icon

Ako sa zbaviť veľkého brucha?

Včera o 13:55

Stále som mala 55 az 58 kg. Teraz mam 75 pri výške 164 cm. Ked sedím vyzera takto. Ako sa toho zbaviť?

Ako sa zbaviť veľkého brucha?
klarissa25
Včera o 14:59

No nic, vela žeries. Ked nechudnes ani cvicenim… 800e za vlasy ktore vyzeraju ako metla,….

allie1008
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 15:02
@klarissa25

No nic, vela žeries. Ked nechudnes ani cvicenim… 800e za vlasy ktore vyzeraju ako metla,….

@klarissa25 ja jem, zeries možno ty ked sa tak vyjadrujes. Ukáž svoje vlasy

klarissa25
Včera o 15:05
@anonym_autor

@klarissa25 ja jem, zeries možno ty ked sa tak vyjadrujes. Ukáž svoje vlasy

@anonym_autor ano zrala som. Mam taku istu vysku ako ty a mala sol tolko kg ako ty. Uz mam o 10kg menej. Tym sa mozem pochvalit ja. Ty sa cim mozes pochvalit? Lebo vlasy a postava to nie je..

zuzubb007
Včera o 15:06

Ja som si reálne myslela, že si stará žena a máš problém schudnúť, pretože tie vlasy sú reálne strašne ako slama, ako schudnúť kaloricky deficit a začať makať, na tu výšku máš mega váhu minimálne o 20 kíl viac ako by si mala mať, je to v hlave a v strave

autor
Včera o 15:08
@klarissa25

@anonym_autor ano zrala som. Mam taku istu vysku ako ty a mala sol tolko kg ako ty. Uz mam o 10kg menej. Tym sa mozem pochvalit ja. Ty sa cim mozes pochvalit? Lebo vlasy a postava to nie je..

@klarissa25 😂 ja sa tu nepotrebujem chváliť s ničím:D ty sa kľudne chval ďalej ak ta to uspokojuje :D ja som sa tu prišla pýtať na radu ohľadom brucha nie sa chváliť

anonym_6a1d82
Včera o 15:09

Chcem sa spytat, ak ma niekto horsie pecenove testy a taketo brucho a zacne sa inak stravovat plus pestrec mariansky, splasne brucho, zlepsia sa pecenove vysledky? Nemate niekto skusenost?

anonym_ba5499
@anonym_autor

@anonym_autor ja som sa pýtala na brucho nie na komentáre môjho oblecenia.

@anonym_autor brucho mas tučné, ako staršia zena 🙂 spokojns?

klarissa25
@anonym_autor

@klarissa25 😂 ja sa tu nepotrebujem chváliť s ničím:D ty sa kľudne chval ďalej ak ta to uspokojuje :D ja som sa tu prišla pýtať na radu ohľadom brucha nie sa chváliť

@anonym_autor ano ja sa pochvalim, nerobi mi to problem ked viem ze som pre seba a svoje zdravie nieco urobila. Ty nerobis nic…len sa tu do kazdeho navazas. Takze si myslim ze si si ani tak neprisla po radu len sa nudis… nuda sa da zahnat napriklad aj prechadzkou

zuzubb007
Včera o 15:10
@anonym_ba5499

@anonym_ba5499 súhlasím to brucho je strašné, ja som si reálne myslela, že má aspoň 60, lebo v tak mladom veku také brucho no dosiahnuť sa dá len prejedanim

autor
Včera o 15:11
@anonym_ba5499

@anonym_ba5499 nepýtala som sa ci je tučné si slepá? :D ja som sa pýtala ako sa ho zbaviť. Asi ti treba očné

autor
Včera o 15:12
@anonym_ba5499

@anonym_ba5499 no viem ze je tučné preto som sa pýtala ako sa ho zbaviť. Ale vidím ze to tu nema zmysel lebo su tu samé zakomplexovane zeny. Ako tak pozeram radšej mat brucho nez charakter niektorých žien tu

anonym_ec115d
Včera o 15:13

Aby si to brucho nemala potrebovala by si schudnúť cca 20kg. Ako to urobíš to je už na tebe.

