Ako schudnúť zdravým spôsobom?
Potrebujem radu. Lepšie nejest žiadne sladke alebo si dat jeden keksík.. Čokoládu cez deň.. Ako to úplne vzdať? Kávu keď milujem.. Radšej bez cukru bez mlieka.??
@nelka93 waaauuu super 😍😍😍😍 klobúk dole.. Tak snažím sa od včera po 18-19nejest uz
@mamkacharlotta jest mozes aj o 21:00. zalezi, co zjes a kedy chodis spat.
ja som schudla 12kg, len tym, ze som prestala uplne jest cokoladky, sladkosti, keksiky,…a obmedzila som porcie v zmysle: jem viac zeleniny, na veceru si nedam plny tanier spagiet z obeda, ale krajec chleba s maslom, sunkou, k tomu cottage a uhorka/paprika.
nejedavam rano sladke, len kavu a napr. jedno vajce/prazenica s jednym ks. chleba, opat zelenina k tomu.
vlakninu treba jest, a pit dost vody a jest vyvazene. potom ani nebudes mat chut na sladke (a ani pocas pms) cukor je droga, normalna zavislost. treba vydrzat a prekonat abstak.
horalku, keksiky,.. nejedavam uz velmi dlho. take to ze “nejem po 18:00” a spat chodis o 23:00 je nezmysel.
ine je fasting - ze jes len urcite hodiny dna a potom nic. lenze aj to treba vediet nacasovat a nie je to pre kazdeho.
bud ides 16:8, alebo 14:10, teda 16h (resp. 14h) drzis post, zvysok jes. samozrejme nie vsetko a hocico. alebo zacnes ranajky o 7:00 a posledne jedlo dna 19:00. to je fajn na zaciatok, 12h. a potom to upravit. ale tiez dodrziavat pravidla a to okno na jedlo neznamena, ze zjes, na co mas chut
@zuzuliennka1 jeeeejj ďakujem za radu a pomoc.. Si úžasná 😍😍😍

Ja som schudla už 12 kíl a obmedzila som sladké a sladené nápoje, sem tam si dám domáci koláč, alebo zmrzku keď niekam ideme. Jem 3krat denne a snažím sa max do 19. Jem aj pecivo, aj cestoviny, aj si dám smotanové veci. Len strazim množstvo. Nedám si 2 rezne, dám si len jeden a vyprážané max raz mesacne