icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

mirka907
23. sep 2013

@tofik 89.90...isli dole zo 139.90...akcia v intersporte....neutralky.... Ja som si nove kupovala pocas maja myslim ale chcela som goretexove na zimu... a o to lepsie, ze su trailove....som si v nich pobehala vcera na beziacom pase v obchode a velmi pohodlne su...

marfigirl
23. sep 2013

@iconka to je fakt dobry cas 🙂
za kolko si prosim kupila tie hodinky?

marfigirl
23. sep 2013

aha prehliadla som, ze tu ta otazka uz bola a aj odpoved 😀 to je tak ked clovek pise v praci 😀

marfigirl
23. sep 2013

jejda, ja uz nic nepisem, to ste sa bavili o teniskach 😀 idem radsej pracovat

tofik
23. sep 2013

@mirka907 takú cenu som čakala. Aj ja chcem, len neviem, či som si zaslúžila. Spýtam sa mm 🙂

iconka
23. sep 2013

@marfigirl tie hodinky sa daju na nete kupit od cca 150e, ja ich mam za 117e s postovnym 😉 (lebo priatel spolupracuje, teda ich firma priamo s Garminom, tak sa to dalo vybavit) 🙂

mirka907
23. sep 2013

@iconka takze tie 620 riesim cez teba ked mojim 110tkam dojde "dych"...nerozchadzaj sa s nim ok? 😀

iconka
23. sep 2013

@mirka907 😀 😀 😀 si ma pobavila, ale jasne 😀

opica
23. sep 2013

no, ja som v koncoch...tento tyzden musim ist dat aspon 16 km pred tym mmm, v sobotu ten veretny dm run (ideme len 4 km) a buduci tyzden relaxacne asi tak 2-krat 5 km. ale som zvedava ako udycham tu planovanu 16-ku...ach jaj, vsak polmaraton pri najhorosom dokracam 😀 medailu urcite chcem! este stale nie som 100 % fit

yanni
24. sep 2013

@opica ani nevrav. u mna napodobne. V juni na polke v Mnichove som bola taka fit, ze by som aj cely zabehla a to v celku dobrom case. Teraz som uplne groggy. Nic nestiham, roboty ako na kostole, vcera som o 7 vypadla z domu a prisla vecer o pol 9 a pokym som vsetko porobila v domacnosti, ukuchtila, poprala atd. bola pol noc. a o 5 uz drncal ten poondiaty budik. Dnes su na programe intervaly, pred tym ale este 10 hod office, musim ist tankovat a na nakup, pracka operie dufam aj bez mojej pomoci a chlap je volade v riti na sluzobke a povedal, ze ak sa dostane domov do 9 vecer, tak bude happy. V nedelu na tej 15tske som fucala ako diviak, este som sa stratila, tak som hladala cestu spät. Hroza, tie polia vyzeraju vsetky rovnako grrrrr Zajtra a vo stvrtok mam dlho terminy, tak sa zase k behu nedostanem a v piatok nam na cely vikend pride navsteva, tak zase nic. Dufam, ze aspon v nedelu poobede/vecer uz bude klud a budem mat cas si vybehnut. Vela casu uz nemam, buduci tyzden vo stvrtok uz ideme na SK a u nasich z trenovania nebude nic a v sobotu uz chcel len relaxovat a shoppingovat v Kosicoooooooch.

Inak ziadny mail neprisiel,mam si len odpisat startovne cisla a daju mi ich len tak? A kde sa vydavaju?

mirka907
24. sep 2013

@yanni este ani pokyny nie su...tipujem ze stale nevedie ako vyriesit start kedze nas je tolko...chvilku vahali ze to posunu o hodinku, dve

yanni
24. sep 2013

@mirka907 no to je o drzku. Aj tak nam uz nic nevycha´dza casovo, tak dufam, ze to neprelozia. Inak bude tam nejaka moznost sa niekde osprchovat? Hotelovu izbu musim do 12 opustit a to nestihame ani za nic. a smradlava sa mi do BB nechce brrrrr

romanovic
24. sep 2013

Zeny, drzim palce do KE!
Ja sa dajak len tak placam, uz daky mesiac-dva som citila ani neviem co (bederna kost vlavo hore?, klb?), ono sa to tak cyklicky roky ozyvalo, nikdy nebolelo, len proste pri niektorych pohyboch som zacitila iste obmedzenie, ktoremu som venovala pozornost typu "som stara, asi sa rozpadavam, treba si vecer dat viac cerveneho 😀 ", teraz posledne cca 2 tyzdne bolest aj pri chodzi, v lekarni mi dali Voltaren tablety a ze ist k lekarovi, lenze som v skusobnej dobe (v praci, na ktorej mi zalezi) a nemozem si dovolit stravit den u lekara. Takze som mala tyzden uplny klud, vcera fakt slimacim tempom 9km (za 1,05hod.), co je ale OK, lebo pred tyzdnom som myslela, ze to rozbeham a musela som sa vratit domov, lebo to ukrutne bolelo. Podla mna sa to zlepsuje, ale mama ma "potesila", ze je to urcite klb (narodila som sa s vyklbenou presne lavou nohou a do roka som bola v sadre) a ze syn jej kamosky mal presne to iste, je mladsi a uz je v poradovniku na endoprotezu....uuuaaaaaa....
Ani neviem, co som chcela tymto prispevkom povedat, asi sa len vyrozpravat....

