icon

Ako schudnúť zdravým spôsobom?

mamkacharlotta
18. jún 2024

Potrebujem radu. Lepšie nejest žiadne sladke alebo si dat jeden keksík.. Čokoládu cez deň.. Ako to úplne vzdať? Kávu keď milujem.. Radšej bez cukru bez mlieka.??

Strana
z2
nelka93
19. jún 2024

Ja som schudla už 12 kíl a obmedzila som sladké a sladené nápoje, sem tam si dám domáci koláč, alebo zmrzku keď niekam ideme. Jem 3krat denne a snažím sa max do 19. Jem aj pecivo, aj cestoviny, aj si dám smotanové veci. Len strazim množstvo. Nedám si 2 rezne, dám si len jeden a vyprážané max raz mesacne

mamkacharlotta
autor
19. jún 2024

@nelka93 waaauuu super 😍😍😍😍 klobúk dole.. Tak snažím sa od včera po 18-19nejest uz

zuzuliennka1
19. jún 2024

@mamkacharlotta jest mozes aj o 21:00. zalezi, co zjes a kedy chodis spat.
ja som schudla 12kg, len tym, ze som prestala uplne jest cokoladky, sladkosti, keksiky,…a obmedzila som porcie v zmysle: jem viac zeleniny, na veceru si nedam plny tanier spagiet z obeda, ale krajec chleba s maslom, sunkou, k tomu cottage a uhorka/paprika.
nejedavam rano sladke, len kavu a napr. jedno vajce/prazenica s jednym ks. chleba, opat zelenina k tomu.
vlakninu treba jest, a pit dost vody a jest vyvazene. potom ani nebudes mat chut na sladke (a ani pocas pms) cukor je droga, normalna zavislost. treba vydrzat a prekonat abstak.
horalku, keksiky,.. nejedavam uz velmi dlho. take to ze “nejem po 18:00” a spat chodis o 23:00 je nezmysel.
ine je fasting - ze jes len urcite hodiny dna a potom nic. lenze aj to treba vediet nacasovat a nie je to pre kazdeho.
bud ides 16:8, alebo 14:10, teda 16h (resp. 14h) drzis post, zvysok jes. samozrejme nie vsetko a hocico. alebo zacnes ranajky o 7:00 a posledne jedlo dna 19:00. to je fajn na zaciatok, 12h. a potom to upravit. ale tiez dodrziavat pravidla a to okno na jedlo neznamena, ze zjes, na co mas chut

mamkacharlotta
autor
19. jún 2024

@zuzuliennka1 jeeeejj ďakujem za radu a pomoc.. Si úžasná 😍😍😍

cukroska
20. jún 2024

@joesvk takto podobne aj môj syn schudol 20kg .Ale jemu stačilo málo. Je v puberte a išlo mi to veľmi ľahko a rýchlo. Mne nie..

Strana
z2