Ako schudnúť 20 kg?
Za ako dlho ste schudli 20 kg a koľko kg ste dali za jeden mesiac dolu ?
@mirage sa zobud ja som túto tému nezakladal
@markusrasford ak nechudnes nie si v deficite, ak nevážia vsetkompresne len dávaš z databázy tak je to nepresné a tým pádom preto to nejde.
A hodnoty ako polícia, lyžica a kus sú veľmi nepresné
@markusrasford a ešte skus si zapnúť, aby ti ukazovalo aj cukor ku bielkovinam, tuku a sacharidom, lebo podľa mňa ho mas velmi, banan, jablko, včely med atď to budeš mať veľkú hodnotu na den, možno aj v tom bude problém.
@markusrasford a ešte skus si zapnúť, aby ti ukazovalo aj cukor ku bielkovinam, tuku a sacharidom, lebo podľa mňa ho mas velmi, banan, jablko, včely med atď to budeš mať veľkú hodnotu na den, možno aj v tom bude problém.
@nataliik to mi ukazuje. Najviac mi kolíše tuk ten presahujem. Ďakujem ti
@markusrasford moju fotku? Prwco?
@rachel36a nie tvoju fotku. Fotku KT co konzumujem
@rachel36a nie tvoju fotku. Fotku KT co konzumujem
@markusrasford 😁😁😁
normálne...ráno pecivo , sunka, vajce, syr..ako kedy...zelenina...alebo biely jogurt, ovocie, vlocky, chia...desiatu vacsinou ovocie, tvaroh...obed mäso, priloha, veľa zeleniny...olovrant ako kedy...večer vacsinou nejaké maso so zrlenonovou tortilla, ryba a pod...sem tam zhresim nejakou malou sladkostou keď sa mi to vojde do kalorii...teraz mammar prijem 1667
@nataliik to mi ukazuje. Najviac mi kolíše tuk ten presahujem. Ďakujem ti
@markusrasford tak kupuj veci odtucnene alebo nizkotucne, nepec na oleji, buď v rúre, na sucho alebo vo vode var. Orieškov a syry tiež gramáž primerane.
Ale ten cukor musíš mat strašne veľa. Ja zjem bezne mliečne veci ako cottage, grecky jogurt neochuteny, mlieko atď, nič nesladim a vojde mi len 1 porcia ovocia za deň.
Ja mám zatiaľ 15 kg dolu za 4 mesiace. Začala som cvičiť 2x za týždeň od konca januára pod dohľadom trénera. Neskôr 3x. Váha 103 kg. Samozrejme jedálniček od trénera mám. Mne tabuľky nevyhovujú
Ja mám zatiaľ 15 kg dolu za 4 mesiace. Začala som cvičiť 2x za týždeň od konca januára pod dohľadom trénera. Neskôr 3x. Váha 103 kg. Samozrejme jedálniček od trénera mám. Mne tabuľky nevyhovujú
@mpikusova mna sa to drzi ako kliest, za mesiac len 3kg :( a chudnem z vysokev vahy cakala som ze to pojde rychlejsie . :(
Mne sa zadarilo za 8 týždňov 8kg z 90 na 82. Zapisujem na papier nie do kalorických tabuliek. Ďalších 23 kg tak realisticky vidím do Vianoc. Do konca augusta by som chcela tak 10 kg dat dole
25kg za 6mesiacov
Prisne KT_+prerusovany post
Vela stastia
@mpikusova mna sa to drzi ako kliest, za mesiac len 3kg :( a chudnem z vysokev vahy cakala som ze to pojde rychlejsie . :(
@balerina2025 ja chcem ísť pomaly, ešte ma čaká 35 kg dať dolu, tak snáď sa to podarí. Ale zas ja som nepravidelne jedla, mne stačilo raz za deň jesť, nepociťovala som hlad. Tak som sa musela naučiť jesť. Ide to dolu, raz viac za mesiac, raz menej. Netreba sa vzdávať, pôjde to. A tréner povedať, že 3 kg za mesiac je tak ideál. Isto by sa dalo aj viac schudnúť za mesiac, ale ja to tak nechcem. Držím palce.
@markusrasford Toto je v tých kalorických tabuľkách strašne zavádzajúce. Napríklad u teba vidím, že si mal malý banán a KT ti napočítali 65 gramov. No lenže v skutočnosti je 65 gramov sotva polovica banánu bežnej veľkosti. Dnes som mala banán, taký väčší priemer, a mal 150g (bez šupky, samozrejme). Kúp si digitálnu váhu, nestojí veľa, oplatí sa investovať.
Mne sa teraz podarilo schudnúť 13kg za 40dni.
Z 86kg na 73kg. Zapisujem si stravu, jem zdravo a max. na deň 2200 kalorii.
Ale ja som skoro celý deň v pohybe.

@rachel36a ukáž fotku prosím ta
@markusrasford moju fotku? Prwco?