icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

daka122
9. jan 2014

@boba82 ahoj, ja som začiatočnik začala som behať pred troma dňami ,strašne som pribrala ale ked čitam kolko km behate tak ja asi s tým mojim chudnutím nemám šancu . Fučim ako tur a to som si zabehla vždy asi tak 1,5 km 😀 rano som si nemohla sadnuť ani na WC 😕moje stehnáááááááá. Takže velmi tomu neverim že niekedy zvládnem aj 5km ☹ sice je pravda že prvý deň bol katastrofa a potom to šlo lepšie.Po akej dobe si pociťovala že si schudla? Snažim sa aj vynechať v strave pečivo a sladke.

bonaquaba
9. jan 2014

@daka122 ako pride a da sa mi tak vacsinou 3 km

opica
9. jan 2014

@daka122 zo zadku pri behani moc nezhodis...ale spevniet sa ti spevni ;) to iste plati aqj pre stehna, zvacsuje sa ti tam pri behu svalova hmota

marfigirl
10. jan 2014

@mracik no ja sa snazim tiez 135, pokial nemam intervaly alebo podobne. Ale to idem hrozne pomaly :(
Musim este popracovat na tej kondicke

marfigirl
10. jan 2014

@daka122 ved zo zaciatku sa ma striedat beh s chodzou, ja som tiez tazko zacinala, ale postupne sa to zlepsuje 🙂

marfigirl
10. jan 2014

vcera som bola na crossfite, nebola som od zaciatku, takze som to zvladla, ale bola to fuska aj tak. Nabuduce budem dufam od zaciatku a snad neodpadnem 😀

viky7
10. jan 2014

caute baby.. ja sa chystam na behanie uz veeelmi dlho.. a sem tam sa mi podari aj vybehnut.. ale potom zase nic.. a rovnako je to aj s fitkom... tak sa chcem spytat, ze ci nie je niektora z vas niekde z kramarov.. lebo u mna asi najviac funguje motivacia, ked chodim s niekym dalsim , to mi je uz potom blbe povedat, ze sa mi nechce 🙂

opica
10. jan 2014

som dnes sla na "dlhy beh". u nas zacalo neskurtocne fukat, som normalne musela bezat len po dedine pomedzi domy, inak som mala pocit, ze stojim na mieste. nakoniec nieco zlahka cez 10 km, v plane bolo viac 😎

daka122
10. jan 2014

@opica no konie 🙄 a to ja mam už teraz depku zo stehien 😀 a čo bude potom ☹

laja77
10. jan 2014

ahojte, davno som sem nepisala 😅 , ale tak dnes som prvykrat zabehla konecne 6km, znovu som zacala po porode s behanim v novembri, ale stale som sa citila tak na tie 4 km. Dnes som si povedala, ze dam 6km 😀 , ked nam tak pekne slniecko svietilo. A uz sa mi omnoho lepsie beha, 26 tehotenskych kil je uz prec, este dve kilecka a som na predtehu vahe 😎 , tesim sa z toho veeelmi 😉

mirka907
10. jan 2014

@opica dnes sme to dali na chlp presne co sa dlzky tyka...10.29 😀

opica
10. jan 2014

@mirka907 hej ;) u vas nefukalo? u nas to bol dnes fakt des, esteze mi doplo a nesla som na hradzu a len sa motkala pomedzi domy ;)

mirka907
10. jan 2014

@opica nie, rano este ano ale poobede uz nie...Podla Garminov: Pocitová 3℃, 0 km/h S vietor, Vlhkosť 100%

opica
10. jan 2014

@mirka907 musel to byt prijemny beh. u nas bolo sice teplejsie, ale ten vetrisko. ved vidno, mala som pocit, ze fuka zo vsetkych stran ;) plan bol pomaly dlhy beh, nevydalo, celkom som sa zadychala veru ;) ale zas najhorsie to tiez nebolo

iconka
10. jan 2014

nedavno som sa tu pytala na nejaky pekny film s temou behu a nasla som si tento, velmi pekny, prave som dopozerala. http://www.csfd.cz/film/14960-vysneny-cil/

