icon

Ako sa zbaviť veľkého brucha?

Včera o 13:55

Stále som mala 55 az 58 kg. Teraz mam 75 pri výške 164 cm. Ked sedím vyzera takto. Ako sa toho zbaviť?

Ako sa zbaviť veľkého brucha?
Strana
z7
anonym_7d9952
Včera o 13:56

no schudnúť

sisa_s
Včera o 13:56

Schudnut? Strava, cvicenie

anonym_a8884e
Včera o 13:57

@anonym_autor tak mas nabratych 20kg, niekde sa uz museli ulozit, tak sa ti ulozili do brucha. Cvicit a zdravo sa stravovat

anonym_c59c4f
Včera o 13:58

Schudnúť... čo iné ? A sice nevyžiadaná otázka, ale urob aj s vlasmi niečo. Na fotke to vyzerá ako vlasy barbie x rokov česanej.

januska12323
Včera o 14:00

Lepšie jesť a viac sa hýbať. Žiadna zázračná rada neexistuje.

autor
Včera o 14:04
@anonym_c59c4f

Schudnúť... čo iné ? A sice nevyžiadaná otázka, ale urob aj s vlasmi niečo. Na fotke to vyzerá ako vlasy barbie x rokov česanej.

@anonym_c59c4f vlasy ma stali 800eur mam ich len dva dni nadpojene :D takze diky potešilo:D

ivik4
Včera o 14:06

No jedine kaloricky deficit. Brucho sa rysuje v kuchyni

anonym_c59c4f
Včera o 14:08
@anonym_autor

@anonym_c59c4f vlasy ma stali 800eur mam ich len dva dni nadpojene :D takze diky potešilo:D

@anonym_autor ou 🙄

anonym_228856
Včera o 14:09
@anonym_autor

@anonym_autor Nabuduce investuj do trenera vo fitku, ziadne carovne slovicko na chudnutie neexistuje, ani lieky.

autor
Včera o 14:15
@anonym_228856

@anonym_autor Nabuduce investuj do trenera vo fitku, ziadne carovne slovicko na chudnutie neexistuje, ani lieky.

@anonym_228856 mala som uz dve trénerky ďakujem za radu. Ja viem ako cvicit ale nejde to dole

anonym_228856
Včera o 14:16
@anonym_autor

@anonym_228856 mala som uz dve trénerky ďakujem za radu. Ja viem ako cvicit ale nejde to dole

@anonym_autor Ako dlho si cvicila? Dodrziavala si stravovaci plan? Lebo jedna vec je odcvicit si hodinu tyzdenne, ale doma sa prejedat sladkostami ci vyprazanymi jedlom.

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
anonym_abf20d
Včera o 14:19

Brucho sa robi v kuchyni , takze v prvom rade strava. A pridať cvičenie a vydržať. A v podstate udržiavať, cize zmena životného štýlu.

zuzinka888
Včera o 14:21

Brucho v cvicenim brucha neschudnes- iba kaloricky deficit.

alex49
Včera o 14:23

zjavne nedodržuješ, čo ti tréner hovorí. Brucha sa zbavíš v kuchyni. A tie vlasy sú fakt hrôza. Nedala by som za ne ani 20 eur, nie 800

autor
Včera o 14:23
@anonym_228856

@anonym_autor Ako dlho si cvicila? Dodrziavala si stravovaci plan? Lebo jedna vec je odcvicit si hodinu tyzdenne, ale doma sa prejedat sladkostami ci vyprazanymi jedlom.

@anonym_228856 ja som mala fitness postavu a vyrysovane brucho. Až ked som začala jest lieky som rýchlo toľko nabrala

zeldia
Včera o 14:24

@anonym_autor a vek? Lebo po 45ke je to už asi jednoducho tak. Ak ta to poteší som na tom rovnako, a tiež som z toho naštvaná.

autor
Včera o 14:26
@zeldia

@anonym_autor a vek? Lebo po 45ke je to už asi jednoducho tak. Ak ta to poteší som na tom rovnako, a tiež som z toho naštvaná.

@zeldia 27

anonym_151475
Včera o 14:28
@anonym_autor

@anonym_228856 ja som mala fitness postavu a vyrysovane brucho. Až ked som začala jest lieky som rýchlo toľko nabrala

@anonym_autor z liekov si nepribrala, nemajú kaloricku hodnotu.Zacala si po tych liekoch viac jest, lebo si možno brala hormóny a mala si chute a ani si si to neuvedomila.

zeldia
@anonym_autor

@zeldia 27

@anonym_autor tak potom ak nie si ani po pôrode ani stará 😉 treba lepšie jest: napr mäso (bielkoviny) a zelenina a cvičiť.

pe_mi

Tie vlasy su naozaj ako chemlon, to by som dala reklamovať , prepáč , viem že si sa na to nepýtala , ale v dobrom ti to píšem a nie, že by som ťa stretla a povedala máš to krásne
Čo sa týka brucha ,jedine strava , plus cvičenie

anonym_3e0b45
Včera o 14:34
@anonym_c59c4f

@anonym_c59c4f Tiez ma viac vydesili vlasy, ako brucho.

autor
Včera o 14:38
@pe_mi

Tie vlasy su naozaj ako chemlon, to by som dala reklamovať , prepáč , viem že si sa na to nepýtala , ale v dobrom ti to píšem a nie, že by som ťa stretla a povedala máš to krásne
Čo sa týka brucha ,jedine strava , plus cvičenie

@pe_mi to je v poriadku chapem ze nie každému sa musia páčiť. Su preto take aby pasovali k mojim lebo svoje mam take tiez. Kebyže si dám rovne hladké by nepasovali k mojim

autor
Včera o 14:42
@anonym_autor

@pe_mi to je v poriadku chapem ze nie každému sa musia páčiť. Su preto take aby pasovali k mojim lebo svoje mam take tiez. Kebyže si dám rovne hladké by nepasovali k mojim

@anonym_autor este podotykam ze je ťažké zohnať blond jemne vlasy lebo su to farbené vlasy a teda to vlasy vysušuje hlavne ked su na blond.

betulinka1
Včera o 14:45

@anonym_autor mozes sa s liekov aj zavodnovat alebo aj zle pracuje pečienka. Mala som to iste z liekov. Ked som ich prestala brat, zase sa brucho vratilo do normálu. Samozrejme cvicit a strava.

anonym_05657e
Včera o 14:47

Bud menej jest a cvicit alebo liposukcia

anonym_151475
Včera o 14:49
@betulinka1

@anonym_autor mozes sa s liekov aj zavodnovat alebo aj zle pracuje pečienka. Mala som to iste z liekov. Ked som ich prestala brat, zase sa brucho vratilo do normálu. Samozrejme cvicit a strava.

@betulinka1 ale ved tam ma čistý tuk, pri výške 165cm je ta váha ozaj dost

anonym_ba5499
Odpoveď bola odstránená
autor
Včera o 14:56
@anonym_ba5499
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_ba5499 si riadne úbohá chcela by som teba vidieť 🙂

autor
Včera o 14:58
@anonym_autor

@anonym_ba5499 si riadne úbohá chcela by som teba vidieť 🙂

@anonym_autor ja som sa pýtala na brucho nie na komentáre môjho oblecenia.

Strana
z7