icon

Ako schudnúť 8 kg za 10 dní?

modrakobylka1
26. máj 2015

prosimporadte, potrebujem dat dole velke mnozstvo kg za necele 2 tyzdne pre operaciu, vdaka za kazdu radu

trgypadl
26. máj 2015

@modrakobylka1 ano to mozno ano ale schudnut 10 kil za 8 dni???to je drasticke

patkobo
26. máj 2015

@katrinka8 prosim ta skus hodit link na cvicenie .. dakujem vopred

modrakobylka1
autor
26. máj 2015

@trgypadl ro mi zasa nikto neprikazal, to by som iba ja chcela, aby som mohla byt odporucana na ten zakrok, jasne je to dost, ale uz ma dlhu dobu hneva, a bojim sa co ked zacne vystrajat kym budem v zahranici

sissy27
26. máj 2015

@modrakobylka1 8kg za 10dní? snáď len odrezať si jednu nohu... 😝

ukulela
26. máj 2015

8 kilo za 10 dni? radim salmonelozu, ta to zvladne asi ako jedina.
@modrakobylka1 poriadnu nadvahu? lekar je xoxof! ja mam stale 10 kilo navyse ako pred porodom, maly ma 7 mesiacov ... kila sli dole len hned po porode, odvtedylen 3-4. idem zacat behat teraz, tak dufam, ze to vybeham ... 1 kilo za den to mi pride velmi riskantne, az nemozne ... no, neviem. pories stravu, skus tu dukanovu, no neupinaj sa na cislo na vahe (pre mna takediety nie su, ja ked nemam aspon naznak sladkeho, zabijam)
.... stale som nasra&&ta z toho lekara, ze poriadna nadvaha ... je to geno sprosty a basta.

modrakobylka1
autor
26. máj 2015

@sissy27 lol 🙂

trgypadl
26. máj 2015

@modrakobylka1 rozmyslaj triezvou hlavou chudnut az po opracii...

modrakobylka1
autor
26. máj 2015

@ukulela ja tiez lubim sladke, ale nepapam ho zase vela, urcte mi bude chybat...no co ti poviem ja aj ked som mala 55 kg mi povedal, ze toto sadielko by nemohlo ist prec ???😀 ja nie som urazliva...ale kus ma to zamrzelo...ale nejde o to, chcem aby mi dali dokopy hlavne ten zlcnik, mozno aj pre neho mi nejdu kila dole...

mmoni89
26. máj 2015

Sorry ale to je čistý dilino. Mne pred operáciou vôbec váhu neriesili, tiež žlčník a po operácii som postupne schudla 15kg. Ako vôbec nechápem a keby si bola akútny prípad tak by neoperovali kvôli nadváhe??

kristinkahugo
26. máj 2015

Ale ved to je nefiziologicke!!co na to pečeň.

sissy27
26. máj 2015

@modrakobylka1 160cm a 72kg a ty chceš dať za 10dní 8kg? tak to k tej nohe pridaj aj ruku 😝
nie je to ideálna hmotnosť, ale ani taká tragédia, aby ťa nemohli operovať...nech mi doktor nehovorí, že jakživ nič tučnejšie neoperoval... nebude problém v tom, že sa mu nechce a niečo očakáva? alebo ako zdôvodnil potrebu zhodiť tých 10kg pred operáciou? a koľko času si na to mala?

eeffka
26. máj 2015

@modrakobylka1 moja svagrina ma tak 20kh viac než by sa patrilo a operovali ju,nikto to neriešil

eeffka
26. máj 2015

@sissy27 obezny pacient je rizikový pacient... ale 10kg za 8 dní fakt len ta voda aj to by som videla na 4kg pri tej váhe a vyske

sissy27
26. máj 2015

@eeffka 72kg pri 160cm ale nie je obezita...

eeffka
26. máj 2015

@sissy27 čo ja viem...podľa mňa k tej výške tak 53 je akurát a to je 19+

eeffka
26. máj 2015

@sissy27 bmi cez 28,na hranici nadváhu a obezity...je to priveľa ale operujú sa aj horšie vahy

sissy27
26. máj 2015

@eeffka je to nadváha, nie obezita... keby toto bol rizikový pacient, tak polovica lekárov môže ísť na úrad práce, lebo by nemali koho operovať...

