže psychicky pomôcť nakopnúť sa ďalej.
Popri tom si nastav niečo jednoduché, napr. že sa budeš každý deň aspoň 20 min prechádzať a uvidíš, že to pôjde dolu. 🙂 Držím palce. 💪
Odporúčam nejakú výzvu, zanzisan, fitshaker...mas tam presne recepty, presne cvičenia. Poradia, podporia. Ak to dodrzis, výsledok zaručený. A je to jednoduchšie ako nejaké pôsty, diéty, práškové polievky, či nápoje, nebodaj placebo tabletky.
Dlhodobo to vydržíš, len keď 1, vieš dôvody, kvôli ktorým tak chceš žiť 2, keď je to udržatelné.
Ja si napr.nič nezakazujem úplne, to by ma len viac ťahalo. Ale rozumiem medicínskym dôvodom, kvôli ktorým som urobila v strave a v životnom štýle zmeny. Ja si pridávam ku každému jedlu zeleninu a bielkoviny. Nikdy nejem sacharidy len tak samé. Takto jem dlhodobo a vyzerám a cítim sa dobre. Schudla som presne tie kilá, čo mi vadili.
Skúšala si sa aj viac hýbať? Kalorické tabuľky? Možno stačí úplne malá zmena.
Kilo ta nemoze demotivovat, pretoze to kilo moze byt len zadrzana voda, ktoru pocas cyklu stracas a naberas
Tak, aby sa stihala stiahnut koza, inak budes vyzerat ako taky buldocek, pozor na to 😉
Tak si kup mensie cislo nohavic narvi sa do nich ako najviac pojde a pozri sa na seba do zrkadla, tak chces vyzerat? Nie
Tak zacni chudnut, chudne sa pevnou volou nie delenou stravou

Najlepšou motivaciou je zdravie.
Obezita sposobuje velmi vela zravotnych problemov, tazkosti, stazuje bezne fungovanie. Aj nadvaha.