icon

Ako veľmi rýchlo schudnúť 7 kg bezpečne?

jarosova_14
15. feb 2024

Ahojte, potrebujem radu alebo tipy a schudnúť 7kg do marca... Áno, je to unrealistic a nezdravé, ale nemám na výber a chcem to. Viem, že musím dodržiavať deficit, ale skôr tu potrebujem tipy ako nemyslieť na hlad a jedlo.. prípadne nejaké pomôcky na chudnutie (napríklad neviem, či nejaké veci z DM zaberajú)
A prosím vás, ani mi tu nezačínajte so zdravými radami.. tie poznám ale 7 kíl mi nezhodia, potrebujem len kvalitné rady ako VEĽMI rýchlo schudnúť,
dikii

Strana
z2
dzulli1980
15. feb 2024

Skús si o takýchto "pokusoch" čosi naštudovať a potom pochopíš prečo následne priberieš ... o zdravotných problémoch radšej nehovorím.

candii
15. feb 2024

Akože za mesiac 7kg neschudneš ani keby si čo robila 😁 sorry.

jarosova_14
autor
15. feb 2024

@dzulli1980 no ved sa preto pýtam, keď viete tak povedzte

zuzuliennka1
15. feb 2024

@jarosova_14 7kg do marca neschudnes. Chudne sa cca kilo mesacne - zdravo, udrzatelne.
Alebo vyskusaj niektore “mudre” rady vyssie, potom priberies 3x tolko naspat, resp. skoncis v nemocnici s nejakym vaznym problemom🤦🏼‍♀️

kitycat
15. feb 2024

@jarosova_14 mat 62 kil je uplna pohoda a normalna vaha. Co riesis? Tie kila mas mozno tak v hlave

ropucha6
15. feb 2024

@svetlonos hej? No tak to nic potom 🙂

mircalla
15. feb 2024

@jarosova_14 Zacni behat. Ja som schudla 12 za 8 tyzdnov beh a strava. Ale behala som 7 km 3-4 krat do tyzdna. Potom som bola tak vycerpana, ze sa mi uz ani jest nechcelo.

neferneferuaton
15. feb 2024

@jarosova_14 preco tak súrne potrebuješ schudnúť nerealnu vahu za 2 tyzdne. Naozaj to inak nejde? Lebo to bude zazrak ak schudnes a neprivodis si vredy. Potrebujes urcitu vahovu kategoriu na nejakú súťaž?

Potom priberies 2 krat tolko, lebo ak začneš normálne jesť telo si začne ukladať lebo sa bude bat,ze mu zasa nedas najest. Do zasoby.

deedol
15. feb 2024

prudkym schudnutim si mozes pokazit metabolizmus ak nie na cely zivot, tak na pekne dlho. telo bude mat sok, zacne priberat, ukladat, a druhykrat to uz tak "lahko" dole nepojde. len sa zbytocne zacyklis.
tiez by ma zaujimal dovod. ide o nejaku sutaz? alebo modeling?
pises, ze mas 16r a 62 kg. kolko merias?

jarosova_14
autor
15. feb 2024

@deedol modeling.

tinka2233
15. feb 2024

@jarosova_14 ak maš naozaj 16 kašli na to. Ak chceš schudnuť radšej prirodzene športom a dobrou stravou. Keď som bola dieťa jedna poznámka mi spustila mentalnu anorexiu. A nasledovala 8 rokov začarovaneho kruhu. Dokopy som nejedla, stratila menštruaciu za tu dobu, bola biela ako mrtvola, mala nizky tlak, triašku a ráno som nedokazala vstať z postele. Nehovoriac že kyselina v žaludku môže prežrať hlien a prídu vredy. Kašli naozaj na to. Schudla som a s akymkoľvek srastickym schudnutim, či to je anorexia alebo “len” potrebujem schudnuť na chviľku s tebou schudnú aj tvoje vlasy a nechty. Vypadá ti polovica vlasov a nechty budeš mat tenučké. Naozaj to nestojí za to. Začni športovať. Nebavi ta behat skus yogu, pilates, prechadzky, turistika, korčule čokolvek hoc aj bedminton. Tvoje telo nie len že “zhodí” kilá ale hlavne priberie svalovu hmotu a ver mi je to na 1000% krajsie. Ja som už pár rokov von zo začarovaného kruhu a nikdy aom nebola stastnejsia.

deedol
15. feb 2024

@jarosova_14 chapem, ale aj tak odporucam nerobit to.
kolko merias? je tam nejaka podmienka, ze musis mat 55 kg? v dnesnej dobe nie su vsetky modelky vychudnute, vela znaciek foti aj s normalnymi babami...

vanilkovazmrzka
16. feb 2024

Papaj prehanadlo, ostrihaj si vlasy, daruj krv, odrez si koncatinu 🤷‍♀️

bubuzu
16. feb 2024

Vykaši sa na to. Myslím na to rýchle chudnutie. Úprimne. Baby, ktoré v modelingu prerazili boli vždy niečím zaujimavé a ak na to máš,tak prerazíš aj tak a žiadne také, že posledná šanca neexistuje. To si len nahováraš v hlave. Ak teraz nejakým zázrakom schudneš (popravde, každý ti tu napísal, že to sa reálne nedá, len sa budeš strašne trápiť), tak jednak sa to prejaví na tvojej tvári a budeš vyzerať hrozne, nezdravo, unaveno a to ani žiadny make up nespraví, jednak to hneď priberieš naspäť a dvakrát, takže ti to bude aj tak nanič. V tvojom veku som sa okolo modelingu motala a ver mi, že ak tam bola nejaká baba, ktorá zaujala, tak jasné, že sa riešila váha, ale žiadne také, že 14kg za dva týždne.

