icon

Ako schudnúť pár kíl bez cvičenia?

inga000
24. okt 2024

Baby mate nejaky recept ako schudnúť pár kg dole bez cvičenia ?

Strana
z3
lubkavargova1
31. okt 2024

@taktotedanie Tak je to pravda, nie je to pre kazdeho a musite mat cukrovku, ale zase mne to pomohlo a mam super vysledky vsetko sa mi pekne upravilo a cukrovka aj "zmizla"..a je rozdiel zverit sa do ruk lekarok a byt aj nadalej sledovana a chodit kazdy mesiac na kontrolu, ako skusat bludne 90 a neviem kolko dnove diety a akonahle skonci tak dvakrat tolko priberie, alebo akoze "nocne" spalovace tukov tie slavne drinky a len vyhodi kopec peniazkov a ziadny efekt, len "akoze" a zase sa vrati tam kde je. Ja vravim o pravidelnom sledovani lekarom. Take nakopnutie a ta zmena pride a ona bude ju chciet ebo ja teraz chcem uz chodit cvicit a aj vidim pokrok a motivuje ma to viac a viac...Kolegynka absolvovala drastickejsie a to bariatricku chirurgiu, ona isla do toho. Ja by som nesla. Z toho mam strach, ale ak by som nemala inu moznost, tak idem aj do toho. Ale pod dohladom lekarov. Mam kolegynku co teraz chudne a neje cely den, hladuje a pije nejaky "zazracny caj". Vysledok - skoncila dnes na infuzkach a vycerpana. kazdy si to musi nastavit hlavne v hlave a vediet co chce a ako to chce...ani tie extremne premeny nie su az tak uzasne ked sa nakoniec clovek dozvie, ze super schudli ludia a potom ich opat vidi, ze akonahle sa vypla kamerka, tak pribrali spat a je to este horsie...ale ani to uz neukazu, lebo by rating relacie isiel dole.

Strana
z3