icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

iconka
19. máj 2013

odbehnutych 5.14km 🙂

ninison
19. máj 2013

@opica aj ja dnes 5,5 ;) snazim sa teraz kusok zlepsit aj tempo a dychanie. mala som trochu protivietor tu v bratislave 🙂

ninison
19. máj 2013

@romanovic ja mam tiez problemy s gps. mne to vsade vypisuje nieco ako poor gps signal a este ani raz mi runtracker nedal korektny zapis... sa rozculujem nad tym 😠

opica
19. máj 2013

@ninison aj u nas bol vietor (dun.luzna), ale ten aj na nasom poli uz vobec neriesim. skor am zvykne stvat,z e tam je furt horuco, ked svieti slnko, ale to je sila zvyku ;) v podunajskej nizine furt fuci...

opica
19. máj 2013

baby, pomoc, odpalila som si upon slachy na lytku. ledva chodim, ma porazi. doteraz som nemala nikdy ziadne zranenie, ale dnes som to viditelne podcenila. sla sm rozospata, absolutne nerozcvicena. dufam,ze do nedele sa dam dokopy ☹

romanovic
19. máj 2013

@ninison detto, ani runkeeper, ani all sports gps, ani endomondo... tiez poor signal, vrrr!

romanovic
20. máj 2013

Dnes 8 aj daco, ale GPS sa mi zaplo az po 25 minutach... 😠 😠

iconka
20. máj 2013

Ja zapnem aplikaciu, pockam, nech chyti GPS signal, to je tak 2-5minut a potom uz ziadny problem. Vcera som testovala druhu a tiez uplne v pohode, sedelo to aj na km. Zapni si to pred behom, daj mobil na balkon, alebo niekam na okno a pockaj na gps a potom len vynuluj a nie je problem.

lenica81
20. máj 2013

@iconka jaaaaaaaaaaaaj, takze GPS zapinat uz doma... 😀 tak skusim, lebo mne prvych 5 min. urcite zle meria, lebo mi namera od 0,1 do 0,3 km a pritom pri ostatnych 5min. intervaloch mi to vychadza cca na 0,6 km... nesmej sa mojmu vykonu, uz sa ale zlepsujem... 😅 😀 😉

romanovic
20. máj 2013

Lenze mne to zacne merat cca po 20 minutach...ak vobec. Minuly tyzden mi GPS chytilo raz (z 5 behov).... 😠
Esteze viem, kolko meria jedno kolecko na Kuchajde 🙂

opica
20. máj 2013

@romanovic mne to zvykne robit endomondo pri velmi zlom pocasi. pouzivas telefon? lebo niektore maju naje blbe to gps. skus si pozicat od muza, ci Ti to nepojde lepsie. ja osobne tiez nejak nestresujem, ked s ami zapne neskor, ale mam celkom rada, ked mam prehlad, kolko som za dany mesiac zabehla

ninison
20. máj 2013

@romanovic a najviac na porazku je, ked mi po 45minutach behu zaznaci 15minut 😀 to uz radsej nech to nefunguje vobec.

iconka
20. máj 2013

@lenica81 doma radsej nezapinaj, lebo v byte to zvycajne signal nema, az vonku na ulici 😉 A nesmejem sa, aj ja som amaterka. 🙂

romanovic
20. máj 2013

@opica endomondo mi doteraz nechytilo vobec, dnes chytil runkeeper spolu s all sporst GPS asi po 20 minutach, zapinam ho az vonku, takze myslim, ze problem bude s telefonom ako takym... mam Sony Xperia... 😠 😠
@ninison hej, nameralo mi 4,98 km za 55 minut...vychadzka lezernym krokom rano 4,00 za silneho vetra... :D

mirka907
20. máj 2013

@romanovic
@opica
@ninison
@lenica81 zalezi to od GPS chipu ktory Vas mobil ma...moje stare HTCko bolo priemer a hoci ma zamerat zameralo vzdy, pridavalo mi vzdialenost....ak ma Vas telefon chip =cinsky smejd, co zial mozu mat aj tie naj a nove mobily, nezalezi aku appku pouzijete, kedze chip je pre kazdu ten isty....

