Ako vám to ide s botanicalom?
Dievcata kolko ste schudli?poprosim vas debatujme kolko kg za kolko a nepredavajte ich tu lebo to zablokuju zas.
ahojte, dáte ma prosím do súkromky...vďaka
ahojte date ma prosim do sukromky.dik
dieta nejaka radikalne ani nie, skor mi nechutilo ked som ich zacala brat po dvoch dnoch som sa musela az donutit nieco zjest lebo som sa citila slaba uz vystavena , dcerka ma 3 mesiace a ledva som sa k nej postavila, potom po par dnoch nechutenstvo trosku ustupilo a snazila som sa jest, ale to tiez len rano kava, obed to co som mala navarene trosku-maso,ryzu, polievku -nepreberala som, poobede ryzove suchare ked som mala potrebu nieco spapat a tak vlastne az do vecera -jogurty, ovsene vlocky, losos, ovocie. To jedno jedlo denne som mala vzdy normal potom len take hluposti da sa povedat aby som mala nieco v zaludku nech som neni vystavena 🙂 ahlavne som si vsimla ze som vypila skoro dve flase kojeneckej vody lucky alebo caj Reduktan - ktorý inak vrelo odporucam, stoji cca 1e na internete ale je dostupný aj bezne v lekarnach
ano chcela by som urcite by som sa chcela dostat na 63kil , cize este tých 7 kil dolu, ale teraz som dostala MS- asi o týžden skor tak mi trosku chuti sladke a tak , tak hadam mi to moc nevyskoci hore, davam si 10dni pauzu , od pondelka by som chcela zacat druhe balenie
Babule v rýchlosti som to tu prebehla a nenašla som cenu čo stoja? DAKUJEM..
ako kdo predava 15e 20e
Poprosim pridat do sukromnej. Dakujem
Aj by som rada do sukromnej Dakujem 🙂
Mohli by ste aj mňa šupnúť do súkromnej?? Vďaka 🙂
aj ja by som poprosila pridať do súkromky... ďakujem 🙂
@nany28 poprosím pridat do skupiny chcela by som si objednat tablety prosím kontakt 🙂
možem poprosiť o pridanie do súkromky dakujeem 🙂
nany28 prosím o pridanie do súkromnej skupiny,vdaka 🙂

@murkaa pridana 🙂