thereisabear
Včera o 15:13

Nedá sa schudnúť len z jednej časti tela. Najdôležitejšia je strava a kalorický deficit. Mne najviac vyhovujú kalorické tabuľky. A pridať pohyb.

anonym_e05b8a
Včera o 15:15
@ivik4

No jedine kaloricky deficit. Brucho sa rysuje v kuchyni

@ivik4 mne kaloricky deficit nepomáha. A naozaj ho dodrziavam. Mám cysty na vajecniku ( mám len jeden) a tam to asi fakt nezaberie v takom prípade 😌 máš nejakú radu aj pre mňa? Pýtam sa vážne. Už som zufala

procrastique

Liposukcia často týmto "tučným/vydutým" bruchám nepomôže, pretože sa nejedná iba o podkožný tuk. Často je to viscerálny tuk (čo vyzerá, že je v tvojom prípade) a tam jedine cvičiť, nech sa ti posilnia brušné svaly a byť v deficite, odhadom na teba cca 1300, prípadne viac ak budeš cvičiť každý druhý deň.

zero1

Autorke odporúčam schudnút pomocou diéty. normálne si dať stravu pod drobnohľad. určite sa v jedálničku nájde kopec prehreškov ktoré sa dajú eliminovať. Taktiež autorke odporúčam ignorovať miestne ženy čo si dovoľujú pod rúškom anonymity

anonym_ec115d
Včera o 15:16
@anonym_e05b8a

@ivik4 mne kaloricky deficit nepomáha. A naozaj ho dodrziavam. Mám cysty na vajecniku ( mám len jeden) a tam to asi fakt nezaberie v takom prípade 😌 máš nejakú radu aj pre mňa? Pýtam sa vážne. Už som zufala

@anonym_e05b8a Nepočítaš ho správne, neuvádzaš správne mierky etc etc etc, jednoducho neexistuje žiaden medžik na to. Žerieš viac než je tvoj ideálny príjem, priberáš. Žerieš menej,chudneš.

anonym_e05b8a
Včera o 15:18
@anonym_ec115d

@anonym_e05b8a Nepočítaš ho správne, neuvádzaš správne mierky etc etc etc, jednoducho neexistuje žiaden medžik na to. Žerieš viac než je tvoj ideálny príjem, priberáš. Žerieš menej,chudneš.

@anonym_ec115d ale uvádzam 🙂 ja som s kalirickym deficitom schudla ale asi tak pred 8 rokmi. A počítam to stále rovnako a vážim naozaj všetko. Jediný rozdiel je že mám po 40 a tie cysty. Takže nie,nezeriem ( to možno ty a ešte tak prasa 🤣) a jem normálne. Ani sladké ani vyprážané 😌 mne to nechuti

anonym_e05b8a
Včera o 15:19
@anonym_ec115d

@anonym_ec115d ty máš slovník ako pohonic 🤣🤣🤣🤣 a hlavne teba som sa ani neoytala nebudem sa pýtať osoby čo akurát vie žrať a nevie sa normálne najesť ☺️😜

oslo1
Včera o 15:20

Na to brucho, tam uz ide aj insulin resistance. Tam to pojde dole iba s intermittent fasting. Plus vyhodit cukry a ubrat carbohydrates.
Cvicenim neschudnes, tam si udrzis svalovu hmotu.
Ked uberies z cukrov, tak to skonci aj chronicle zapal v creve a brucho SA ti zmensi.

Co berries za lieky, ze so nabrala 20 kg?

