Ako vám to ide s botanicalom?
Dievcata kolko ste schudli?poprosim vas debatujme kolko kg za kolko a nepredavajte ich tu lebo to zablokuju zas.
Ahojte neobjednavala z Vas niektora cez schudni.cz. ze ake mate s nimi skusenosti?
Ahojte baby, tak ja od minuleho tyzdna dole len 700 gramov, nie je to bohvieco, ale snad sa to opat nejako rozbehne. Aspon nieco 🙂.
ach jaj ...ja som si uz 2 krat objednala z urcitych stranok ...a 2 kraT mi poslali fake.....ja uz fakt neviem na ktorej stranke predavaju orginaly.....keby nahodou niekto vedel..prosim poslite mi stranku kde skutocne posielaju orginaly ....dakuejm
Prosím Vás, napíšte mi do ip odkiaľ môžem kúpiť tieto tabletky, ale nie fake...prosím, len tie, ktoré máte dobré skúsenosti, že sú originál. Ďakujem.
Ahojte, tak botanical objednany zajtra hadam pride, som zvedava.......... ci zaberie aj na mna 😀
@19monika75 neviem to nasjt :( daj mi prosim link... dik
@19monika75 ja som aj v sukromnej skupine uz 😉
Baby kolko stojí ten Botanical?
pomoc...kde to objednávate?
to by ma tam musel asi najprv niekto pridat
@simib ahoj mohla by si mi do správy poslat adresu odkial objednávaš ty? dakujem
@kurekovakatarina11 bolo to od pána z bazošu,ale viem že potom inzerát stiahol,lebo ich nemal a neviem či ich aj obnovil.
@simib dakujem.
Baby neviem ten inzerat najst adi teraz nema ze? Ale nasla som nejaku pani z kosic neviete ci je korektna a ci su originaly? Dakujem
tabletky dosli v pohode, vyzera to byt original takze zacinam od zajtra s vahou 87kg, som zvedava co to urobi, uz dva tyzdne nejem pecivo a sladkosti, dufam, ze to pomoze
@kurekovakatarina11 ma, mne v piatok poslal dalsie balenie uz, docasne len nemal
@lusinda1989 aj ten pan uz opat ma tablety
@veronicka1901 viem ze je z nivych zamkov ale vola sa jan?
@veronicka1901 Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako sa dostanem do súkromnej skupiny chudnite s botanikalom, nany 28 ma tam už pridala ale neviem to nájsť, ďakujem
@liana03 ahoj, kukni sa takmer navrch stranky, kde mas zalozky ako Kategorie, atd, takmer uplne vpravo je zalozka Sukromne diskusie, na to klikni a tam budes vidiet tuto sukromnu skupinu 😉
@lusinda1989 neviem presne, ale mam na neho mail, ak chces poslem do ip.
ahojte,tabletky som si od pana z bazosu objednala aj ja....prisli mi v pondelok....ale kedze uzivam aj ine lieky od svojho lekara uz dlhodobo( nie na chudnutie)....necitila som sa po nich dobre....a preto ak budete mat niektora zaujem kludne ich predam....chybaju v tom balení dve tabletky.....su original .....jednu som si dala hned v pondelok a druhu v utorok viac som ich nebrala....tak ak by ste mali zaujem kludne napiste... 🙂
ahojte, pridate ma prosim niekto do sukromnej temy o botanicale ?

@katika312 ja mam za 3tyzdne dolu 6kg