Ako schudnúť, keď mám rada jedlo?
Nie je problém, ak má človek rád jedlo...
Otázka je aké jedlo, v akých množstvách, pri akej fyzickej záťaži a podobne.
Strava má byť pestrá a vyvážená (obsahom aj objemom). Nedostatok kalórií ako aj nedostatok vhodných súčastí sa odráža negatívne na tele.
jest zdravo a vyvazene... ked si das plny tanier zeleniny tak to nema rovnaku kaloricku hodnotu ako plny tanier buchiet... samozrejme nehovorim, ze sa mas ist past, aj len ze sa nemusis obmedzovat v mnozstve, pokial to dobre vyskladas...
ja som zac jula vysadila sladke....kupovane veci....a doteraz som schudla 8kg, konecne mam mojich 70kg.. pri vyske 174cm...som spokojna, uz len behat planujem zacat a nejako cvicit...hybat sa, ale doteraz som upravila len stravu a islo vsetko navyse pekne dolu...sladke jem len to,co si sama upeciem...malokedy zhresim...a aj to sa mi zda potom moc sladke... boli sme aj na dovolenke all inclusive a nic to so mnou nerobilo, teda, objedla som sa salatov a melonov...na tie sladke kolaciky som vobec nemala chut 🙂 ide to,aj ked ma rada jedlo, ja rada jem aj vinko si dam... kvalitne...a schudla som 🙂
Stale jest to iste co doteraz akurat menej.
Tiez mam rada jedlo 🙂 momentalne chudnem- neodopieram si fakt nic,ibaze si nastavujem budik na kazde 2-3 hodiny, kedy zjem polovicu toho, co by som zjedla predtym. trik je v tom, nedat si nic medzitým a aj keksik ci nanuk brat ako jedno z tých jedál...
Stačí keď začneš jesť menej, ono nemusíš hneď neviem ako zdravo, ale každý deň si daj menej niečoho čo vieš, že ti nerobí fajn. Napríklad, ja som mala vo zvyku jednu horalku denne ku káve. Potom pol horalky. Štvrť a teraz už mi ani nechýba.
Aj ja mám ten problém ako Ty. Bojujem... Začala som s kalorickym tabuľkami a teraz som len zmenšila porcie a dávam pozor kedy čo jem.
low carb
juj to ze mas rada jedlo to nie je vobec problem to mam aj ja a teda moc 🙂 podstatne je sa naucit co mozes co da tvojmu telu vsetko vyzivne podstatne aby si mala dost energie a zbytocne nenaberala na vahe 🙂 viem o com pisem, kedysi som jedla vsetko na co som mala chut, teraz uz premyslam, co je pre mna dobre, co nie, momentalne mam jedalnicek a cvicim podla videi rozne cvicenia a je to fajn 🙂
@annadan teraz mam jedalnicek podla ktoreho idem, takze podla toho aj nakupujem aj vsetko, takze vobec nemusim rozmyslat, ze co a ako, ale ono napriklad postupom casu som prisla na to, ze mi nerobi dobre cokolada, ze sa po nej vyhadzem, tak som ju prestala jest, potom tiez sladke vody mi nesedeli, lebo cim viac som to pila, tym som viac citila smad a nie a nie prestat tak som s tym sekla a teraz sa citim dobre 😉
@annadan je to jedalnicek ktory mam na par tyzdnov, kde mam popisane co jest a kolko a tiez mam k tomu recepty, aby to teda malo tolko kalorii kolko to ma mat, aby som to nejako neprepiskla 🙂 nechce sa mi teraz uz z gauca postavit, ale rano ked si pojdem robit ranajky by som ti to odfotila, ze ako vyzera 🙂

Jesť pravidelne a menšie porcie, prípadne obmedziť pečivo,sladké nápoje a alkohol. Kľudne môžeš jesť 5-6x denne. Stačí keď si namiesto veľkého taniera obed nalozis na menší tanier. Aj keď ho dáš kopcom tak budeš mať menšiu porciu ako na klasickom tanieri. A oklames aj mozog lebo bude vedieť že si zjedla " plný" tanier