Ako schudnúť 20 kg?
Za ako dlho ste schudli 20 kg a koľko kg ste dali za jeden mesiac dolu ?
Podľa toho z akej váhy. Ale ja za mesiac 3-4kg. Podľa toho, ako striktne som sa držala plánu 😄
@kavasmliekom no povedzme z 90 kíl. Píšem si všetko do kaloricky tabuliek mam deficit a váha sa nechce pohnúť. Kde robím chybu? Dakujem
@kavasmliekom no povedzme z 90 kíl. Píšem si všetko do kaloricky tabuliek mam deficit a váha sa nechce pohnúť. Kde robím chybu? Dakujem
@markusrasford tak asi nie si v deficite lebo matematika nepusti. Píšeš si všetko? Aj cvičíš? Možno co schudneš z tuku, naberas na svaloch
Z1a 10 mesiacov, z váhy 100kg
@markusrasford tak asi nie si v deficite lebo matematika nepusti. Píšeš si všetko? Aj cvičíš? Možno co schudneš z tuku, naberas na svaloch
@kavasmliekom 2036kcal a prijem 1800kcal píšem vsetko
@kavasmliekom výdaj 2036kcal
@markusrasford už nepíšeš anonymne? 🙂
@markusrasford už nepíšeš anonymne? 🙂
@mirage kedy som písal anonymne? Všetko v poriadku?
Zo 75 kg od 1.4 doteraz mam 68 kg. Zapisujem si prijem do KT. Necvicim. No mam pracu v ktorej spalim dostatok kalorii
@kavasmliekom výdaj 2036kcal
@markusrasford tak to nemas velky deficit…ked chudnes tak velmi pomaly
@markusrasford tak to nemas velky deficit…ked chudnes tak velmi pomaly
@klarissa25 ale neschudnem ani 0,20 dkg tiež mi to neberie
@markusrasford zapisujes si vsetko? Ale ze uplne vsetko? Aj lyzicu oleja a podobne? Vsetko vazis?
@markusrasford zapisujes si vsetko? Ale ze uplne vsetko? Aj lyzicu oleja a podobne? Vsetko vazis?
@klarissa25 no ja si to dávam do KT a tam mi to píše. Ja si osobne nevážim zvlášť ale dávam to podľa nahodenych potravin
u mna ano, u teba? Uvodny prispevok mas ako anonym a dalej uz pod svojim nickom.
@markusrasford
@klarissa25 no ja si to dávam do KT a tam mi to píše. Ja si osobne nevážim zvlášť ale dávam to podľa nahodenych potravin
@markusrasford nerozumiem celkom. Kde si co nahadzujes resp ako si to nahadzujes ked nevies vahu?
u mna ano, u teba? Uvodny prispevok mas ako anonym a dalej uz pod svojim nickom.
@markusrasford
@mirage sa zobud ja som túto tému nezakladal
@markusrasford nerozumiem celkom. Kde si co nahadzujes resp ako si to nahadzujes ked nevies vahu?
@klarissa25 ved ono ti to vygeneruje v KT
@klarissa25 ved ono ti to vygeneruje v KT
@markusrasford no ja si tam davam moje jedla napriklad ked varim, ale ingrediencie si tam vazim a nahadzujem presnu hmotnost…vsak kt nemozu vediet presnu vahu toho co jes nie?
@markusrasford no ja si tam davam moje jedla napriklad ked varim, ale ingrediencie si tam vazim a nahadzujem presnu hmotnost…vsak kt nemozu vediet presnu vahu toho co jes nie?
@klarissa25 rozumiem. Dik
@klarissa25 rozumiem. Dik
@markusrasford ale ja nerozumiem ako si to myslel ze si to tam nahadzujes bez vazenia 🤣
@mirage sa zobud ja som túto tému nezakladal
@markusrasford ty sa zobud a potom zacni chudnut
@markusrasford ale ja nerozumiem ako si to myslel ze si to tam nahadzujes bez vazenia 🤣
@klarissa25 skúsim ti to prefotit a poslat
@markusrasford ty sa zobud a potom zacni chudnut
@mirage prečo sa ty zapájas do debaty do ktorej ta je veľká p.c.
@mirage prečo sa ty zapájas do debaty do ktorej ta je veľká p.c.
@mirage ak by bol autorom prispevku @markusrasford , nemohol by prispevok komentovat pod svojim nickom.. vtedy to nejde
@klarissa25 snáď teraz ma pochopíš ze ako to robim
@klarissa25 snáď teraz ma pochopíš ze ako to robim
@markusrasford aha rozumiem. Tak sa necudujem ze nechudnes ked si to realne nevazis. Ako mozes vediet ze si si dal presne tolko ako je to v kt?
Zo 108 kg za 5 mesiacov, mesačne 3-4kg, ale nie každý mesiac rovnako, niektorý 3, iný 5.
@markusrasford toto nemáš dobre nastavené, musíš si v nastaveniach prepnúť, aby si robil presný zapis gramov.
A potom presne vážiť a zapisovať. Držím palce

Podľa toho z akej váhy. Ale ja za mesiac 3-4kg. Podľa toho, ako striktne som sa držala plánu 😄