bubuzu
16. feb 2024

Teraz som pozerala, že napr. Elite model look má deadline prihlášok na tento rok v septembri. To máš kopec času popracivať na svojej postave a potom sa prihlásiť. A je to súťaž, ktorá bola odrazový mostík pre veľa vychytených modeliek. Takže tvoja posledná šanca naozaj nie je posledná.

elenajezova
16. feb 2024

@jarosova_14 lebo jojo efekt.... Ja som schudla za 5 mesiacov zo 70 kg na 57 kg a už dva roky ich držím. Ale to bolo ok schudnutie úpravou stravoy a cvičením. Vtedy jojo efekt proste nehrozí...

maranta_leuconeura
16. feb 2024

Je mi velmi luto ze este stale sa miesto zdravia kladie doraz na pocet kil. Vacsina zien si tym v dospievani presla, debilne komentare ako mas pribrat/schudnut, viac jest/menej jest...

Zelam ti aby si pochopila, ze v zivote existuje pre teba najdolezitejsia osoba a tou si ty sama. Ked sa zacnes lubit, budes chciet byt na tomto svete dlho a s tym suvisi aj udrziavat si zdrave telo. Drastickymi dietami si rozhodis metabolizmus, vsetko potom priberies spat a este viac, lebo telo sa po krize bude snazit nabrat zasoby pre pripady dalsieho hladovania. Hrozi ti poskodenie zaludka, pankreasu, pecene a aj porucha prijmu potravy.

Ziadny modeling za to nestoji a aj ked schudnes, nikdy nebudes pre nich dost dobra, ak to nebudu kila, najdu na tebe krivy nos, nesymetricke prsia, nohy do x... Vypocuj si nejake podcasty s byvalymi modelkami.

liv1
16. feb 2024

Vies co sa deje ked telo nedostane ziviny? Zacne ochabovat, padat vlasy, kazit zuby. Ma nezdravu farbu v tvari, celkovo posobi ochabnuto. Ak mu das sok v podobe nejedenia, zacne potom neskor aj z mala ukladat, cize chudnutie aj udrzanie hmotnosti bude ovela zlozitejsie. Nejedna modelka dopadla zle, si velmi mlada na to aby si takto drasticky chudla. Nejest je zivotu nebezpecne.
Pre buducnost ti radim jest normalne, ale bez sladkosti, bez sladkych napojov, pravidelne jest, a mozno menej peciva. A pohybovat sa. Tak drzim palce k spravnemu rozhodnutiu a popremyslaj, ci to nemozes odlozit o rok.

svetlonos
16. feb 2024

@ropucha6
to vtedy ked ti je po rozchode zasadne lepsie ako vo vztahu. Ale teda pribrala som len potrebve 4 kg, zase ziadne obtieranie sa 😁.

janci27
16. feb 2024

preco si s tym nezacala skor, uz napr. zaciatkom januara? to by bol ovela realnejsi ciel do toho marca?

trisha_r
16. feb 2024

@jarosova_14 ja teraz praktizujem pôst , a pijem iba vodu a čaj ... Za 4 dni dole 4,3 kila, no išla som zo 73,10.... To že sa ti váha vráti závisí iba na Tom či sa vrátiš k strave ktorá ťa na pôvodnú váhu dostala ,ináč nepriberieš na 100%, ak zmeniš jedálniček a váhu chceš aj reálne udržať. Vlastná skúsenosť. Telo ukladá tuk práveže oba ak denne každý deň ješ príliš málo kalorii. Pri pošte k tomu nedochádza. Je to reštart metabolizmu a organizmu celkovo. Samozrejme musíš počítať s tým že nejake 2-3 kila z toho sú len voda a tie sa ti vrátia späť. Slováci sú len veľmi obmedzení čo sa týka reálnych informácií o určitých témach a držia sa toho čo bolo akože fajn pred 50 rokmi. Koniec koncov doteraz boli flouridova pasty to najlepšie a prišlo sa na to,že sú karcinogénne... Viac k tomu netreba nič dodať. A ináč taký pôst má blahodarný účinok na vyliečenie určitých druhov chorôb. Ale to je veľmi obsiahla téma, treba si to všetko poriadne preštudovať. Skús čo ti je najviac pochuti. Chudnutiu zdar

barborachors
Odpoveď bola odstránená
blonde_bella
17. feb 2024

@barborachors načo zem toto píšeš 16rocnej babe?

liv1
17. feb 2024

@barborachors cim skor ten komentar vymaz prosim ta

fpmaja
17. feb 2024

Nutrifood diéta

wanduska327
17. feb 2024

No čo autorka už si schudla? 😉
Nebuď blbaaaa prosím ťa

sheila121
Odpoveď bola odstránená
hatsepset
18. feb 2024

@barborachors len treba povedať že z tej Senny nikdy nevieš kedy sa s prepáčením zoseries ani koľkokrát. Plus kŕče v bruchu, plus ten rádioaktívny vzduch čo po sebe na wc nechavas 😅😅😅

michaelammka
25. feb 2024

@jarosova_14 ja používam shake na chudnutie 🙂 obsahuje veľa vitamínov, samozrejme aj pohyb je dôležitý🙂

janka1011
25. feb 2024

@jarosova_14 no tak neviem, čo chceš v tomto prípade počuť...toľko kg a za tak krátky čas jedine štýlom "cica nežer a veľa cvič" 🙂

Strana
z2