icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

katpetdo
7. máj 2013

dnes om bola podlhej dobe v lese, sice iba cca 5km, ale rano bolo super. Trochu aj sprchlo, ale ten pocitpri behu v lese...parada.

pea87
7. máj 2013

kocky nechce sa mi citat celu diskusiu tak sa vas rovno opytam - je beh vhodny aj ked nechcem vyslovene schudnut ale si len vyrysovat postavu a spevnit? treba behavat kazdy den ci len niekolkokrat do tyzdna? hladam totiz nejaku aktivitu ktora je vonku a nemusela by som byt zavreta vo fitku 🙂

opica
7. máj 2013

@pea87 prave na formovanie postavy je idealny.behat treba s rozumom a radostou.potom je uplne jedno kolkokrat a kolko km 😀

opica
7. máj 2013

@katpetdo ano,les je najvacsia parada,navyse ked nemam moznost behat v nom tak casto

katpetdo
7. máj 2013

@opica som na tom podobne...som totiz u rodicov a u nich ten les nie je velmi kopcovity...doma ho mam tiez blizko, ale je tam brutal stupak na zaciatku, co pre moju nohu momentalne nie je dobre.

mirka907
7. máj 2013

ja dnes kratky beh...6km ...5km v tempe, 1 km vyklus .....u nas hnusne teplo...este o pol 7mej 25 stupnov.....zajtra dlhaaan

anabelleee
7. máj 2013

ja beham uz 3 roky, aj pocas tehu+zumba (maly ma 1rok), pred porodom som este malovala dom a umyvala okna 😉 , po porode 5tyzdnov pauza a od vtedy postupne az na 10km 4x do tyzdna+zumba, brusaky ... vahu mam ako pred tehu, spevnena postava, ale chcela by som schudnut este aspon 4 kila, ale vaha sa ani za nic nehybe, stravujem sa zdravo, som vegetarianka, ale z casu na cas neodolam cokolade ... vsimla som si, ze ci sa prejedam, alebo jem dlhsiu dobu zdravo bez cokolady, vahu mam stale tu istu ... nastastie postava je vysportovana, len ma trapi, ze pri tolkej namahe by to mohlo byt aj lepsie, myslite, ze ked dokojim, tak sa to znormalizuje?

mobilka
7. máj 2013

@anabelleee ja som po skončení kojenia ešte aj pribrala ...

anabelleee
7. máj 2013

@mobilka a chut na sladke presla?

mobilka
7. máj 2013

och nie, a tým že som behala sa mi tá chuť na sladké ešte zväčšila, ale každý sme iný ...

opica
7. máj 2013

@anabelleee ja sladke nemusim vobec.pocas kojenia som obcas mala chut.cize u mna ta chut presla uplne

alca123
7. máj 2013

ahojte, normálne po precítaní pár stránok mám chut uz teraz obut tenisky a ist beha ...len keby tolko hodín nebolol 😀 Ja som nedávno zacal tiez behat...zatial dám tak cca 5km snazím sa aspon 3x do týzdna minimálne. Je to super...samotný beh je velmi fajn...len co je pre mna "problém" dokopat sa k jazeru kam chodím behat 😅 ale uz ked som tam tak pohodááá 😀
@zuzkanik ahoj, zacínam s behom a zaujalo ma co si tu písala ze te motivoval "8 týzdnový trening pre zaciatocníkov" ... mozes mi prosím napísat v com to spocíva nech tu nemusím luskat celu diskusiu...budem ti moc vdacna 🙂

mirka907
7. máj 2013

@anabelleee ja som pred tehu sladke nejedla....po porode malej a co som zacala behat musi byt....kazdy den...sladke ranajky a ku kave nieco sladke zobnut....a kedze pijem 3 kavy denne...no viac nemusim hovorit, ze? 😀

anabelleee
7. máj 2013

je tu aj niektora, ktora po skonceni kojenia schudla???

