icon

Ako schudnúť bez cvičenia iba zmenou stravy?

domcu69
16. okt 2019

Ahojte ...chcela by som sa spýtať či sa dá schudnut bez cvičenia iba zmenou stravy 🙂 má s tým niekto skúsenosti?😃 Veľmi by som potrebovala schudnúť aspoň 15 kíl ..ale problém je v tom že ja cvičiť nemôžem zo zdravotných dôvodov ...a tak neviem či stačí iba strava 😉
Budem vďačná za každú odpoveď 😊

Strana
z3
silviaeli
26. dec 2022

@soldi toto je čistá pravda u mna , že ak si dám rano sacharidy, cely den som hladna😉

zuzuliennka1
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
26. dec 2022

@soldi aj ja tak - rano musim zacat bielkovinami, napr. omeleta, zelenina, alebo vajce natvrdo,.. zasytit sa, potom sa drzim cely den.
pre mna zacat sladkymi ranajkami znamena, ze mam chut na sladke cely den, furt cosi pojedam, a hlavne po takych ranajkach rychlo vyhladnem

zuzuliennka1
26. dec 2022

@domcu69 80% uspechu je strava, 20% cvicenie.
ale pod cvicenim si nepredstavuj driet vo fitku 7 dni v tyzdni, proste uprav stravu (stiahni si kaloricke tabulky, spravne si ich nastav a dodrziavaj) a zarad pohyb - daj si ciel, napr. denne prejst 5km, alebo spravit 10tis krokov, vynechavat vytah, chodit po schodoch, pocas 20min dielu nejakeho serialu zober dve velke flase vody a precvic ruky, pri zehleni po kazdom kusku 5 drepov,.. a podobne

ankare
26. dec 2022

@domcu69 strava je základ, nemusíš ani cvičiť

Strana
z3