icon

Ako schudnúť 6 kg bez cvičenia?

6. sep 2024

Baby prosim poradte mi ako schudnut 6kg. Mala som KT mne nepomohli skor vahu iba udrziavaĺi, dalej cvicit behat nemam cas mam dce deti naozaj nemam cas komunich nechat babky pracuju muz v robote. Vyradila som pecivo aj prilohy no vaha stoji dokonca som kilo pribrala ustali sa to? Ved ked niekto zacne pomenej jest nemote si telo ukladat do zasoby donekonecna ci?? Poripade poradte niekoho kto mi napise stravovaci plan ale niekto kto to naozaj vie a vidno vysledky dik

simsalabim
6. sep 2024

Zalezi aj na veku.

brrunetkaa
6. sep 2024

Za 3 týždne neuvidiš zmenu nikdy pri ničom. Vydrž aspoň 3 mesiace a potom z toho rob závery

majamat
6. sep 2024

spravna aktivita nie je taka, co ti niekto pomoze nadstavit,a le taka, aku si sama odsledujes. ak mas nadstavenu aktivitu, KT ti nieco vypocitaju a nechudnes podla toho, tka aktivitou zrejme minas menej energie a potrebuejs ju znizit.
aktivitu ma kazdy na mieru sebe, nemozes ratat s tym, ez ked to nejsko nadstavis,t ak na 100% to bude tak a nijak inak.
chudnutie je proces, pri ktorom spalis viac, ako zjes. ak nechudnes, potom jes vela, preto musis znizit aktivitu - rezim v KT.
aky si mala rezim?

sense
6. sep 2024

3 týždne je krátka doba. A pridaj printscreen čo si jedla, lebo vločky jogurt ,banán môže byť 300 kcal ale aj 800kcal. Všetko je o množstve . A ak si vyradila všetky prílohy asi si tabuľky nenaplnila tak ako si mala.aky vek majú deti? Veď cvičiť sa dá aj doma, alebo ísť na sviznu prechádzku niekde kde nie je úplná rovina.
Chudnutie si vyžaduje trpezlivosť a disciplínu a neočakávaný výsledky okamžite. Samozrejme svoju úlohu zohráva aj vek inak sa chudne v 30rokoch a inak 40+ keď sa už ženy začínajú nachádzať v perimenopause

majamat
6. sep 2024

ja mam nadstaveny lahko aktivny rezim. ked som prehodila na strednu aktivitu, tak mi vyslo cez 1500kcal.

majamat
6. sep 2024
majamat
6. sep 2024

teraz pozeram, akurat rocnik je asi iny, ale teda to pdola mna zas tak vela neurobi.

majamat
6. sep 2024

ale urobilo to zmenu, ked som dala iny rok narodenia, tak preto asi ten rozdiel.

majamat
6. sep 2024

no bez ohladu na to, niekde je chyba.

aj mne sa v minulosti stalo, ez som moc nechudla na zaciatku, ale teda potom sa to rozbehlo a teraz ked sa aj od zaciatku vazim, po tyzdni chudnem, hcoi len malinko, resp zavisi od toho, ako intenzivne drzim dietu. nie vzdy KT naplnim, reps niekedy malinko prekrocim a chudnutie nie je intenzivne. dokonca mavam dni, ked sa prepchavam, hlavne toot robia hormony a vtedy mozem aj pribrat.
nemam maternicu,t ak rpesne neviem kedy to je, ale zrejme teraz som mala obdobie, ked by som mala mat ms. napchavala som sa skoro tyzden a dost. aj napriek tomu mi vaha stoji. nepriberam.
ked to dodrziavam, vaha ide dole. a to sa mi stava, ze niekedy fakt nemam naplnene tabulky uplne prsne, dokonca ked viem, ze mam aktivitu vysoku ( to su take ojedinele situacie ), tak mi nevadi, ked zjem aj trosku viac (napr o 100kcal ), aj napriek tomu chudnem.

a teda v KT treba naplnat aj tie ostatne b parametre - bielkoviny, tuky sacharidy. toto si mala dobre?
nezabudas nieco zapisovat? cukor, ci mlieko v kave, sladky napoj, olej a pod?

majamat
6. sep 2024

a teda 3t je obdobie, kedy sa ms cyklus meni, cize kludne sa ti moze zadrziavat voda pred ms. toto si treba naozaj odsledovat, lebo v skutocnosti mozes chudnut, len to nevidis na vahe a zbytocne sis stym skoncila. ja mavam pred mas aj 1-2kg viac, ako predtym. potom pride 8-9den cyklu a zo dna na den pokles presne o tuto hmotnost.
dalsia vec, treba brat ohlad na to, kedy sa vazis a za akych podmienok.
ide o to, ze nie kazdemu je vhodne sa vazit hned rano. mne sa v noci zadrziava voda a ja mavam rano vyssiu vahu, ked sa chcem odvazit, tak sa vazim asi 2-3hod po zobudeni s tym, zenejem nic, dam si kavu, dostatocne sa napijem, aby som nastartovala metabolizmus vody.
samozrejme je aj dolezite, ci nie je naplnene crevo, niekedy sa citim plna a v takom pripade mi to samozrejme hmotnost ovplyvni. aj ked ides na velku, netreba sa vazi hned, lebo aj to, ze mas preplnene crevo moze sposobit zadrzanie nejakych tekutin v oblasti brucha/criev. je dobre aspon polhodku pocat.