Teraz je Nova tabulka, obrateny trojuhplnik nutricnych potrieb. Tak sa na to pozri

autor
Včera o 15:21
@zero1

Autorke odporúčam schudnút pomocou diéty. normálne si dať stravu pod drobnohľad. určite sa v jedálničku nájde kopec prehreškov ktoré sa dajú eliminovať. Taktiež autorke odporúčam ignorovať miestne ženy čo si dovoľujú pod rúškom anonymity

@zero1 ja len nechápem ze vždy som mala 58 kg max a mohla som jest co len chcem a nikdy som viac nepribrala. Začala som jest lieky a bum 75 kg. Cvičím zatiaľ este len krátko tak dúfam ze to pôjde dole. Mala som obdobie ze som cvičila 2 roky postava super a naraz som začala priberat tak som si dala pauzu lebo som sa nemohla pozerať na seba vo fitku.

anonym_ec115d
@anonym_e05b8a

@anonym_ec115d ale uvádzam 🙂 ja som s kalirickym deficitom schudla ale asi tak pred 8 rokmi. A počítam to stále rovnako a vážim naozaj všetko. Jediný rozdiel je že mám po 40 a tie cysty. Takže nie,nezeriem ( to možno ty a ešte tak prasa 🤣) a jem normálne. Ani sladké ani vyprážané 😌 mne to nechuti

@anonym_e05b8a Posli screeny z tvojho kalorického záznamu vrátane aktivít.

anonym_e05b8a
@oslo1

Na to brucho, tam uz ide aj insulin resistance. Tam to pojde dole iba s intermittent fasting. Plus vyhodit cukry a ubrat carbohydrates.
Ked uberies z cukrov, tak to skonci aj chronicle zapal v creve a brucho SA ti zmensi.

Teraz je Nova tabulka, obrateny trojuhplnik nutricnych potrieb. Tak sa na to pozri

@oslo1 kortizol možno?

autor
Včera o 15:22
@oslo1

@oslo1 antidepresiva

anonym_e05b8a
@anonym_ec115d

@anonym_e05b8a Posli screeny z tvojho kalorického záznamu vrátane aktivít.

@anonym_ec115d tebe budem akurát niečo posielať keď ty zeries a nejes 🤣🤣 a zopakujem to,teba som sa nepytala 😌

anonym_b78586
@anonym_e05b8a

@anonym_e05b8a neexistuje, aby si pri kalorickom deficite, správne nastavenom, to znamená aj podiel B-S-T, neschudla. Možno pomalšie, ale minimálne 1-2 kg mesačne odidu.

anonym_e05b8a
Včera o 15:24
@anonym_b78586

@anonym_e05b8a neexistuje, aby si pri kalorickom deficite, správne nastavenom, to znamená aj podiel B-S-T, neschudla. Možno pomalšie, ale minimálne 1-2 kg mesačne odidu.

@anonym_b78586 no ale je to tak. Mala som aj nutričnú poradkyňu. Všetko som do bodky dodržiavala. Schudla som za dva týždne 2,5 kg a potom už ani za svet. Sama nechápala ako je to možné. Ja si naozaj pýtam radu. Nejdem sa tu ľutovať. Len hľadám cestu.

anonym_b78586
Včera o 15:24
@anonym_autor

@zero1 ja len nechápem ze vždy som mala 58 kg max a mohla som jest co len chcem a nikdy som viac nepribrala. Začala som jest lieky a bum 75 kg. Cvičím zatiaľ este len krátko tak dúfam ze to pôjde dole. Mala som obdobie ze som cvičila 2 roky postava super a naraz som začala priberat tak som si dala pauzu lebo som sa nemohla pozerať na seba vo fitku.

@anonym_autor nevšímaj si tu ženy, ktoré vďaka vlastným komplexom alebo problémom majú potrebu ťa zhodiť, pridaj sa tu na MK ku skupine Moja premena, nech sa dari

anonym_ec115d
Včera o 15:25
@anonym_e05b8a

@anonym_ec115d tebe budem akurát niečo posielať keď ty zeries a nejes 🤣🤣 a zopakujem to,teba som sa nepytala 😌

@anonym_e05b8a Daj si patentovať svoj metabolizmus, možno na tom aspoň zbohatneš 😂 To je fakt špeciálny počin, že si v deficite dlhodobo a neschudla si.