Ako zakryť pocit hladu počas chudnutia?
Ahojte baby dala som sa na chudnutie. Ale takto na večer macam hlad, teda resp. ani nie hlad ale skôr maskrtenie. Co by som mohla aby som ohlupla hlavu a brucho? Ďakujem
Ja sa tu nejdem zabijat ci budem mat realne o 30kcal viac ci menej, z toho kila nepriberies pokial mas ostatne hodnoty v norme, mas sebadisciplinu , pitny rezim a primerany pohyb
Niekto zapisuje az pedantne presne ja nie a predsa som schudla 12kg a ani neviem ako
@taktotedanie ja zapisujem pedantne lebo mám takú povahu. ale ja si zapisujem aj výdavky na halier presne 😂😂
@biba_18 kazdeho osobna vec ako komu vyhovuje
Funguje totak ci tak
@taktotedanie no ak by to nefungovalo, môže byť problém v zlom odhade ... a ešte mi napadlo prečo by to nemuselo vždy fungovať - ak chce niekto chudnúť z nie veľmi vysokej váhy, resp. ak niekto nemá nadváhu kvôli pečivu a sladkostiam a chipsom a podobne ...
Ako tu bolo písané, ješ proste malo. Bielkovin máš žalostne malo preto si hladna. Ten kúsok mäsa na obed ma možno 30gramov bielkovin. Jedz viacej bielkovin na raňajky, grécky jogurt s vločkami, celozrnny chlieb s lucinou šunkou a zeleninou je super, daj si normálnu mozzarellu nie light. Na obed kľudne plátok mäsa, aspoň 150gramov, nejakú prílohu a zeleninu. Ja napríklad nezapisujem, ale viac menej odhadnem, no nie som hladná večer a ani nemaskrtim. Navyše pitný režim je veľmi dôležitý, lebo ak budeš prijímať malo vody a tekutín, tak si telo začne zo stresu vytvárať zásoby a zdržiavať vodu. Takto si akurát ublizis a nie ze schudneš. Ja jem takmer všetko a schudla som 20 kíl od januára.
Vsetko je to o porciach nie o tom ze jes len salat ci o tom zesi napchas zaludok nejakou konjac hubou ktora ti tam napucnie a nebudes akoze hladna, mozno ti to vydrzi mesic ci dva, ale to nieje trvalo udrzatelne a v konecnom dosledku budes zase mat tu pneumatiku na bruchu ak nie vacsiu
Ja mam od augusta dole 12kg a jem vsetko co moja rodina a nepcham do seba ziadne riasy a pod blbosti aby ma akoze zasytilo, blbost, pocit sytosti prejde a ty zjes 2x tolko ako by si zjedla normalne
Odkedy si vazim jedlo fakt som prekvapena, ze kaloricke bomby jedla, ktore som kedysi jedla su tam kaloricke a kolko malo ich mozes zjest a kolko som si bezne nakladala na tanierno proste sialene, zase jedla ktore su menej kaloricke a aj zdravsie mozes zjest aj 2x tolko a citim sa fakt zasytena a najedena riadne no nie je mi tazko na zaludku, mam energiu, od augusta jd to neskutocny rozdiel
@biba_18 tak s tou hmotnostou- mam susedku ktora isla zo 68 na 57 za 2.5mes len skrz KT ( ale aj ona dodrziavala prisne kazdy gram) takze to az tak o hmotnosti podla mna nieje, jasne ze z tej vacsej to ide rychlo ale aj chudi ludia vedia este viacschudnut
Pokial su aj zdrav potiaze napr SZ- pokial je podchytena, liecena a vysledky su ok potom je to len vyhovorka ze priberam a nechudnem pre stitnu zlazu..pokial ma niekto cukrovku tam sa to tiez da krasne riesit
@taktotedanie no veď písala každý gram príjmu, nebolo to len tak od oka - vravím že to môže byť zradné keď si človek nezapisuje... a zjavne aj autorke robí problém že si nezapisuje - lebo nemá odhad čo zjedla a koľko by mala... ja nemusím chudnúť, v podstate mám váhu plus mínus, ja som začala sledovať KT kvôli svalom - som sa sťažovala trénerovi že cítim že aj napriek tréningu mi tie svaly ubúdajú viac ako by mi bolo milé - a reku málo bielkovín. povedala som mu čo jem denne - a on že málo. málo? hej, málo, daj si do KT a uvidíš ... no a veru som aj videla ...
@biba_18 ano presne
Za mna veta typu nezapisujem nemam cas je trapna vyhovorka, na zaciatok je to super kym clovek nema odhad v jedle
Evidentne si autorka mysli ze schudne ze bude jest salat rano obed vecer sem tam dake to maso, no tazko ked je vecer hladna a bude zobat blbosti.. toto si clovek musi uvedomit
Zase vsak nebyt otrokom kalorickych tabuliek
Ja si nakrájam uhorku, mrkvu a chrumkam si. Niekedy si k tomu dám cesnakový alebo tzaziki dip a úplne mi to postačí.
Máš strašne málo bielkovín v strave. Preto pociťuješ hlad. Daj si na olovrant cottage cheese, grécky jogurt mozzarella atď. Na večeru aj obed chudé mäso si pridaj. U mňa to funguje. Nie som hladná potom.
Voda

Domace pirohy s naplnou na vyber sladkou ci s bryndzou odvazis a jes
Granadirsky pochod, domaca pizza, kuracie rezne
Ja varim vsetko doma, nevarim pre seba extra akoze na to ja nervy ani cas nemam, snazim sa dohladat vsetko jedlo v tabulkach alebo aspon priblizne
Jem normalne dam si aj rezen aj ryzu aj zemiaky aj klasicke cestoviny, vsetko je jedia aj ostatni clenovia rodiny