mirka907
24. sep 2013

@yanni bude len netusim kde....zistim ti, kde to bolo minuly rok....ja som sprchu nevyuzila ...my mame na popoludnie objednanu restiku a jedlo...bude to super...pojdeme partia co bezime, plus kolegovia z prace dojdu...minuly rok to bola akcia ze dovidenia 😀

yanni
24. sep 2013

@mirka907 dikes. No my sprchu potrebujeme. Nemienim ist do BB taka spotena.

silvia31
24. sep 2013

ahojte baby prosíííím Vás - máte niektorá tenisky na beh Reebok RealFlex Fusion ženy - veľkosť 4 aká je vnútorná dlžka?? chcem ich, ale viem, že som si skúšala juniorky 3,5 a teraz neviem či tie ženy 4 mi nebudú veľké... prosííím, veľká vďaka 😉

yanni
25. sep 2013

@mirka907 takze mmm-emailik uz prisiel. Uz som aj ten lajster vytlacila. Uz len tie sprchy zistit grrr

@silvia31 ja zial nema, takze neporadim. Ale zabehni niekde do obchodu a vyskusaj si ich. Inak aj boty rovnakej znacky, rovnaky model a rovnake cislo, mozu inak sadnut. Ja by som boty nikdy neobjednavala. Hlavne nie bezecke. Tie musia jednoducho sadnut a najlepsie si este v obchode v nich pobehat na beziacom pase a ked sadnu, zobrat prave tie.

miskap2111
25. sep 2013

@yanni ja síce nebežím, ale pokiaľ viem, šatne budú na Krytej plavárni a podľa mňa tam budú aj sprchy. Tu je mapa: http://www.kosicemarathon.com/pdf/mapa_trate_MM...

opica
25. sep 2013

tak ciel splneny, dala som dnes 15 km, pomalicky, vegetne, kedze som aj kramy rano dostala 😠 ale pohodka jahodka, prisla som domov ako po standardnej pomalsej patke...snad sa telo zobudi na ten polmaraton a dam to riadne 😀

yanni
25. sep 2013

@iskap2111 no ten planik mam. Tak dufam, ze sa tam bude dat sprch sprch.

iconka
25. sep 2013

10km odbehnutych 🙂

mirka907
25. sep 2013

@iconka ja az zajtra nieco velmi easy....teda az do MMM uz len lahsie...ale laka ma laka ist sa este rozbit

mirka907
26. sep 2013

@opica citam pokyny a nadavam tu .....mam cislo nad 2500 tak budem uplne vzadu startovat...som pozerala, ze si v koridore predomnou, to mas super.....sa budem musiet predierat...uz vidim ze prve km pojdem nieco okolo 6min/km

megba
26. sep 2013

@marfigirl Pod, ja tiez idem 🙂

megba
26. sep 2013

Baby, ja nakoniec do Kosic nejdem...☹ registracku som si presunula na buduci rok. Hladam teda nejaky nahradny polmaraton na jesen ked uz mam natrenovane...Ale stve ma to, Kosice mam rada, urcite si to uzijete.

iconka
26. sep 2013

Odbehane, dnes len 5km, lebo som predtym aj cvicila posilovacky, takze stacilo.

opica
26. sep 2013

@mirka907 ja sa velmi rychlejsie ani nechytam. prvu polku pojdem urcite na hranici okolo 6, pripadne viac, ak sa bude dat, tak zrychlim okolo 15. km, ale nik nevie, momentalny ciel je zabehnut to a neznicit sa. zaujimave, ake je to telo uz naucene. vcera som este bola po tom behu na pilatese a makali sme s velkymi fitloptami, faktze som sa natrapila, proste nohy som pri niektorych cvikoch citila poriadne a dnes vobec nemam pocit, ze som daco robila...zajtra idem behat

mirka907
26. sep 2013

@opica ja som bola v nedelu 18tku s priemerom 5.52 myslim a po 2 tempovych mi to prislo narocnejsie ako vcera 10tka s tempovou 5tkou po 5.10min/km.... stale sa snazim spoznat svoje telo pri behu a nefunguje....rok je asi malo na pochopenie sa...som zvedava ako dam teraz v nedelu 18tku po 6.00-6.10...to uz mi pride velmi pomale...budem musiet celu dobu kontrolovat tempo

opica
26. sep 2013

@mirka907 vsak dychaj na 4 doby alebo viac. ja som sla tak vcera, po behu som absolutne ncitila pluca, branicu, co pri takom makacskom citim...a dnes fakt uplneze nic...vcera by som bola odbehla ovela viac, len mna nieco po 10 km chyta hlad, na MMM si budem musiet dat chia, aby to bolo az po 15.km a dobehla som to v pohode

mirka907
26. sep 2013

@opica len mne to prave bude pomale...sa budem nudit a ako sa poznam budem mat tendeciu uletiet a ist rychlo...ci teraz alebo o tyzden...to si potrebujem ustriehnut.....vcera som mala priemer 5.22 na 10km a rezervu este na minimalne 5km v takom tempe....ale to bolo vcera....a po skusenosti s BB,kde som zlyhala na taktike a prve km sla 5.15 viem, ze jedine s kontrolou dobehnem v normalnom tempe...musim rozmyslat nie len behat