Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
bab, ja sa strasne tesim...dnesnym behom som prekonala 1000 km zabehnutych tento rok. som mala take tajne prianie na zaciatku tohoto roku a ono sa to podarilo!!!
Baby Kosicanky, nasla som na nete ,ze sa chysta Trojkralovy beh. Idete niektora? Ja momentalne beham s plechami kazdy vecer po kuchyni a zajtra pobeham s mopom a vysavacom. Tiez som bola marod. Zvykam si na ten studeny paliaci vzduch pri behu a tak som dopadla...
@mracik drzim palce. 😉
Tak som si dnes trosku vybehla konecne, bola som skrz tu moju nohu invalidnu cely tyzden mimo provoz, ale uz som nevydrzala. U nas krasne svieto slniecko, tak som sa nechala zlakat a vybehla som na hrad. Hore je vsak strasna hmla, blato a lad, ale tu dole je nadherne.
Tak dnesny pretek skvely. 😵 Slniecko svietilo, bolo tesne nad nulou, na trati len kde tu lad, inak sucha. Cas 1:47min. 🙂
@mracik neskutočný čas. Gratulujem a ticho závidím. "Kto umí, ten umí.." 🙂
Dnes je take nechutne pocasie, ale to ma neodradilo a dala som si 10km ;)
@mracik, super, boze tak dlho bezat...
@janinkakvetinka, mam doma knihu, podla nej cvicim, je to fajn, hlavne na ohybnost a chrbat
my sme boli vcera s detmi korculovat, ma bolia nohy 😕 ,haha
kocky, prajem Vam krasne sviatky a do Noveho roka vsetko NAJ
baby, mam otazku, jezisko priniesol domov bezecky pas, no a ten je dost makky, tak sa pytam, ze ci behat v teniskach, alebo na boso... lebo aj tenisky co mam, su take, ze maju co najviac simulovat beh bez topanok (nike free)... tak, ze ci ich mam drat, alebo si ich mam setrit na leto, ked vybehnem zas von...
http://erun.hnonline.sk/clanky/reportaze/2013/1...
pre mna uplne uzasne, neuveritene, fantasticky vykon....
@tilly aj ja mám doma pás. Určite behaj v teniskách. Beh na boso sa treba "učiť" - pomaly, postupne a hlavne roky. Asi si čítala knihu "Stvorení pre beh", kde sa práve propaguje beh na boso, lebo je prirodzený pre našu nohu.. Problém je ale v tom, že my všetci od malička nosíme topánky, dokonca ich dávame už aj babatkám, takže naša noha sa nedá porovnať s nohou indiána, ktorý chodí celý život bosý... Po prečitaní uvedenej knihy, mnoho ľudí začalo behať na boso, ale paradoxne, počet bežeckých zranení a poškodení nôh sa markantne zvýšil. Na boso to fakt treba najprv začať pomaly- ani nie behať, ale chodiť a postupne pridávať..
Tak a mam aj dnes trosku odbehane (8.2km), ale toto pocasie sa mi vobec nepaci (hmla a mrholenie), ja som sa tesila na trosku slnecnejsie dni a nie toto 😝
dievčence, prajem Vám prekrásne sviatky, plné pohody, radosti, lásky...
dievacata,u nas dnes neskutocne nevianocne a absolutne behacie pocasie,tak sme si dali so sestrou prekecanu 10-tku,parada az na ten vetrisko 😀 kazdopadne vam prajem krasne sviatky!!!
Zeny, asi na 7 na Strkovci sa mi klasicky vypol mobil! A to som si vybehla v dobrej nalade po tyzdnovom sopli, vrrr! Inak stastne a vesele!!!
Krasne sviatky prajem. Ja sa uz vyvalujem. Obzrata hatam aj na rok dopredu 😠 😕
Ale bola som vcera behat a chystam sa aj zajtra. Tak aspon trochu poriadneho pohybu.
Ahojte baby,chcela by som sa opytat,aku mate skusenost s tym,ci behom sa da zhodit aj tuk na bruchu po porode.DAKUJEM,krasne sviatky
Zeny, idem dnes kuknem tie Vase Garminky, lebo som na nervy z mobilu. V ziadnom pripade si nekupujte Sony Xperia 😠
Inak vcera klasicke vecerne obzerstvo, dnes pride svagor a chce rezne, takze pokracujeme 😀 😀
PS. Uz mam novorocne predsavzatie, urcite uhadnete.... 😀 😀
ja som sa tiež včera neovládla...ešte pri večeri som si dala všetkého mierne...ale potom...kokos...rybu a šalát som si naložila ešte raz a koláče som ochutnala tuším všetky, ktoré som napiekla...dnes pokračujem....:DDD a tu tiež vetrisko...skoro mi vietor uniesol psíka :D...ale behať ešte ani nemôžem, tak dúfam, že aspoň sa trošku prejdeme s tým mojim chlapom-inak ma vytáča do vývrtky...vrrrr

@mracik som na teba myslela, ked som teraz behala, ze ti musim napisat,ze drzim palce!! ale ty si ina hviezda!