Ako schudnúť v ťažkých životných situáciách?
Ahojte všetci, prosím, neodsudzujte ma. Mám 25 rokov, 156 cm a 91 kg. 😧 Veľmi chcem schudnúť, ale neviem sa nakopnúť. Zistila som, že som typ človeka, ktorý každý malý problém zajedá – jem vtedy veľa a neviem prestať.
Posledné dva roky je toho na mňa priveľa. Všetko ťahám sama – manžela, ktorý nepracuje, dieťa aj celú domácnosť. Dostali sme sa do dlhov a neustále riešime peniaze. Už neviem, čo so sebou robiť, ako sa z toho kolotoča dostať a ako si nájsť čas pre seba. Chcem byť zasa tá usmievavá srandistka a nie byť stále na všetkých nahnevaná a brať všetko ako útok. Už nedokážem myslieť pozitívne.
Som na tom tak, že keď prídem z práce (robím na dve zmeny), chcem sa len čo najrýchlejšie dostať do postele, zakryť sa a spať, lebo vtedy aspoň nemusím myslieť na to, čo bude ďalej. Keďže musím z jedného platu uživiť celú rodinu, nemám financie nazvyš na drahé diéty či fitko.
Prosím vás o radu – čo vám pomohlo nakopnúť sa a začať riešiť seba a svoj zdravotný stav aj v ťažkej situácii? Ďakujem každému za odpoveď.

No treba platit hlavne dlhy,nie ich davat za jedlo a tak sa prezierat.Miesto platenia dlhov,kupujes hlava nehlava,a tak sa aj prezieras.Ked su problemy,clovek nespi a prave vtedy chudne zo stresu,nie opacne.
@anonym_2a110b to je pekná blbosť. Človek zo stresu môže spať ok a prezierat sa. Každý zvladame stres inak