earlgrey
6. sep 2024

Zaplať si online trénera, ak chceš, napíš mi ss a dám ti kontakt na môjho, on ti tie kalorické tabuľky nastaví správne. Ja som s jeho pomocou schudla 25kg za 4 mesiace, ale ja som aj chodila každý deň na tréningy. Už 5 mesiacov si váhu udržujem a necvičím a jem skoro všetko. Samozrejme s mierou.

bolarazjedna
6. sep 2024

@majamat nechcem sa montovať do toho, ale zle si. zadala autorkine miery, cieľovú hmotnosť si jej dala 64, a ona chce byť 54, aktuálne má 60.

majamat
6. sep 2024

@bolarazjedna ja viem,a le potom som si to orpavila a to nic neurobilo. nema to pre vypocet zaidny vyznam. skor nastala zemna tym, ze som zmenia rok narodenia, to som vyfotila.

ivik4
6. sep 2024

Pre boha tak doma cvic
Ked som mala bábätko ,fakt vkuse urevane plus domacnost, aj tak som si nasla 25min a cvicila doma Jilian Michaels ci jak sa to vola, jej videa na nete. Namakas sa a ma to ucinok

majamat
6. sep 2024

ono, neda sa celkom oausalizovat a prave KT pausalizuju. kazdy clovek je iny. aj napriek tomu mozu byt KT dobrou pomockou, len ich treba trsoku upravit podla seba.
rovnica je jednoducha.

nechudnem = mam prijem primerany spotrebe
chudnem = mam nizsi prijem ako spotrebu.

cize ak dane nadstavenie nefunguje, treba skusit ubrat.

marianarem
6. sep 2024

Joooj, ja niekedy az 2.5 kila priberiem zo zadrzanej vody. Mozno sa aj chudla, len si mala zadrzanu vodu, bola by sa pustila. Treba vydrzat ozaj dlhsie.

katka533
6. sep 2024

Cvicim, ked spi. Nechodim do fitka

autor
6. sep 2024

@majamat ja som mala mierne aktivny rezim

lenkakravcova
6. sep 2024

Určite ješ veľa. Ja mám podobnú výšku, 5cm viac a 45-47kg (ako kedy), necvičím. 60kg pri tvojej výške nie je len 6kg nadváhy ale viac.
Musíš znížiť príjem.

lucia13022023
6. sep 2024

Bože toto keď čítam 🤦‍♀️ vynechaj večeru, prílohy, sladké, slané, ideálne aj raňajky a aj obed...
Zdravé podotýkam ZDRAVE chudnutie je 0,5kg za týždeň, treba byt konzistentny, nepolavit. Váha sa ti nemusí pohnúť aj mesiac , to telo sa musí spamätať ze sa niečo deje. Nie ho hladovať, vynechávat potraviny. A ak naozaj chceš schudnúť, pol hodinu na cvičenie si nájdeš. Neviem aké staré máš deti, ale ak babo zober kocik a chod na prechádzku, ak staršie zober bike alebo odrazadlo a chod a nim von, alebo si zaplní doma na yt 30 minútové video a cvic.

anita6666
6. sep 2024

Nejesť!

majamat
6. sep 2024

mala si skusit znizit rezim a podla toho, aku by to malo ucinnost by si sa riadila.

stale ten nizssi rezim by bol asi vhodnejsi,a ko jest, tak ako teraz jedavas, ez fakt vela toho vylucujes.
vies, ak zacnes jest normalne, potom to, co si schudla znovu naberes. ide o to, ze mas urcity kaloricky prijem a pri tom chudnes. zaradis potraviny, ktore nejedavas a kaloricky prijem sa rapidne zvysi, preto budes priberat. cize prejdes s fazy chudnutia, do fazy priberania, koli tomu, ze ti kalorie vyskocia dost hore.
KT a zdrave hcudnutie je nadstavene tak, ze budes jest tak, aby si po prechode na normalnu stravu nemala ten rozdiel v kaloriach taky markantny, cim yb si dosiahla to, ze z fazy chudnutia prejdes do fazy udrzania hmotnosti.

autor
6. sep 2024

@brrunetkaa ani pol
Kila aby som nevidela minus? Neverim

autor
6. sep 2024

@sense belridam uz som Kt apku vymazala

majamat
6. sep 2024

v ktorej faze cyklu si zacala s chudnutim pomocou KT?

autor
6. sep 2024

@marianarem tak skusim vydrzat teda

zuzubb007
6. sep 2024

Nemať kde dať deti je len dobrá výhovorka, mám dve deti a cvičila som bežne 4 x do týždňa doma v detskej izbe a deti pri mne bud sa hrajú alebo sem tam na mobile tých 30 minút proste si nájde každý, ja napríklad bez cvičenia neschudnem a týrať jedlom sa nebudem možno to platí aj u teba, že proste kardio treba pustím YouTube a idem a keď cvičím vždy schudnem

autor
6. sep 2024

@lenkakravcova a do jes ty? Chudla si?? Álebo mas vzdy taku vahu a si ta stastlivka co nemusi ani cvicit a nepribera

januska12323
6. sep 2024

Každý kto chce si nájde 10 minút na cvičenie.

autor
6. sep 2024

@anita6666 nejem