mracik
11. jan 2014

@daka122 nie je to celkom tak. Behom sa dá schudnúť aj zo stehien, len treba behať pomaly (ideálne s pulzmetrom, ja viem už som ako pokazený gramofón 😅 ) a dlho, aspoň 40-50 min, ideálne hodinku.
Vidím to aj na sebe, keď som behala prevažne na nízkych pulzovkách, schudla som za rok zo stehien 8 cm. 😎 No len potom som začala behy zdieľať s inými na endomondo, tak som podvedome pridala a od októbra som nabrala na stehnách 4cm svalov. 😝 takže som teraz od začiatku roka zase pekne krásne spomalila, som zvedavá či pôjdu dole. Musia, potvory. 😀

iconka
11. jan 2014

Odbehane, dnes 14,4km. 🙂

daka122
11. jan 2014

@mracik ja som len začala bola som zatial 4X a to asi 20 min. 😝 nemam žiadnu kondičku fučim už po pár metroch ,ale nebehala aspon 10 rokov 😨 ale musim konečne začať so sebou niečo robiť 😎 budem ti vdačná za každu radu 🙂

miskap2111
11. jan 2014

Baby, našla som celkom zaujímavé príručky, ktoré sa dajú stiahnuť na "Runners world". http://www.runnersworld.com/pdfs/training-guide... Ja som si stiahla "30 best foods for Runners" a vyzerá to fajn!

mirka907
12. jan 2014

Konecne vonku slniecko takze 18.15km...isla som strasne salenu trasu...zistila som ako sa odomna z domu da zbehnut na hradzu na jazere kde zvyknem ist autom...most smerom na Jazero bol brutalny...clovek si v aute neuvedomi ze tam celkom schopny kopec je....

januska125
12. jan 2014

Treba upraviť aj stravu a hlavne piť veľa , veľa čistej vody ... pojde to ľahšie dole .. voda robí fakt zázraky 🙂

katpetdo
12. jan 2014

@iconka neviem, ci ti niekto odpisal, ale mne sa v elmi poacit Spirot fo the Marathon, velmi motivacne, tusim to bolo o Chicago maratone. Minuly rok vysla aj 2 o maratone v Rime.

iconka
12. jan 2014

@katpetdo dakujem, nasla som si aj sama nieco, idem pozriet toto co si napisala ty. Dakujem 😉

iconka
12. jan 2014

Dnes som si vybehla na hrad a kusok po okoli a peknych 8km za mnou 😉

helulik
12. jan 2014

ahojte baby... 🙂 tak sa idem k vam pridat... 🙂 v zivote som nebehala...mozno na telesnej n azakladke...nikdy ma to nebavilo... 🙂 u mna boli vzdy bezky a bajk... 🙂 ale minuly rok som skusila Spartan Race, ak nejaka viete co to je , odvtedy beham ako salena...moc sa mi to zalubilo... 🙂 aj prave teraz idem...juchuuuu... 🙂

katpetdo
12. jan 2014

inak dnes 7,5km za 40 min, celu cestu som si spievala (este ze rano v poli niekto nie je 🙂 ). Vonku svietilo slnko, boli nejake 2 st, ale mala som chut vyzliezt vrchnu vrstvu, ale behat v januari v tielku sa mi zdal uz prili extrem. Tuto zimu mi je nejak extremne teplo vonku, vetrovku som este nevytiahla 🙂

katpetdo
12. jan 2014

@iconka jeto na youtube v AJ

iconka
12. jan 2014

@katpetdo hej, hej, nasla som to

laja77
12. jan 2014

ja dnes 6,2km za 38 min, teda najlepsi cas to nie je, ale tak da sa 😝

opica
12. jan 2014

ja dnes potme, rano bol muz na 10-tke, takze som skor nestihla...ale ma to strasne vyhody a to,ze musim bezat pomaly, aby som sa niekde neprizabila, takze fakt idem na nizkej tepovke a pridem ako znovuzrodena ;)