icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

iconka
4. júl 2013

Ja dnes osmicku cez to najvacsie slnko

zapka21
5. júl 2013

Caute baby, chodite niektora behat aj s drobcami? My sme boli dnes rano a mala zalomila cestou naspat 🙂 A este stale spi 🙂

pusinka7
6. júl 2013

ja som bola behat zatial tri krat, naposledy 6km a to uz je asi moje maximum..nohy mi uz nepracovali viac, nechceli spolupracovat😢

opica
7. júl 2013

dnes o 6 konecne zas desinka...ale behalo sa mi prenadherne 😀
prajem peknu nedelu

romanovic
7. júl 2013

Ja tiez 10, dala by som viac, ale OTLACILI ma tenisky... 😀 😀
Chcela by som rozumiet zahadam typu "1/2 rocne obehane, doteraz super padnuce tenisky ma zrazu do krvi otlacia"...
GPS sa mi zaplo na konci, takze za hodinu behu mi nameralo 2km s priemernym casom 30 minut na kilometer, vrrrr!!

iconka
7. júl 2013

Ja dnes druhy krat 15km a strasne dobre sa mi bezalo, kym mi nezacalo byt teplo. 🙂

mirka907
7. júl 2013

@romanovic moznoze si uz nabehala limit na kolko boli "stavane"... Ved ak behas 50km tyzdenne....ktovie...ale teda mne sa tiez nechce kazdych 700-800km menit boty....ved to by som musela kazdych 4-5 mesiacov kupovat nove a pri cene 100e...no dakujem pekne...
A inak ja 14km ale casovo mi vyslo az neskor rano, takze uz v tej salenej horucave to bolo...

opica
7. júl 2013

@romanovic zeby to bolo ponozkami ;)

ewellina
7. júl 2013

@zapka21 To si behala s kočiarom? 😕 Len sa pýtam, tiež uvažujem, že začnem aspoň tú rýchlu chôdzu, ale asi budem musieť s kočiarom, keďže mi nemá kto postrážiť malého.

zapka21
7. júl 2013

@ewellina Ano, s kocikom, co je na to urceny, ma inak rozlozene tazisko, takze je velmi stabilny a napriek tomu ma pomerne lahku konstrukciu. Ma nafukovacie kolesa, predne je predsunute viac dopredu ako pri klasickych sportakoch a ma rucnu brzdu. Je to Quinny Freestyle - na fotke to lepsie vidno

romanovic
8. júl 2013

Hlasim desinku od 4,15, GPS sa mi zaplo hned, dnes som ho chcela odniest zase reklamovat 😀
@opica ponozkami to nebolo 😀 , dnes som si obula pre istotu ine tenisky 😀
Pekny den!

ewellina
8. júl 2013

@zapka21 Malej sa takáto rýchla jazda určite páči. 🙂

iconka
8. júl 2013

Odbehane, dnes cca 6km. 🙂

bonaquaba
9. júl 2013

baby a beriete si v tychto horucavach aj vodu so sebou,ja som bola pred dvomi dnami dala som len 4km,ale ma islo odvalit od tej horucavy a hlavne smadu,tak som rozmyslala,ze si budem brat so sebou vodu

romanovic
9. júl 2013

Odbehnutych 9,84km 😉
@bonaquaba Ja vybieham rano 4,15 a nenosim si nic, akurat sa hned po zobudeni poriadne napijem. Ale cez den v tom pekle je to asi ine....

santamonica
9. júl 2013

@romanovic obdivujem vsetkych, co chodia rano behat......ja by som hrozne chcela, ale neviem sa prinutit....som nocny typ, skor ako o pol dvanastej spat nejdem, casto az po polnoci a rano ak nejdem do roboty tak by som spinkalaaa.....ale dufam, ze sa prinutim a zvyknem si....aj pes by sa potesil 😀 dalsia vec je, ze kde si mam dat kluce, mobil a vodu, ja bez vody neprezijem....a kapsicky mi zavadzaju pri behu.....no vyzera to ako same vyhovorky, ale aj tak 😎

yanni
9. júl 2013

ahojte babule, tak sa asi k vam pridam. Ja beham polmaraton a zacinam trenovat na maraton. Je to vela, ale hadam ho uz na buduci rok aj odbehnem, ak dovtedy neodkväcnem 😀 😀 😀

Inak ked tu riesite vodu, tak ja odbehnem v horucosti aj polmaraton bez vody. Ale len treningovo, s nie najlepsim casom. Na sutazi samozrejme pijem o dusu. Ale treba nie len vodu,aj iso a obcas si hodit nejaky ten banan. Mne na poslednom polmaratone pred par tyzdnami stacila voda, 2x pohar iso a pol banana. Ranajky boli biela zemla s medom a ca pol hodky pred startom banan, voda a Power tycinka.

Inak ja som bola v juni 3 tyzdne na Malte, odbehla som kazdy druhy den do 8 km, bez vody a v celku dobrom case. Teplota okolo 30 stupnov.

yanni
9. júl 2013

@santamonica hihi to si ako ja. Ja tiez len vecer beham. Rano po prve nemam cas a po druhe, nie som schopna.
Kluc beriem len jeden a mam ho v "gatoch" v tom vrecusku so zipsom vzadu na zadku. Mobil so sebou nenosim a vodu nepotrebujem.

