icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

yanni
17. sep 2013

@zuzkanik odporucam pilates a plavanie. Je to na nezaplatenie.

zuzkanik
17. sep 2013

@yanni no asi vyskúšam to pilates cvičenie, keďže sa to dá aj doma. Na plaváreň sa nedostanem. :D

yanni
17. sep 2013

@opica aaaaale netrep. Na mmm ides hotovo. Ja si vzdy vravim, beham pre radost, zdravie a aku taku stihlu liniu. Doleziteje pre mna nebyt posledna a pol odbehnut pod dve hodky. A dav a dobra nalada ta pozenie. Problem bude asi v tom prepalovani na zaciatku. Ja prve 2-3 kilaky nic moc ale potom ako keby mi niekto strcil raketu do zadku, zrazu to frci.
Ja momentalne nie som na tom bohvie ako, este stale upchate horne dychacie ale lepsi sa to. Uz som bola aj placat a 10km beh som si tiez dala. Vcera lialo, hroza. Cely celucky den. Na porazenie. Dne kosa riadna ale uz vykuka slniecko, tak hodim dnes intervaly. Len je riadny vietor. To uz aby clovek aj ja rukavice vytiahol 😠

opica
17. sep 2013

@yanni no, ja som tak neskutocne zafufnana, ze asi nic tento tyzden, chcem sa dat dokopy...tym padom flakam cely trening...posledna s casom pod 2 hodky teda urcite nebudes 😎 ja uz sa tohto mojho cielu radsej vzdavam a davam si ciel to odbehnut. pojde so mnou svgrina a muz na zaciatku, tak ma snad pribrzdia...

tofik
18. sep 2013

tak ja teraz všetko úplne zle 😠 Minulý týždeň som vybehla 4x ale iba raz som dobehla. 2x ma vrátil riadny dážď a raz som vystihla úplnú hmlu, tak som to tiež vzdala. Keď sa už dalo behať, už som nemala čas. 😒
Tak ma to ser.... . Tento týždeň ešte nič. 😠 Včera som sa preventívne z lútosti o polnoci napchala. No takto neschudnem. Musím sa pozbierať.

yanni
18. sep 2013

@opica aaaa nejako to uz zvladneme. A uvidis, aj v super case 😉

@tofik to ani nespominaj. Neviem ci to nema nieco s prechodom z leta na zimu, ale u mna tiez nic moc. Minuly tyzden len dva krat plus raz plavaren, nachladnuta az az, vcera intervaly ale na nervy, polku proti strasnemu vetru a dalsiu polku v lejakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Este taky dedo na bicykli pod daznikom na mna krici, ze "hrozne pocasie cooooo?" no by som ho zabila. Bola som taka mokra, ze normalne som aj topanky zmykala. A dnes zase nic, leje cely den bez prestavky. Zajtra a v piatok nestiham, vybavovacky okolo domu , tak hadam sa v sobotu k behu dostanem, lebo ma uz svihne.

katpetdo
18. sep 2013

AHojte,

som po dovolenke, vidim, ze ste behali po pretekoch, tajne zavidim, mne ziadne s pretekmi nevysli, snad toho 1. oktobra aspon ten nocny beh vo viedni budem bezat.

Na dovolenke som odbehala vsetko ako som planovala, lebo bolo chlano a teren riadne kopcovity, tak som riadne fucala. Asi je nacase vratit sa spat do kopcov aspon pocas niektorych behov.

opica
18. sep 2013

ja spon pilates dnes. uz konecne aj dychat mozem. teraz na 3 dni ideme prec, veci neberiem, max si zaplavam, cele dni budeme chodit...ale v sobotu najneskor v nedelu vybieham...uz sa strasne tesim!!!!!

mirka907
18. sep 2013

@opica
@tofik
@yanni @katpetdo no teda ja som dnes bola a tak sa mi nechcelo...8km a potom som to otocila domov....asi som unavena ...od juna som zabehla okolo 530km, tak asi sa telo stazuje

opica
19. sep 2013

@mirka907 mirka, presne ako som ja pisala asi pred 2 tyzdnami...nejak som behavala skoro kazdy den a proste telo potrebuje oddych...ta choroba bude snad mat na moje behanie pozitivny vplyv. aspon som vcera bola na pilatese s terabandom, som si zas makla a normalne citim chrbat, co ja nikdy nezvyknem 😉

ronicek
19. sep 2013

@yarnie a odkial si.
chodis uz behavat ci sa len chystas?
kedy by sme sa mohli stretnut?

