icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

opica
20. dec 2013

@mracik som na teba myslela, ked som teraz behala, ze ti musim napisat,ze drzim palce!! ale ty si ina hviezda!

opica
20. dec 2013

bab, ja sa strasne tesim...dnesnym behom som prekonala 1000 km zabehnutych tento rok. som mala take tajne prianie na zaciatku tohoto roku a ono sa to podarilo!!!

mracik
20. dec 2013

@opica super. A teraz uz budes do konca roka len sunky valat, ci ako? 😀

Ja si vravim, ze zajtra posledny tohtorocny beh, ale ktovie, ci vydrzim. 😅

opica
20. dec 2013

@mracik ale cosi. snad sa mi podari ist skoro kazdy den pomedzi sviatky...;)

opica
20. dec 2013

@mracik vies ako, das zajtra 21 km a budes mat zas naskok 15 tento mesiac ;)

mojinecka
20. dec 2013

Baby Kosicanky, nasla som na nete ,ze sa chysta Trojkralovy beh. Idete niektora? Ja momentalne beham s plechami kazdy vecer po kuchyni a zajtra pobeham s mopom a vysavacom. Tiez som bola marod. Zvykam si na ten studeny paliaci vzduch pri behu a tak som dopadla...

iconka
21. dec 2013

@mracik drzim palce. 😉

Tak som si dnes trosku vybehla konecne, bola som skrz tu moju nohu invalidnu cely tyzden mimo provoz, ale uz som nevydrzala. U nas krasne svieto slniecko, tak som sa nechala zlakat a vybehla som na hrad. Hore je vsak strasna hmla, blato a lad, ale tu dole je nadherne.

mracik
21. dec 2013

Tak dnesny pretek skvely. 😵 Slniecko svietilo, bolo tesne nad nulou, na trati len kde tu lad, inak sucha. Cas 1:47min. 🙂

miskap2111
21. dec 2013

@mracik neskutočný čas. Gratulujem a ticho závidím. "Kto umí, ten umí.." 🙂

opica
21. dec 2013

@mracik proste si nasa hviezda...mam co robit!!!

iconka
22. dec 2013

Dnes je take nechutne pocasie, ale to ma neodradilo a dala som si 10km ;)

dracik1
23. dec 2013

@mracik, super, boze tak dlho bezat...

@janinkakvetinka, mam doma knihu, podla nej cvicim, je to fajn, hlavne na ohybnost a chrbat
my sme boli vcera s detmi korculovat, ma bolia nohy 😕 ,haha

kocky, prajem Vam krasne sviatky a do Noveho roka vsetko NAJ

mracik
23. dec 2013

@dracik1 ze dlho, bol tam jeden stary pan, co bezal maraton 5:50 min 😝 ale aj tak frajer 🙂

tilly
23. dec 2013

baby, mam otazku, jezisko priniesol domov bezecky pas, no a ten je dost makky, tak sa pytam, ze ci behat v teniskach, alebo na boso... lebo aj tenisky co mam, su take, ze maju co najviac simulovat beh bez topanok (nike free)... tak, ze ci ich mam drat, alebo si ich mam setrit na leto, ked vybehnem zas von...

dracik1
23. dec 2013

@mracik, to akoze si super prebehla, dufam, ze si sa nenahnevala, ale myslim, ze 1:40 behat v kuse ze je dost 😀

mracik
23. dec 2013

Niee, tiez mi kedysi pripadalo nemozne bezat v kuse aj polhodinu, teraz sa mi dve hodiny uz zdaju v pohode. Ale bezat skoro sest hodin v 70 rokoch sa mi zda stale neuveritelne. 😝 Normaalne som sa bala o neho.
@dracik1

opica
23. dec 2013

@dracik1 a zober si mna, mne polmaraton trva asi 2:10 ;) hehe...kazdopande, toto je aj moj hlavny problem. mne to pride strasne dlho...ta hodinka, max 1.5 je fajn, ale potom mi to uz uteka nejak pomaly ;) ale zas @mracik je makacka na dlhe trate, ona sa zahrieva pri 10 km ;)

opica
23. dec 2013

@tilly ja osobne by som bosa nebehala pokial s tym nemam skusenosti, mozes si strasne ublizit...ale to je len moj nazor

dracik1
23. dec 2013

http://erun.hnonline.sk/clanky/reportaze/2013/1...

