icon

Ako začať s chudnutím, keď nemám oporu?

erikad82
14. sep 2016

Prosím ako začať s chudnutím,keď nemám žiadnu oporu? Muž vraví,že jemu sa takto páčim,svokra zase že môžem byť rada,že som zdravá,chorý sú chudí.... Jáj ale ja mám 91kg a nie a nie sa ich zbaviť,už som z toho všetkého zúfalá. Vždy som bola plnšia ale toto sa mi už zdá moc... Keď som bola sama pomohol mi bicykel no teraz pri 3 deťoch ísť bicyklom nemôžem,nakoľko 2 deti naraz neuveziem,ani nemám taký dobrý bicykel ...
Môj problém spočíva aj v tom,že máme spoločnú kuchyňu so svokrovcami. O varení väčšinou rozhoduje svokra,ona aj väčšinou varí... Nakoľko sa stravujeme spoločne,prispievame do rodinného rozpočtu. Skúšala som sa stravovať osve,ale vzala to dosť zle ... a taktiež mi to už nevychádzalo finančne. Varíme často polievky aj zeleninové jedlá,snažím sa obmedzovať s jedením aj sem tam cvičiť doma,len tie kilá sa na mňa lepia a lepia,neviem čím to už je. Pred rokom som si dala zaviesť Mirenu (nejako mi nesadla) no mám pocit,že aj s nej naberám...
Našla som si na nete veľa cvikov,ale čo pomohlo vám,aké cviky???
Vopred Ďakujem!!!

Strana
z5
snapi
24. sep 2016

@erikad82 pre mna su toto len vyhovorky.....vsak nech rozhodne. ale si dospela a vies si snad navarit sama pre seba a jej moze byt jedno ci ty vyhadzujes svoje peniaze. Ak jej normalne ako dospeli ludia platite podnajom, starate sa financne o seba, tak nevidim dovod, aby ti hovorila do setrenia penazi......Aj starsiemu cloveku staci vyvsvetlit a ide to. Vysvetlovala som to do nemoty starkym nad 70 a pochopili. babka vsetkym robi radost kolacikmi (robi to radost halvne jej, ze nam napiekla), ale mne donesie salat....A to je teda odporkyna zdraveho stravovania. A moj vztah sa so starymi rodicmi veru nenarusil 🙂. Ak ti to vsak pojde aj s upravou stravy, aku si zvolila, tak super 🙂. drzim palec

annie89
Odpoveď bola odstránená
mimasofia
21. dec 2016

žiaľ, už pozícia asistentky je obsadená, ale ak by ste mali záujem o iný typ brigády, viem Vám poradiť. Ak by ste ešte mali záujem, prosím Vás, napíšte mi správu, každej z Vás odpíšem. Ďakujem a prajem všetko dobré

nyusika
21. dec 2016

chudni kvoli sebe a nevyhovaraj sa na nic.

Strana
z5