icon

Ako schudnúť 20 kg?

14. jún 2025

Za ako dlho ste schudli 20 kg a koľko kg ste dali za jeden mesiac dolu ?

Strana
z2
kavasmliekom
14. jún 2025

Podľa toho z akej váhy. Ale ja za mesiac 3-4kg. Podľa toho, ako striktne som sa držala plánu 😄

markusrasford
14. jún 2025
@kavasmliekom

Podľa toho z akej váhy. Ale ja za mesiac 3-4kg. Podľa toho, ako striktne som sa držala plánu 😄

@kavasmliekom no povedzme z 90 kíl. Píšem si všetko do kaloricky tabuliek mam deficit a váha sa nechce pohnúť. Kde robím chybu? Dakujem

kavasmliekom
14. jún 2025
@markusrasford

@kavasmliekom no povedzme z 90 kíl. Píšem si všetko do kaloricky tabuliek mam deficit a váha sa nechce pohnúť. Kde robím chybu? Dakujem

@markusrasford tak asi nie si v deficite lebo matematika nepusti. Píšeš si všetko? Aj cvičíš? Možno co schudneš z tuku, naberas na svaloch

rachel36a
14. jún 2025

Z1a 10 mesiacov, z váhy 100kg

markusrasford
14. jún 2025
@kavasmliekom

@markusrasford tak asi nie si v deficite lebo matematika nepusti. Píšeš si všetko? Aj cvičíš? Možno co schudneš z tuku, naberas na svaloch

@kavasmliekom 2036kcal a prijem 1800kcal píšem vsetko

markusrasford
14. jún 2025
@kavasmliekom

@kavasmliekom výdaj 2036kcal

markusrasford
14. jún 2025
@rachel36a

Z1a 10 mesiacov, z váhy 100kg

@rachel36a ukáž fotku prosím ta

mirage
14. jún 2025
@markusrasford

@markusrasford už nepíšeš anonymne? 🙂

markusrasford
14. jún 2025
@mirage

@markusrasford už nepíšeš anonymne? 🙂

@mirage kedy som písal anonymne? Všetko v poriadku?

klarissa25
14. jún 2025

Zo 75 kg od 1.4 doteraz mam 68 kg. Zapisujem si prijem do KT. Necvicim. No mam pracu v ktorej spalim dostatok kalorii

klarissa25
14. jún 2025
@markusrasford

@kavasmliekom výdaj 2036kcal

@markusrasford tak to nemas velky deficit…ked chudnes tak velmi pomaly

markusrasford
14. jún 2025
@klarissa25

@markusrasford tak to nemas velky deficit…ked chudnes tak velmi pomaly

@klarissa25 ale neschudnem ani 0,20 dkg tiež mi to neberie

klarissa25
14. jún 2025
@markusrasford

@markusrasford zapisujes si vsetko? Ale ze uplne vsetko? Aj lyzicu oleja a podobne? Vsetko vazis?

markusrasford
14. jún 2025
@klarissa25

@markusrasford zapisujes si vsetko? Ale ze uplne vsetko? Aj lyzicu oleja a podobne? Vsetko vazis?

@klarissa25 no ja si to dávam do KT a tam mi to píše. Ja si osobne nevážim zvlášť ale dávam to podľa nahodenych potravin

mirage
14. jún 2025
@markusrasford

u mna ano, u teba? Uvodny prispevok mas ako anonym a dalej uz pod svojim nickom.
@markusrasford

klarissa25
14. jún 2025
@markusrasford

@klarissa25 no ja si to dávam do KT a tam mi to píše. Ja si osobne nevážim zvlášť ale dávam to podľa nahodenych potravin

@markusrasford nerozumiem celkom. Kde si co nahadzujes resp ako si to nahadzujes ked nevies vahu?

markusrasford
14. jún 2025
@mirage

u mna ano, u teba? Uvodny prispevok mas ako anonym a dalej uz pod svojim nickom.
@markusrasford

@mirage sa zobud ja som túto tému nezakladal

markusrasford
14. jún 2025
@klarissa25

@markusrasford nerozumiem celkom. Kde si co nahadzujes resp ako si to nahadzujes ked nevies vahu?

@klarissa25 ved ono ti to vygeneruje v KT

klarissa25
14. jún 2025
@markusrasford

@klarissa25 ved ono ti to vygeneruje v KT

@markusrasford no ja si tam davam moje jedla napriklad ked varim, ale ingrediencie si tam vazim a nahadzujem presnu hmotnost…vsak kt nemozu vediet presnu vahu toho co jes nie?

markusrasford
14. jún 2025
@klarissa25

@markusrasford no ja si tam davam moje jedla napriklad ked varim, ale ingrediencie si tam vazim a nahadzujem presnu hmotnost…vsak kt nemozu vediet presnu vahu toho co jes nie?

@klarissa25 rozumiem. Dik

klarissa25
14. jún 2025
@markusrasford

@klarissa25 rozumiem. Dik

@markusrasford ale ja nerozumiem ako si to myslel ze si to tam nahadzujes bez vazenia 🤣

mirage
14. jún 2025
@markusrasford

@mirage sa zobud ja som túto tému nezakladal

@markusrasford ty sa zobud a potom zacni chudnut

markusrasford
14. jún 2025
@klarissa25

@markusrasford ale ja nerozumiem ako si to myslel ze si to tam nahadzujes bez vazenia 🤣

@klarissa25 skúsim ti to prefotit a poslat

markusrasford
14. jún 2025
@mirage

@markusrasford ty sa zobud a potom zacni chudnut

@mirage prečo sa ty zapájas do debaty do ktorej ta je veľká p.c.

veronikaszabova
14. jún 2025
@markusrasford

@mirage prečo sa ty zapájas do debaty do ktorej ta je veľká p.c.

@mirage ak by bol autorom prispevku @markusrasford , nemohol by prispevok komentovat pod svojim nickom.. vtedy to nejde

markusrasford
14. jún 2025
@klarissa25

markusrasford
14. jún 2025
@klarissa25

@klarissa25 snáď teraz ma pochopíš ze ako to robim

klarissa25
14. jún 2025
@markusrasford

@klarissa25 snáď teraz ma pochopíš ze ako to robim

@markusrasford aha rozumiem. Tak sa necudujem ze nechudnes ked si to realne nevazis. Ako mozes vediet ze si si dal presne tolko ako je to v kt?

nataliik
14. jún 2025

Zo 108 kg za 5 mesiacov, mesačne 3-4kg, ale nie každý mesiac rovnako, niektorý 3, iný 5.

nataliik
14. jún 2025
@markusrasford

@markusrasford toto nemáš dobre nastavené, musíš si v nastaveniach prepnúť, aby si robil presný zapis gramov.
A potom presne vážiť a zapisovať. Držím palce

Strana
z2