Inak necitala som vsetko, je toho tu uz strasne velaaaaaaa. Nemam cas. Ale dve-tri stranky dozadu som kukla a vidim, ze idete tiez poniektora do Kosic? My sme s muzom uz tiez prihlaseni 😉 Start je pred Hiltonom, vsak? Chceli sme tam izbu rezervovat ale ti blbci si daju zaplatit aj za Wlan (a chlop musi byt stale online a tiez chceli aj za parkovanie prachy). To sa nazyva Hilton na SK 😠 Tak sme bukovali ani neviem aky, musim sa muza spytat, nejaky kilometer dalej.

romanovic
9. júl 2013

@yanni Pozrite Yasmin, to je nedaleko.
@santamonica Spat chodim medzi 22-23 ;)

yanni
9. júl 2013

@romanovic dikes. No m,uz uz zabukoval minuly tyzden. Ale ti fakt nepoviem, ktory. Sme chceli ten Double Tree Hilton ale ti ma sklamali. Musim kuk chlapivi vecer do mailov, ktory to vlastne zabukoval.

romanovic
9. júl 2013

Inak celkom usmevne je, ze niektore frajerky tu behavaju polmaratony, planuju maraton, atd.., ale vsetky sme v teme "chcem schudnut"... 😀 😀 😀

yanni
9. júl 2013

@romanovic behanim neschudnes. Len telo sa ti zmeni. K lepsiemu 😉 Spevnie. Ale vaha sa velmi nepohne. Najskor treba zmenit stravovacie navyky. Moj muz je triatlet. Tiez dost schudol. Ale uplne zmenil stravovanie, popritom trosku sport a az ked sa mu podarilo trochu schudnut, zacal intenzivne sportovat. a ja davam na neho pozor, aby sa neprezieral 😀 😀 😀 😀 😀 Mne sa napr. behanim len trochu zmensil zadok. Inak nic. Vaha stoji. Ja sice schudnut nechcem, ja jednoducho len beham. Samozrejme keby som to nejake kilecko zhodila, by bol krasny vedlajsi efekt, ale pravdepodobne to sa nestane. A baby, nie len behat. Treba robit aj iny sport. Aby to nebolo jednotvarne a neopotrebuvali sa klby len "jednosmerne". Dobre je plavanie, my este chodime raz do tyzdna na pilates. Velmi dobre na dobre drzanie tela. Co potrebujes pri behani na dlhe trate.

keira
9. júl 2013

Veru, behom sa nechudne, pre chudnutie su vhodne HIIT treningy a uprava stravy

yanni
9. júl 2013

@romanovic a inak, polmaraton sa da natrenovat velmi rychlo. Za dva-tri mesiace. A nemusis ani velmi intenzivne trenovat. To sa pre hobbysportovcov ani neodporuca. kazdy druhy den. Viac nie. Ja napr. sportujem ako mi cas dovoli, kazdy druhy-treti den a nie vzdy behat. Obmienam s pilates a plavanim. A moj normalny trening nie je nikdy viac ako 10 km. Tak zhruba tyzden-tyzden a pol pred sutazou, je to ten polmaraton treningovo a tyzden pred sutazou kazdy den (tie posledne dva tni pianko, ziadna velka zataz) intervaltrening. Cize ca. pol hodinku behat v intervaloch rychlo-pomaly....

yanni
9. júl 2013

a este je velmi dobre mat bezecke hodiny. Velmi dobra pomocka hlavne pre zaciatocnikov, ked clovek este nema intus ako vlastne rychlo a kolko odbehol. Po case, sledovanim casu a rychlosti, ziskate ten pocit a budete vediet aj bez hodin aku pace prave bezite. Ja som zacinala najskor bez vsetkeho. To bolo o dusu. Potom som si stiahla na mobil App. Ale to bolo tiez strasne nepraticke, s mobilom behat a táketo merania su velmi nepresne a strasne nestabilne. GPS vypadava aj v strede mesta, a meria to celkovo na nervy. Hodinky su lepsie. A este ked mas take, co meraju aj srdecnu frekvenciu, tak super. Ja na moje nedam dopustit. Samozrejme, nie su lacne, ale to je investicia na velmi dlhu dobu, a ked ma clovek ambicie behat vlastne dlhodobo, tak sa to oplati.

yanni
9. júl 2013

@zapka21 chcela som sa opytat, dobre sa s tym kocikom beha? Ake je tazke to "hebedo"? 😀 Co ja to vlastne zac?

opica
9. júl 2013

ja vodu nenosim. v teple behavam na 90% medzi 5 a 6 rano. moj najdlhsi beh doteraz bol nieco cez 13 km, proste niet casu. 10 km odbehnem aj cez obed v horucave bez vody. rano tiez chodim nalacno, len vypijem velky pohar vody.

kinder
9. júl 2013

@yanni a môžem sa spytat čo to maš zač dakujem

kinder
9. júl 2013

@zapka21 my mame X-lander Run 🙂

yanni
9. júl 2013

@kinder ahoj. co myslis?

a ten X-lander pouzivas len na behanie alebo aj normalka ako "dopravny prostriedok"?