ninison
20. máj 2013

@romanovic tiez mam xperiu takze to bude asi tym.. 😢

romanovic
21. máj 2013

Dnes od 4,15 hod, 8+km, GPS sladko spi... 😠 😠 , vrrrr! 😠

iconka
21. máj 2013

Ja mam taky obyc mobil SanFrancisco od orange-u a nie je problem a potom este pouzivam aj PDA-cko, znacku si teraz nespomeniem, tiez nie je problem.

mirka907
21. máj 2013

@ninison
@romanovic ako to vidim ja......
mate net v mobile?aktivny ked idete behat?
Vasa Experia ma A-GPS a malo by Vam signal zamerat skor avsak potrebuje k tomu aj mobilne data...nejaku dobu sa pokusa spojit , ma nastaveny urcity timeout, ak sa nepodari prepina na GPS....Preto Vam to zaznamena neskor....Skuste si A-GPS vypnut..

katpetdo
21. máj 2013

Tak ja vcera 50min na bicykli, v nedelu 45min. Neviete niektore skusenejsie aky je rozdiel medzi bicyklom a behom pokial ide o kondicku, KOlko min biku sa rovna napr. 30min behu. Myslim aerobnu cinnost.

Zajtra ma caka posedenie u fyzioterapeutky, dostanem dalsie cvicenia...hlavne nech sa uz nejaka zmena dostavi.

iconka
21. máj 2013

@katpetdo ja som si to raz porovnavala, ale nepoviem ti presne cisla, lebo som to zmazala, ale za cca 25minut na biku to bolo podstatne menej spalenych kalorii ako za ten isty cas behania. Najblizsie to premeram a napisem ti.

katpetdo
21. máj 2013

@iconka dakujem

romanovic
21. máj 2013

@mirka907 Sa hanbim, ale co je A-GPS? Ano, mam internet v mobile...

mirka907
21. máj 2013

@romanovic nie som nejaky odbornik ale vidim to takto...
Pri GPS ziskavas data zo satelitov....tych by malo byt 24 stale aktivnych a zopar nahradnych......polohu ti urci ked ziska priame spojenie s 3-4 z nich.
V zavislosti od polohy kde sa nachadzas (vysoke budovy na okolo) a chipu ktory v mobile mas je poloha menej alebo viac presna.
AGPS je asistovana GPS, kde pomocou prenosu mobilnych dat vie system zaznamenat tvoju polohu rychlejsie...Necaka sa len na signal zo satelitov ale tvoj operator pomocou vlastneho GPS prijimaca vdaka ktoremu uklada data na vlastny GPS server vie tvoju polohu urcit skor...A rovnako sa vies spojit aj cez WIFI siet a ziskat potrebne udaje...A teda z toho ze mate AGPS mi vychadza len jedno, system sa snazi stahovat data a urcit polohu ale bud nemate data povolene alebo su blokovane alebo zly signal...Skor ako prejde k ziskavaniu dat standardne zo satelitov caka nejaku odozvu a tu asi nema....takze je tam nejaky timeout kym prejde na standardne GPS a preto najde Vasu polohu az neskor....
ALe samozrejme mozem sa mylit 😉

ninison
21. máj 2013

@mirka907 a ako si ten A-GPS vypnem? 🙂

ninison
21. máj 2013

@iconka
@mirka907
@mirka907
vdaka za rady. v nedelu som to skusila tak, ze som zapla uz pri odchode z domu a bol to prvy korektny zaznam - aj dlzka trate aj cas 🙂 takze ak to nebola nahoda, tak to mozno takto naozaj funguje. vdaka kocky.

iconka
21. máj 2013

Dnes som si vybehla po cviceni na chvilu a aspon 6.3km 🙂

opica
21. máj 2013

@katpetdo podla mna hlavne ide o to, kolko dokazses byt na baiku v aerobnej a anaerobnej zone. inak by som to neriesila. ved ked si das riadne aerobny trening, tak je jedno aky sport to je...to je ale len moj laicky nazor

opica
21. máj 2013

mna konecne prestala boliet noha, zajtra mame uz neplanovane nejake aktivity s detmi, tak nic, ale snad vo stvrtok vybehnem riadne. este prevetrat hlavu...oprobovat nohu a alergiu, snad moje oci doziju v zdravi a neskoncim zas s opuchmi ako po preflamovanom tyzdni

romanovic
22. máj 2013

8+km, od 04,15 rano, GPS v kuse zapnute, zobudilo sa az v nejaku 25 minutu behu, takze na zaver mi vypocitalo rychlost 6km/hod... 😀 😀