Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@mojinecka 2557 a muz 3942. Budem mat kratke gate cierno-oranzove a to mmm zelene tricko a pod nim cervene s dlhymi rukavmi. Hrozna kombinacia ale co uz. Dufam, ze nezamrznem. Strasna kosa je. V hoteli robim prave riadnu skodu, kurim ako diva. A zapleteny vrkoc 😀 a spredu budem mat cislo na pupku 😀 na drziaku a nie prispinkovane na prsiach.
@yanni keď som čítala tvoj príspevok, tak som si predstavila, ako sedíš v hoteli v bare a kuriš jednu cigu za druhou. Pred maratónom, také hmm zdravotné....a potom mi došlo, že asi hovoríš o kozube alebo radiatore 😀 Len sa zohrejte, máme tu kosu. A zajtra oblečko nerieš, hlavne že budeš v pohode. A aspoň ťa skôr spoznám. Držím palce, nech sa dobre behá 🙂
baby,drzte sa...ja som sa zobudila chra jak das,takze nie som v stave vstat z postele,hrdlo na mindzar,cele telo ma boli...do certa!toto som necakala ani v najhorsom sne ☹
Ale som sa zasmiala hned zrana 😀 ale v tomto golden royal by to aj oasovalo, ciga so spickou a nejaky drink.tu je vsetko ako z 20. Rokovm
@miskap2111 diiiiikeeees. Do ciela pride cencul 😕 😀 😨
@yanni neboj, veď sa potom zahreješ! 😀
nakoniec som sla,nedalo mi to 😝
@yanni podla ocakavani zle.strasne zle som spala,hrdlo na s..,acky 😀 rano mi bolo jasne,ze nic,ale potom sa to trochu zlepsilo,tak mi to nedalo a sla som,tym padom nenajedena,neostatocne hydratovana.gely som minula vsetky,este ma aj na 12.km prehnalo 😀 ale inak ok,cas velmi zly okolo 2,15...ale zas na zaklade mojich pocitov celkom ok 😀 no co,ja som bezec na kratke trate
ahojte ja behavam uz par rokov...od 17stich som zacala behavat cca 2 krat do tyzdna,niekedy sa mi nechcelo tak som nebehala aj 3 tyzdne,inokedy som to dohnala ze aj 3 krat do tyzdna.Behavala som cca5km niekedy aj 7atd.V 21rokoch som si nasla sedavu robotu a prestala som behat.behom roka a pol som pribrala 12 kg.Dala som sa znovu na beh a do roka som sa vratila na svoju povodnu vahu56 kg.Na lytkach sa mi robia prve krcove zili,napriek tomu ze beham,ale sedava robota ktoru robim uz 3 roky robi svoje.Mam od narodenia velmi obhemne lytka,sami sval...trochu ma to deptalo,ale uz to tak neriesim ako v puberte 🙂 Dost mi puchnu nohy a koli krcovym zilam som si dala predpisat stahovacie podkolienky,v ktorych aj beham,no v nohach citim velke tlaky...ja mam kondicku namakanu,nemam problem odbehnut 10km,ale jedine co ma obtazuje je ze sem tam som citila tlak v lytkach a musela som niekedy zastat v polke cesty a vymasirovat.ale nebolo to tak vzdy.raz sa mi behalo super,inokedy som citila slabost v lytkach,take stuhnute a opuchnute!asi mesiac uz mam tie stahovacie podkolienky v ktorych ked bezim tak prve 4 km su velmi zatazove na moje lytka.ledva prekladam jednu nohu cez druhu...dalsie km sa mi uz bezi kahsie...niesom ziadna vrcholova bezkina,beham pre radost a pre zdravie.nema niekto niake rady co by mi pomohli a ulavili od tazoby?ci na beh davat tie podkolienky dole?dakujem
@opica no na to, ze si total nachcipana, tak super. Ja ani neviem, mne to nejak zle meralo. Ale zda sa, ze to bolo viac ako 21,1. Mne hodinky namerali od startu, od pipaca, po ciel, po pipac, 21,250. A muzovi dokonca 21,400, Takze ja to fakt nechapandos. No uvidim, ked budu oficialne casy. Ale hadam pod dve hodky som to dala. Ale bude to dost natesno.
