Ako schudnúť?
Baby ako sa vam podarilo schudnut?
Neviem sa nakopnut. Stale nieco pride. Nechut,cas aj ked by sa nasiel vzdy len si vzdy poviem ze musim este toto,jedlo neviem kde zacat co vynechat z jedalnicka. Mam 170cm 66kg. Chcem sa dostat na povodnu vahu ako pred detmi. Mavala som 60-62 kg max.
Co vam pomohlo k nastartovaniu?
@drahomirrra ano, mam to nastavene dobre. Mam cez den extremny vydaj energie popri synovi, za jednu “prechadzku” vonku s nim, v trvani 3,5-4hodiny, co je v mojom pripade skor beh, mam podla hodiniek spalenych cez 1000 kcal. A mam to denne, 7x do tyzdna.
vcera so synom napr. takto
@drahomirrra piatok a sobota
ja uz som nieco ako “profesionalna sportovkyna”😁 syn je extremne hyperaktivny
@zuzuliennka1 ak na tom príjme chudnes, tak super. Je úplne ideálne ísť s kcal úplne najvyššie ako len telo pustí. Lepšie sa potom uberá, keď sa telo adaptuje a potrebuje ísť nižšie. Ja som mala "nadváhu" iba nejakých 5kg a išla som na 2 100kcal +- a úplná pohoda, chudla som 😁
@panda21 ano, ja si to tam aj upravujem, podla vahy, nevazim sa samozrejme kazdy tyzden, ale ide to 🙂 hlavne ale viem, co jem, co ma ake ziviny, ktore jedlo ma kolko vlakniny, bielkovin 🙂
@zuzuliennka1 presne, človek je na začiatku až prekvapený čo ma koľko kalórií. Môj muž stále hovoril, že veď on nič neje tak ako je možné, že priberá.. Tak som jeden deň za nim behala, nahadzovala do tabuliek a večer mu ukazujem 2 800kcal, že, toto je nič nejest? 🤣 ľudia si fakt neuvedomujú, čo koľko čoho obsahuje.
@panda21 no vcera som zapisala vsetko co som zjedla a vecer som nato pozerala a teda nenapadlo by mi ze niektore veci takto vyskakuju 😂😂
@panda21 a inak, pozerala som nasu komunikaciu v spravach, si mi radila s nastavenim. Nechapem, co som tam natukala, ale mala som fakt vela tych kcal🤣🤷🏼♀️🙈
prenastavila som, 2280 a stredne aktivny rezim (aj ked realne mam aj extra aktivny, ale necham stredne)
Baby poradite mi este. Ja som stiahla apkku aj do telefonu dnes. Viete mi povedat preco sa mi zmenili udaje? Tam kde je zeleny panacik to som tam nemala. Stiahlo mi to dako udaje z hodiniek apple. Mam to dako vypnut? Ako? Dik
@zuzuliennka1
@panda21
Anl, vypni si parovanie s hodinkami, to ti len rozhodi vsetky udaje.
Nechaj si vypnute aktivity, a nahadzuj rucne jedlo.
Zaklad je, vypnut v appke tie aktivity, tie nezapisujes. Teda ani nechces, aby ti to “zapisovali” hodinky.
@zuzuliennka1
@panda21 baby poradite este jednu vec? Ako zapisujete take jedla ja neviem domaca rajcinova polievka, palacinky,buchty,cestoviny proste nieco hoc co co doma robite? Ked to aj najdem v zozname tak predsa to nemusi mat take iste zlozenie ako to domace. Neviem ci chapete
Vytvaram Moje jedlo. Kliknes na moje jedla, hore také 3 bodky a tam je vytvoriť moje jedlo. Zapises všetky suroviny v surovom stave, odvazis hrniec samotný (ja som mala zapísané koľko ktorý hrniec váži), nahadzes do hrnca a dáš variť. Potom cely hrniec odvazis, odpocitas hrniec a čistú vahu jedla zapises dole do porcii.. Napríklad cestoviny s mäsom budú mať 800g tak napíšeš 800 porcií.. A potom keď si pôjdeš zapisovať jedlo, tak si dáš zapísať s môjho jedla a naberies napriklad 300g tak to zapises ako 300 porcii 🤔 alebo palacinky, všetky suroviny nahadzes do moje jedlo, spocitas koľko palaciniek ti vyšlo, a zapises to do porcii. Napríklad spravis 15 palaciniek tak napíšeš ako 15 porcií a potom koľko palaciniek si das, toľko zapises. Asi to vysvetlujem ako úplný debil 😁
@panda21 dik musim to kuknut. Lebo som tak premyslala ked som robila rajcinovu polievku. Ze dala som rajciny a klasika ju uvarila dochutila ako vzdy. A v tom mi napadlo ze viem ze niekto vari rajcinovu len z pretlaku a lupanych rajcin,niekto len konzerva atd. Preto ze opytam sa radsej

@zuzuliennka1 2550 kcal na chudnutie? Z akej vahy ides? To je privysoky prijem. Tolko maju profesionalne sportovkyne…
Mas to dobre autorka. 1574 je fajn. Uz len dodrziavaj, pi vela vody a uvidis, pojde to dole.