icon

Ako sa zbaviť veľkého brucha?

Včera o 13:55

Stále som mala 55 az 58 kg. Teraz mam 75 pri výške 164 cm. Ked sedím vyzera takto. Ako sa toho zbaviť?

Ako sa zbaviť veľkého brucha?
mizoko
Autor odpoveď zmazal
anonym_ec115d
Včera o 17:03

@mizoko nemusíš sa hanbiť a môžeš to napísať aj pod svojim menom :D

mizoko

@anonym_autor podľa mňa vyzeráš dobre 🤨 a niektoré ženy sú naozaj dosť nechutné v komentoch

mizoko
@anonym_ec115d

@mizoko nemusíš sa hanbiť a môžeš to napísať aj pod svojim menom :D

@anonym_ec115d ????

mizoko

@anonym_autor podľa mňa vyzeráš dobre 🤨 a niektoré ženy sú naozaj dosť nechutné v komentoch

laskonkaa1
Včera o 17:04

Ja neverím, ze toto komentujú dospele zeny, niektoré matky 🫣
Cest výnimkám.

mizoko
Včera o 17:05

@anonym_ec115d tvoj koment je posledný a fakt hnusný 🙃 chcela som reagovať ale na čo

mizoko
Včera o 17:06
@laskonkaa1

Cest výnimkám.

@laskonkaa1 tiež len sledujem že čo to 🤨 mne nepríde autorka nejako extra obézna. Ako trošku ma bruško ale nič moc. Tak neviem. Aj váha mi príde celkom v pohode

mizoko
Včera o 17:06
@laskonkaa1

Cest výnimkám.

@laskonkaa1 a komentovať aj oblečenie a vlasy ... No ja fakt neviem

autor
Včera o 17:07
@anonym_9d2395

@anonym_autor hlavne ti nevadi takyto satnik?

@anonym_9d2395 nie ja som spokojná. Stavím sa že moj satnik komentujú práve take ktoré su hodne zlatého patroviča :D

ivik4
Včera o 17:09

Skoda ze si nedala foto ako stojis. Ja mam brucho uplne ploche ( vsak vidiet foto) ale ked sedim, tiez mam ,,špek". Ako kazdy

mizoko
Včera o 17:11
@ivik4

Skoda ze si nedala foto ako stojis. Ja mam brucho uplne ploche ( vsak vidiet foto) ale ked sedim, tiez mam ,,špek". Ako kazdy

@ivik4 tiež si myslim

autor
Včera o 17:17
@ivik4

mizoko
Včera o 17:20
@anonym_autor

@anonym_autor ale veď toto je pohoda 😁 veď nejaké bruško mať musíš! Ten tuk na spodnom brušku chráni vnútorné orgány. A šaty sú pekné 😘

autor
Včera o 17:20

@anonym_autor pre tie ktoré tu pisali ze mam 60rokov lebo mam taku pokožku vraj :D😘

autor
Včera o 17:21
@mizoko

@anonym_autor ale veď toto je pohoda 😁 veď nejaké bruško mať musíš! Ten tuk na spodnom brušku chráni vnútorné orgány. A šaty sú pekné 😘

@mizoko ďakujem, si mila 🙂

mizoko
Včera o 17:21
@anonym_autor

@anonym_autor ale ak chces radu tak to chce veľa prirodzeného pohybu. To úplne stačí. Ja som celý deň na nohách,pracujem vonku a absolútne neriešim čo jem 🙂 nie je to síce najlepšie ale keď ja spalím veľa kalórií tým že len chodím hore dole 🙃

mizoko
Včera o 17:22
@anonym_autor

@anonym_autor pre tie ktoré tu pisali ze mam 60rokov lebo mam taku pokožku vraj :D😘

@anonym_autor prosimta! Henta posledná čo tu do prasiat nadáva a jej podobe to sú také závistlive osoby. Neber ich vážne

mondolina
Včera o 17:24
@anonym_autor

@anonym_autor
pekná postava 👍

anonym_460b8a
Včera o 17:25

sorry, ale ja som najskôr na fotke hľadala človeka, lebo sa mi zdalo, že je odfotený len gauč 😉 tie vlasy som si až potom všimla

anonym_9d2395
Včera o 17:29
@anonym_autor

@anonym_9d2395 nie ja som spokojná. Stavím sa že moj satnik komentujú práve take ktoré su hodne zlatého patroviča :D

@anonym_autor ze ta netlacia, to si tym chcela napisat. uprav stravu, to je zaklad a sport.