marfigirl
20. sep 2013

Caute baby, rozmyslam, ci sa prihlasit na senecky beh, bude to na 6km, ale nechcem byt posledna 🙂 kolko mate priemerny cas na 6km, neviete mi napisat?
Chcela som sa natrenovat, ale ako zacal skolsky rok, tak sa mi dari ist behat raz za tyzden 😢 cize kondicka nula bodov

iconka
20. sep 2013

@marfigirl nie je dolezite zvitazit, ale zucastnit sa! 😉 Kasli na cas, bezis predsa pre svoj pocit. Ja idem v nedelu na svoje prve preteky (10km) a naozaj ma netrapi cas, za ktory to dam. Proste si to idem uzit a okusit tu atmosferu. Mozno na dalsich pretekoch (19.10) to uz riesit budem.

marfigirl
20. sep 2013

@iconka no 6km je malo a urcite tam kazdy pojde rychlo, ja len nechcem fakt byt ako slimak 🙂 ale rozhodla som sa, ze si pojdem zmerat cas a uvidim, ved to je az 28.9 😀 dovtedy natrenujem 😀

marfigirl
20. sep 2013

@iconka a drzim palce, daj potom vediet ako si dopadla

iconka
20. sep 2013

A mam ich doma, jupiiiiii. Chcela som ich ist hned aj vyskusat, ale musia sa nabit, co netusim ako dlho bude trvat.

yanni
20. sep 2013

@iconka hihiiiii tie mam aj ja 🙂)))

yanni
20. sep 2013

To bolo niekedy v lete na Malte. Tam sa behaloooo. To bola parada.

hela1995
21. sep 2013

V on-line obchode Sports Direct nájdete športové, lifestylové značky Nike, Puma, Adidas za málo peňazí. Tovar až s 90% zľavou. Sports Direct – najlukratívnejší e-shop.
Nakupujte lacno a výhodne v Sports Direct
http://goo.gl/m9Esbm

katpetdo
21. sep 2013

@mirka907 to je dost kilometrov. mozno oddych pomoze.
@iconka toho 19.10, to je v piestanoch preteck? tiez nad nim rozmyslam 🙂. drzim palce v nedelu, ides do drahoviec? tam som pred 10 rokmi zabehla svoj najlepsi cas na 10km, tak aj tebe sa bude mozno dobre bezat.

dnes 15km po novej trase do vedlajsej dediny, uplne super cesta, mierne kopcovita, ubehlo to velmi rychlo.

iconka
21. sep 2013

@katpetdo ano ano, presne tie behy co si napisala to budu🙂 Takze v PN sa stretneme? 🙂 A aky si mala ten cas na 10km?

katpetdo
22. sep 2013

@iconka no v PN asi ano, zavisi od programu rodiny, je to este daleko.

vtedy to bolo 39:47 (ak si dobre pamatam), ale trenovala som trochu viac ako teraz. Teraz by som bola stastna ak by som 10km dala pod 45min.

mirka907
22. sep 2013

Dnes 18 km a druhy beh do obchodu...zima mozes prist....

iconka
22. sep 2013

@katpetdo no to su pre mne nerealne casy 😀 Asi som mala zacat v skorsom veku. Napokon som to podla neoficialnych vysledkov podla mojich hodiniek dala za 52:49 a som happy 😀
@mirka907 su krasne

opica
22. sep 2013

@iconka ved to je supersky cas

katpetdo
22. sep 2013

@iconka ved to je super cas, ked su to tvoje prve preteky. gratulujem 🙂
@mirka907 paradne tenisky

iconka
23. sep 2013

@katpetdo dakujem, ano prve preteky v zivote, behat som zacala tuto jar.

@opica dakujem 🙂

katpetdo
23. sep 2013

@iconka wau tak to je potom fakt super vykon. este raz gratulujem

yanni
23. sep 2013

cafte bebule. Tak ja vcera 15 km. Super pocko mame, tak to treba vyuzit 😉

tofik
23. sep 2013

@mirka907 jééj tie sú krásne. Aj ja musím niečo kúpiť. Ak môžeš, koľko stáli?

JA v sobotu tiež 15 km. Konečne po dlhej dobe.