eeffka
26. máj 2015

@sissy27 veď píšem že operujú aj horšie,boh vie či to nebolo tak ze odporučil,opakujem odporučil zhodiť 10kg do toho pôvodného septembra.čo mi príde také ze s prstom v nose v pohode...len zakladatelka zrazu veľké oči a chce nemožné za 10 dní

kakika007
26. máj 2015

ja by som to nejak veľmi nesilila, lebo naozaj je to nemožné, aby za takú krátku dobu si dala toľko dolu. Alebo dáš ale riadne si pošramotíš zdravie a jojo efekt na milion percent zaručený. vybrala by som sa cestou zdravšej stravy.. uplne vylúčiť chlieb a pečivo (aj tak po operácii ho nebudeš môcť jesť) a zamerať sa a zeleninu. Den začínať pol litrom vody a obmedziť sladké na minimum. K tomu pridať nejaké to cvičenie (ja som tiež začiatkom januára začala s jillian michaels ako ti tu odporúča @katrina8 a išli dolu kilá aj sa formuje hned postava. Tvoje telo dostae zabrať po operácii, kedy budeš mať prísnu dietu a týmto spôsobom by si si to telo trochu pripravila na iný štýl papania. Skús, určite sa to dá a kto chce, ten to zvládne a bude sám so sebou spokojný. Takže radím..pomaly ďalej zájdeš (a pri chudnutí to platí stonásobne). Inak, držímpalce nech to všetko dobre dopadne 😉

modrakobylka1
autor
26. máj 2015

uvidim co to zo mnou urobi, ak by som volaco schudla uz by ma mohli pooperovat o dva tyzdne, ide o laparoskopiu, asi preto tam treba mat co najmenej tuku, neviem nevyznam sa v ytch lekarskych zalezitostiach..

modrakobylka1
autor
26. máj 2015

@eeffka ano je to z polovice ako vravis, mala som schudnut do septembra, ale je moznst, ze by ma vedeli popoperovat uz o dva tydne, chela by som to stihnut, lebo idem na dlhsie obdobie do zahranica, ja viem, ze to je vela, ale skusam ci by to slo, ci to niekto zvadol, bojim sa ze sa zlcnik ozve ked budem mimo sk...

modrakobylka1
autor
26. máj 2015

dakujem vam za rady, asi pojdem do tej dukanky a pomaly nieco zhodim, asi mate pravde, ze by to nebolo zdraviu prspesne...buduc tyzden mam ist na kontrolu, uvidim co mi povie...dobru noc zelam

modrakobylka1
autor
26. máj 2015

@kakika007 dakujem dufam aj ja ze bude vsetko ok

xevulax
27. máj 2015

Netrap sa dietami uplne zbytocne a to ze ta nezoperuju na zlcnik je totalna kravina! Samozrejme ze zoperuju. Ci na opku maju narok iba stihly ludia? Od nadvahy mas velmi daleko, co mam povedat ja s mojimi 96 kilami? Tiez som v nemocke stale pocuvala aka som tucna od lekarov (ako leby som doma nemala zrkadlo a nevidela sa), len oni si to predstavuju ako Hurvinek valku, ze pri 3 malych fetoch clovek stiha zdravo zit a este aj o deti sa starat. Pekne papaj vyvazenu stravu, po oplr nieco zhodis, ja som mala sice akutnu opku ale v nemocke ostali 4kila (bola som tam 5 dni)

janinah
27. máj 2015

to čo tu riešiš? 72kg osobu odoperujú na žlčník ako nič,ak má lekár pripomienky,tak si nájdi iného lekára.....môže samozrejme povedať,že máš nadváhu na svoju výšku,ale to nie je dôvod neoperovať,to čo za kravina.....

xevulax
27. máj 2015

Inak ja by som este dodala, ze ak by si tych 8kg schudla, tak to iste 8kg tuku nebude.

ukulela
27. máj 2015

@xevulax absolutny suhlas s tym tukom, ak zhodi, bude to najma voda a problem to nevyriesi. ahore mas krasny preklep - ze pri 4 fetoch 🙂 hned veselsie pri ranajkach (v dobrom🙂 lebo deti su predsa zavislost 🙂

zuzanah75
27. máj 2015

1. Pochybujem, ze mas taku nadvahu, aby Ta kvoli nej nemohli operovat. 2. Pred operaciou experimentovat drastickou dietou, ktora by Ta zoslabila, je teda poriadne riskantne. Skor sa snaz zdravo jest a posilnit imunitu

kuka221
27. máj 2015

Vôbec nechápem prečo by si musela pred operáciou chudnúť. Ja som mala tiež tak cca 72 kg a 162cm a nikto to neriešil. Hlavne nešpekuluj, lebo si ten žlčník ešte dobre podráždiš a do tej nemocnice ťa odvezú skôr.