laskonkaa1
Včera o 17:31
@anonym_autor

@anonym_autor si krásna baba. Ak nie si spokojná s postavou, bruchom, tak skus hlavne stravu poriesit, pohyb, vela chôdze a ak chceš fitko.
Každá z nás mame iný štýl, niekomu sa páčia hnede krátke vlasy, niektorej zas blond , niektorej nadpojene vlasy.. to iste s obliekaním. Dufam, ze si z týchto komentov vezmeš len tie, ktore ti naozaj chcu pomôcť a z tých hnusných si nic nerobíš. To napíšu len zeny, ktore nemaju stipku ľudskosti v sebe ;)

autor
Včera o 17:35
@mondolina

@anonym_autor
pekná postava 👍

@mondolina ďakujem🙂

autor
Včera o 17:37
@laskonkaa1

@anonym_autor si krásna baba. Ak nie si spokojná s postavou, bruchom, tak skus hlavne stravu poriesit, pohyb, vela chôdze a ak chceš fitko.
Každá z nás mame iný štýl, niekomu sa páčia hnede krátke vlasy, niektorej zas blond , niektorej nadpojene vlasy.. to iste s obliekaním. Dufam, ze si z týchto komentov vezmeš len tie, ktore ti naozaj chcu pomôcť a z tých hnusných si nic nerobíš. To napíšu len zeny, ktore nemaju stipku ľudskosti v sebe ;)

@laskonkaa1 ano viem ze su hocijaký ľudia. Nerobím si z toho nic len ma skor zarazilo ze som sa pýtala na brucho a kazdy tu riešil vlasy a moje ruky a šatník. A ďakujem🙂

laskonkaa1
Včera o 17:52
@anonym_autor

@laskonkaa1 ano viem ze su hocijaký ľudia. Nerobím si z toho nic len ma skor zarazilo ze som sa pýtala na brucho a kazdy tu riešil vlasy a moje ruky a šatník. A ďakujem🙂

@anonym_autor to je tu bezne 🙂 nie som tu dlho, no z temy - manžel neprišiel domov - sa vyklulo XY scenárov a vlastne na chybe je zena, lebo toto a toto. 🤣🫣 bezne

mirage
Včera o 17:52
@mizoko

@mizoko s tým tukom, ktorý chráni orgány to nie je tak jednoznačné, to akoby štíhle ženy mali orgány bez ochrany 🙂

mizoko
Včera o 17:59
@mirage

@mizoko s tým tukom, ktorý chráni orgány to nie je tak jednoznačné, to akoby štíhle ženy mali orgány bez ochrany 🙂

@mirage nie,ono všetko je to o genetike. Môžeš mať geneticky úžasné ploché bruško ale koľko žien ho také má? Všimni si aj ženy ktoré majú tehličky na bruchu a aj tak majú také malé bruško dole. Fakt je to čisto genetika a nič iné 😌 ak nemáš geneticky dané ploché brucho tak ho mať nebudeš aj keď sa roztrhnes 😁 tým myslím brucho ako dosku 🙂 je zbytočne brat si za príklad malé promile žien ktoré majú úplne ploché brucho keď zvyšných xy percent ho také nemá a mať nebude

anonym_9d2395
Včera o 18:06
@anonym_autor

@anonym_autor tak ta fotka kde stojis, je zas uplne o inom. tu by som dokonca povedala ze mas peknu postavu, tak ozaj len spevnit a strava. inac mas peknu postavu.

anonym_9d2395
Včera o 18:08
@anonym_autor

@anonym_autor fotka tvare, tu by som sa skor spytala ci mas botox, aka pekna hladka koza :D

procrastique
Včera o 18:14
@mizoko

@mirage nie,ono všetko je to o genetike. Môžeš mať geneticky úžasné ploché bruško ale koľko žien ho také má? Všimni si aj ženy ktoré majú tehličky na bruchu a aj tak majú také malé bruško dole. Fakt je to čisto genetika a nič iné 😌 ak nemáš geneticky dané ploché brucho tak ho mať nebudeš aj keď sa roztrhnes 😁 tým myslím brucho ako dosku 🙂 je zbytočne brat si za príklad malé promile žien ktoré majú úplne ploché brucho keď zvyšných xy percent ho také nemá a mať nebude

@mizoko Ten tuk práveže spôsobuje xy zdravotných problémov miesto " ochrany " vnútorných orgánov. Ako hlavné by som spomenula zvýšený cholesterol, vyššie riziko infarktu a mozgovej príhody, cukrovka 2.typu, visceralny tuk zhoršuje schopnosť tela reagovať na inzulín, zvyšuje sa hladina cukru v krvi, tukové bunky produkujú zápalové látky... v neposlednom rade tuková pečeň, zápal pečene etc etc až na konci tu máme rakovinu hrubého čreva a pankreasu.