@mizoko nemusíš sa hanbiť a môžeš to napísať aj pod svojim menom :D
@anonym_autor podľa mňa vyzeráš dobre 🤨 a niektoré ženy sú naozaj dosť nechutné v komentoch
@anonym_autor podľa mňa vyzeráš dobre 🤨 a niektoré ženy sú naozaj dosť nechutné v komentoch
Ja neverím, ze toto komentujú dospele zeny, niektoré matky 🫣
Cest výnimkám.
@anonym_ec115d tvoj koment je posledný a fakt hnusný 🙃 chcela som reagovať ale na čo
Cest výnimkám.
@laskonkaa1 tiež len sledujem že čo to 🤨 mne nepríde autorka nejako extra obézna. Ako trošku ma bruško ale nič moc. Tak neviem. Aj váha mi príde celkom v pohode
Cest výnimkám.
@laskonkaa1 a komentovať aj oblečenie a vlasy ... No ja fakt neviem
@anonym_autor hlavne ti nevadi takyto satnik?
@anonym_9d2395 nie ja som spokojná. Stavím sa že moj satnik komentujú práve take ktoré su hodne zlatého patroviča :D
Skoda ze si nedala foto ako stojis. Ja mam brucho uplne ploche ( vsak vidiet foto) ale ked sedim, tiez mam ,,špek". Ako kazdy
Skoda ze si nedala foto ako stojis. Ja mam brucho uplne ploche ( vsak vidiet foto) ale ked sedim, tiez mam ,,špek". Ako kazdy
@anonym_autor ale veď toto je pohoda 😁 veď nejaké bruško mať musíš! Ten tuk na spodnom brušku chráni vnútorné orgány. A šaty sú pekné 😘
@mizoko ďakujem, si mila 🙂
@anonym_autor pre tie ktoré tu pisali ze mam 60rokov lebo mam taku pokožku vraj :D😘
@anonym_autor prosimta! Henta posledná čo tu do prasiat nadáva a jej podobe to sú také závistlive osoby. Neber ich vážne
sorry, ale ja som najskôr na fotke hľadala človeka, lebo sa mi zdalo, že je odfotený len gauč 😉 tie vlasy som si až potom všimla
@anonym_9d2395 nie ja som spokojná. Stavím sa že moj satnik komentujú práve take ktoré su hodne zlatého patroviča :D
@anonym_autor ze ta netlacia, to si tym chcela napisat. uprav stravu, to je zaklad a sport.
@anonym_autor pre tie ktoré tu pisali ze mam 60rokov lebo mam taku pokožku vraj :D😘
@anonym_autor si krásna baba. Ak nie si spokojná s postavou, bruchom, tak skus hlavne stravu poriesit, pohyb, vela chôdze a ak chceš fitko.
Každá z nás mame iný štýl, niekomu sa páčia hnede krátke vlasy, niektorej zas blond , niektorej nadpojene vlasy.. to iste s obliekaním. Dufam, ze si z týchto komentov vezmeš len tie, ktore ti naozaj chcu pomôcť a z tých hnusných si nic nerobíš. To napíšu len zeny, ktore nemaju stipku ľudskosti v sebe ;)
@anonym_autor si krásna baba. Ak nie si spokojná s postavou, bruchom, tak skus hlavne stravu poriesit, pohyb, vela chôdze a ak chceš fitko.
Každá z nás mame iný štýl, niekomu sa páčia hnede krátke vlasy, niektorej zas blond , niektorej nadpojene vlasy.. to iste s obliekaním. Dufam, ze si z týchto komentov vezmeš len tie, ktore ti naozaj chcu pomôcť a z tých hnusných si nic nerobíš. To napíšu len zeny, ktore nemaju stipku ľudskosti v sebe ;)
@laskonkaa1 ano viem ze su hocijaký ľudia. Nerobím si z toho nic len ma skor zarazilo ze som sa pýtala na brucho a kazdy tu riešil vlasy a moje ruky a šatník. A ďakujem🙂
@laskonkaa1 ano viem ze su hocijaký ľudia. Nerobím si z toho nic len ma skor zarazilo ze som sa pýtala na brucho a kazdy tu riešil vlasy a moje ruky a šatník. A ďakujem🙂
@anonym_autor to je tu bezne 🙂 nie som tu dlho, no z temy - manžel neprišiel domov - sa vyklulo XY scenárov a vlastne na chybe je zena, lebo toto a toto. 🤣🫣 bezne
@mizoko s tým tukom, ktorý chráni orgány to nie je tak jednoznačné, to akoby štíhle ženy mali orgány bez ochrany 🙂
@mirage nie,ono všetko je to o genetike. Môžeš mať geneticky úžasné ploché bruško ale koľko žien ho také má? Všimni si aj ženy ktoré majú tehličky na bruchu a aj tak majú také malé bruško dole. Fakt je to čisto genetika a nič iné 😌 ak nemáš geneticky dané ploché brucho tak ho mať nebudeš aj keď sa roztrhnes 😁 tým myslím brucho ako dosku 🙂 je zbytočne brat si za príklad malé promile žien ktoré majú úplne ploché brucho keď zvyšných xy percent ho také nemá a mať nebude
@anonym_autor tak ta fotka kde stojis, je zas uplne o inom. tu by som dokonca povedala ze mas peknu postavu, tak ozaj len spevnit a strava. inac mas peknu postavu.
@anonym_autor fotka tvare, tu by som sa skor spytala ci mas botox, aka pekna hladka koza :D
@mirage nie,ono všetko je to o genetike. Môžeš mať geneticky úžasné ploché bruško ale koľko žien ho také má? Všimni si aj ženy ktoré majú tehličky na bruchu a aj tak majú také malé bruško dole. Fakt je to čisto genetika a nič iné 😌 ak nemáš geneticky dané ploché brucho tak ho mať nebudeš aj keď sa roztrhnes 😁 tým myslím brucho ako dosku 🙂 je zbytočne brat si za príklad malé promile žien ktoré majú úplne ploché brucho keď zvyšných xy percent ho také nemá a mať nebude
@mizoko Ten tuk práveže spôsobuje xy zdravotných problémov miesto " ochrany " vnútorných orgánov. Ako hlavné by som spomenula zvýšený cholesterol, vyššie riziko infarktu a mozgovej príhody, cukrovka 2.typu, visceralny tuk zhoršuje schopnosť tela reagovať na inzulín, zvyšuje sa hladina cukru v krvi, tukové bunky produkujú zápalové látky... v neposlednom rade tuková pečeň, zápal pečene etc etc až na konci tu máme rakovinu hrubého čreva a pankreasu.