Ako schudnúť za 6 týždňov 10 kg?
Ahojte. Máte skúsenosti ? viem nieje to zdravé A mala som začať skôr. Bohužiaľ slabá pevná vôľa ☹ Dnes som si povedala dosť !!! O 6 týždňov idem na stretnutie zo školy a chcela by som vyzerať ako človek. Motivacia je velka a verim ze teraz to dam ! Mám 172 cm a 92 kíl ☹ Podarilo sa to niekomu ? Ak áno Prosím ako ??? Ďakujem
Aha, no ja som myslela že chce poradiť :D a radím v tom čo viem že je overené. Čo som mala povedať že poznám jeden spôsob, chudne tak moja mama, je to s pomocou šikovných dám ktoré ju usmerňujú, robia jej jedálniček a tak, ale nepoviem vám o koho ide lebo by to niekto mohol brať ako reklamu? To by bolo čo za radu
Detoxikácia od macingovej
Ahoj ja chudnem asi 2,5 mesiaca a isla som z 89 kil teraz mam 83 ale cvicim 2x do tyzdna po 90 minut a stravujem sa podla pravidiel ketonovej diety aj ked asi nie az tak striktne ale zabera mi to ;)
@majka21014
@majka21014
Tusim je uz tomu presne rok...akp sa ti dari? Ja tiez bojuhem aj ked nie pri takej vahe...

A aby som doplnila, samotna konzultacia je zdarma. Jedalnicek tiez. A to co si vy uz nakupite, alebo ci si vobec nieco z toho kupite je na vas. Takze damy, tu zlobu bokom. Nadavat vie kazdy