cherryblossomgirl
7. máj 2013

@anabelleee ano, mne zisli dole 2-3 kila, vraj je to normalne

anabelleee
7. máj 2013

@cherryblossomgirl a mala si pocit, ze ked si dokojila, ze nepotrebujes tolko jest??? ja sa citim pocas celeho dojcenia ako pred menzes, uz len tie prsia 🙂

cherryblossomgirl
7. máj 2013

@anabelleee fiha, tak to ti neviem povedat, ja som v tom case zacala behat a snazila som sa so sebou vseobecne nieco urobit. Zena moze schudnut aj kvoli tomu, ze sa hormony dostanu 'do normalu'

anabelleee
7. máj 2013

@cherryblossomgirl v to dufam, lebo hormony so mnou zametaju 😀

cherryblossomgirl
7. máj 2013

@anabelleee citam prispevok vyssie o tvojom sportovom rezime, no respekt 😎

iconka
8. máj 2013

Dobre ranko bezkyne, milujem volne dni, ked mam cas na beh, uz mam za sebou 12km 🙂

romanovic
8. máj 2013

Mne sa vybil mobil, takze neviem, kolko som zabehla, zabudla som ratat kolecka, ale nieco medzi 8 a 10km to bude. Do toho taky ten majovy drobny dazdik, jooooj, super!!

anabelleee
8. máj 2013

beh je to najlepsie, co moze byt a chcem len ubezpecit mamicky, ktore dojcia, ze netreba sa bat sportovat aj popri dojceni, ja som mala po porode len 5 tyzdnov pauzu, inak beham stale a uz vyse roka dojcim, len netreba ist do extremov, treba zacat pozvolna ale rozhodne sa popri dojceni cvicit da, potrvrdili mi to aj odbornici ... to len na margo, pre tie, ktore sa stazuju ze popri dojceni nechudnu, treba len zvysit vydaj energie, stravovat sa zdravo a vsetko sa pekne vyrysuje a zlepsite tak aj zdravie babatka (my sme neboli chori rok🙂 a to ma maly 13mesiacov) ... drzim vsetkym mamickam palce a sportu zdar

zuzkanik
8. máj 2013

@alca123 ja som pred tromi týždňami začala podľa tohto: http://erun.hnonline.sk/clanky/trening/2012/02/.... Veľmi mi tento tréning vyhovuje, nakoľko som naozaj úplný začiatočník.

mirka907
8. máj 2013

U nas je este stale 26 stupnov... Dnes bol ozaj upek...takze len 10km

tilly
8. máj 2013

baby, ja som bola dnes behat taky hobby beh 3 km.. bola som 18. 😀 bola som prvy krat a strasne sa mi to pacilo, urcite este nieco taketo vymyslime a niekam pojdeme behat, aj mm sa to pacilo... ten mi zdrhol, bol z chlapov 11. chlapi mali ine poradie ako zeny...

nas starsi behal 750m a bol 19 zo 73...

nefertitka
9. máj 2013

niektore tu pisete, ze dnes malo iba 5 km a podobne, uz aby som aj ja takto hovorila 😝 ..ja som dnes dala 6... najprv 3, doslo mi zle od zaludka a bolelo ma brucho, tak pauza, 2km chodza a potom zasa beh 3 km....plus po schodoch na 8me poschodie domov, aj to urobi svoje, nie?a som na seba hrda, lebo predtym som na jeden krat dala ledva 2 km a dost, sla som domov vypluta 😀

smejka
9. máj 2013

@nefertitka super 😵 ...ja som zaciatocnicka a vcera som dala za 30 min nieco cez 3 km..a tiez som spokojna 😎

lenica81
9. máj 2013

@sonca13 tak to muz musi byt spokojny, ked ho nadupana otravujes... 😅 😀
@romanovic ja umrem z tych tvojich casov, ze o 4tej rano... klobuk dole... 😎

nefertitka
9. máj 2013

@smejka 😉

ja som dnes inak behala unavena, malo som v noci spala, teraz poobede som ako mechom prastena, ledva fungujem, asi tato kombinacia neni moc dobra, ist behat do vypatia sil a este k tomu nevyspata 😝 ...ale mala som pred behom redbull 😝