pre mna uplne uzasne, neuveritene, fantasticky vykon....

tilly
23. dec 2013

@opica dakujem, no, neviem, je mi to take neprirodzene, lebo v teniskach som zvyknuta, len je strasne makky ten pas, tak som myslela, ze ked vsetky topanky robia tak, aby boli co najprirodzenejsie...

miskap2111
23. dec 2013

@tilly aj ja mám doma pás. Určite behaj v teniskách. Beh na boso sa treba "učiť" - pomaly, postupne a hlavne roky. Asi si čítala knihu "Stvorení pre beh", kde sa práve propaguje beh na boso, lebo je prirodzený pre našu nohu.. Problém je ale v tom, že my všetci od malička nosíme topánky, dokonca ich dávame už aj babatkám, takže naša noha sa nedá porovnať s nohou indiána, ktorý chodí celý život bosý... Po prečitaní uvedenej knihy, mnoho ľudí začalo behať na boso, ale paradoxne, počet bežeckých zranení a poškodení nôh sa markantne zvýšil. Na boso to fakt treba najprv začať pomaly- ani nie behať, ale chodiť a postupne pridávať..

iconka
23. dec 2013

Tak a mam aj dnes trosku odbehane (8.2km), ale toto pocasie sa mi vobec nepaci (hmla a mrholenie), ja som sa tesila na trosku slnecnejsie dni a nie toto 😝

lili_mia
23. dec 2013

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janinkakvetinka
24. dec 2013

dievčence, prajem Vám prekrásne sviatky, plné pohody, radosti, lásky...

opica
24. dec 2013

dievacata,u nas dnes neskutocne nevianocne a absolutne behacie pocasie,tak sme si dali so sestrou prekecanu 10-tku,parada az na ten vetrisko 😀 kazdopadne vam prajem krasne sviatky!!!

romanovic
24. dec 2013

Zeny, asi na 7 na Strkovci sa mi klasicky vypol mobil! A to som si vybehla v dobrej nalade po tyzdnovom sopli, vrrr! Inak stastne a vesele!!!

yanni
24. dec 2013

Krasne sviatky prajem. Ja sa uz vyvalujem. Obzrata hatam aj na rok dopredu 😠 😕
Ale bola som vcera behat a chystam sa aj zajtra. Tak aspon trochu poriadneho pohybu.

ketkous
24. dec 2013

Ahojte baby,chcela by som sa opytat,aku mate skusenost s tym,ci behom sa da zhodit aj tuk na bruchu po porode.DAKUJEM,krasne sviatky

romanovic
25. dec 2013

Zeny, idem dnes kuknem tie Vase Garminky, lebo som na nervy z mobilu. V ziadnom pripade si nekupujte Sony Xperia 😠
Inak vcera klasicke vecerne obzerstvo, dnes pride svagor a chce rezne, takze pokracujeme 😀 😀
PS. Uz mam novorocne predsavzatie, urcite uhadnete.... 😀 😀

janinkakvetinka
25. dec 2013

ja som sa tiež včera neovládla...ešte pri večeri som si dala všetkého mierne...ale potom...kokos...rybu a šalát som si naložila ešte raz a koláče som ochutnala tuším všetky, ktoré som napiekla...dnes pokračujem....:DDD a tu tiež vetrisko...skoro mi vietor uniesol psíka :D...ale behať ešte ani nemôžem, tak dúfam, že aspoň sa trošku prejdeme s tým mojim chlapom-inak ma vytáča do vývrtky...vrrrr