Mne sa bezalo celkom fajn, akurat okolo 16. km som mala taku mensiu krizu ani neviem preco. Cucla som si gelu, akurat bola Water Station, tak som to aj zapila, ale uz to velmi nepoomhlo. Ale clovek bezi uz asi aj zo zotrvacnosti. A zaciatok bol hrozny, vela ludstva a tie kocky a kolajnice, to bolo strasne slabe, pomale, rychlo sa ani nedalo. To islo tak okolo 6 a to je dost kontraproduktivne, ked to chces dat pod dve hodiny.
cisty cas 1.59.21
@mirka907 ja mam cisty 2:00:04. Ale som nasrata. Lebo to bolo asi dlhsie. Nerobila som nijake klucky ani nic, ze extra a moje hodinky mi ukazali presne 21,250 km za 2:00:05. A namerany oficialne len o sekundu menej. To nejak nepasuje: Ale no co uz. Aj tak sa behalo fajn. Len asfaaalt. to je moje. V mnichove v juni to bolo o dusu, cez park, strk, lesik, asfalt, no mala si za 21 km na vyber asi vsetko 😀
@yanni @opica @mirka907 baby blahoželám ku krásnemu výkonu na MMM! Ste čaje!
Ale vás tam bolo ako hadov 🙂 Strašná masa, len ste behali a behali...a ja som naprázdno šuchala nôžkami na chodníku, ale na budúci rok sa už dám nahovoriť a skúsim to. @yanni hľadala som ťa v tom dave, ale voľajako som nemala šťastie, nejako si sa mi prešmykla. @iconka s tým preháňaním aj ja bojujem. Ale myslím, že veľa robí aj hlava. Na Night Rune tu v Košiciach som urobila jedno kolečko cca 4-5 km a od vtedy mi trebalo...ale strááášne. Už som nevnímala tú super atmosféru okolo seba, len som rozmýšľala, kde to poriešim. Najskôr mi napadli kríčky, lenže všade ľudia,hmmm. Potom reku vbehnem do baru a na miesto toho, že navaľte prachy zakričím, kde máte záchody, lebo sa vám tu pototo...Ale kámoška, čo sme spolu behali, mi vravela, poď vydržíš to, ešte poď...a ja som si povedala, že neurobím si tu hambu na verejnosti a nejako som to nasucho dobehla, ale ltt. Hádam z toho vyrastiem 🙂
@opica aj tak si dobrá, že si v takom stave behala. A z tých gélov nepreháňa? Ja som skúšala pred pretekmi zjesť banány a ryžu a dala som si čierne uhlie a ....figa borová, aj tak mi bolo treba. Ale problém je v tom, že keď mi už začne krútiť v bruchu, tak to ani rýchlejšie behať a ani krokom. Gravitácia funguje, chce to ísť von...
@mojinecka
@opica U mna je to strasne nevyspytatelne. Uz som tak naucena, ze idem doma pred behom a potom je to zvycajne o.k., ale niekedy ma to aj tak chyti. Potom mam napr. mesiac klud a beha sa mi bez vyrusovania dobre a ked si uz myslim, ze uz to je ok, tak to zase pride. A u mna je to o to horsie, ze ja ked musim, tak musim, proste hned a zaraz. Preto stale beham s pap.vreckovkami 😖 😠 Keby to bolo len pri dlhych behoch, to este pochopim, ale mna to chyti aj napr. po 3km, hrozne daco. Tesi ma len to, ze to nie je vzdy.
aké ste dnes naturalistické 😀 ja s týmto na preteku problém nemám, keďže som v takom strese, že ma tri krát preženie už doma, tak potom už nie je z čoho. 😀
ale na 17 km preteku som mala problém, posledný km bol veľmi prudký zjazd a mala som problém udržať moč, keďže som zrejme priveľa pila. 😒 tak ma to riadne spomalilo. Takže teraz už viem, že pred prudkým zjazdom je hospodárnejšie zbehnúť do kríkov a potom to riadne vypáliť. 😅

@yanni budem chodiť popri trati - plánujem na južnej triede cca 11-13 km pred otočkou - ako sa odovzdáva štafeta a potom sa presúvame na cca 15 km na Rastislavovu blízko Kulturparku. Je tam taká krčma, zvykne tam hrať dychovka 🙂 Aké máš číslo, resp. v čom budeš behať - nech mám z diaľky čo hľadať. Stihla si obchody v KE?