icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

opica
19. jan 2014

@mirka907 vsak ja kukam, mne nastastie toho vela nechodi, obcas som ochotna niekoho akcepnut, ale zvacsa davam ignore ;)

iconka
19. jan 2014

@mirka907 a ako prepojim garmin s endomondom? Ja mam na garmine 3 ludi a cudzi mineste ziadost neposkali, ale vcera som tam daka face, hehe tak to uz duplom🙂

opica
19. jan 2014

a ja dnes 5-ka o siestej, tma jak v rohu, na polovicke ulic ani svetla nesvietili, mesiac nula bodov tiez. aspon som sla uplne pomaly a snad nieco spalila v spravnej zone. ale som mala riadny stres, lebo som strasne zakopla a ledva to ustala, veru, skoro som sa tam natiahla ako dlha tak siroka 😖

mirka907
19. jan 2014

@iconka urob si konto na endomonde a tam ti na jeden klik importuje behy z garminu

marfigirl
20. jan 2014

ahojte,

ja sobota iba 4.5km, velmi zle sa mi slo. v nedelu 8.8 s bratom, takze rychlejsie tempo, bolo super.
Ja mam garminy 220 a som s nimi spokojna, ale mam ich iba od vianoc a bola som si nimi iba v Senci...

sandy84
20. jan 2014

Čaute sportovkyne 🙂snimam dole klobúk pred vami, ja som nakukla, lebo voľakedy som chodila v lete behať, ale tak na vás som teda nemala, oči mi vypadli, že aký ja som lenochod. Chcem sa spýtať ako sa obliecť do takého počasia na beh.

sandy84
20. jan 2014

Ok, tak o 4strany dozadu sa to rozobera ako sa obliecť. 😀

iconka
20. jan 2014

@mirka907 konto mam na endomonde uz pol roka 😀

dracik1
20. jan 2014

ahojte kocky, pekny pondelok, idem po radu, co jedavate pred behom? uz 2 x sa mi stalo, ze som zjedla len ovocie - banan, mandoska a sla som behat napr. o 17 h /napr. o 13.30 som obedovala/ a po prvom kilometri strasne krce od hladu, grganie, no uplne zle 😖 .....aj v piatok, hrdinsky som odbehla 40 min, poslednych 300 metrov som uz iba grgala a kracala, doma som zožrala za 3 sekundy celu milku, potom plnu misu hustej hrstkovej polievky, 2 rohliky natrete maslom a zo syrom a plny tanier špagiet ..co mam zaradit do jedalnicka? viacej masa? dakujem

PS. v novych topankach sa beha dobre, su strasne lahucke.....ale zvyk na polotrekace je strasny 😀

marfigirl
20. jan 2014

@dracik1 neviem ci spravne, ale ja by som si dala pred behom este nejake sacharidy, ale mozno sa mylim, som zvedava co ti odpisu 🙂

marfigirl
20. jan 2014

@dracik1 ja si napriklad teraz pred cvicenim davam tie ryzove chleby. Nie je to tazke a energiu mi to doda...

happyfrog80
20. jan 2014

@dracik1 ked citis velky hlad tak vtedy zjes majland,treba zajedat niecim aspon kazde 2 hodky aby si nepocitovala hlad .Stale dokladat trebars orieskami alebo zeleninkou.

mracik
20. jan 2014

@iconka hodíš mi do IP tvoje meno na endomonde? 😉

@dracik1 mne sa ešte nestalo, že by som cítila hlad pri behaní, iba smäd. Keď sa chystám na rýchly beh, tak si dám pred odchodom pol banána, to mi úplne stačí. Keď idem na pomalý, tak nič špeci. Ale je pravda, že inak cez deň jem celkom dosť, žiadne diétovanie. 😅

iconka
20. jan 2014

@mracik JASNE, len este som tam nic nenahrala, akosi sa v tom neviem vysomarit 😒

mracik
20. jan 2014

vpravo hore klikneš na New workout a tam dáš import your garmin. To je všetko. 😉

iconka
20. jan 2014

@mracik uz som to nasla, len som v praci, dala som naistalovat nejaky komunikator, ale neviem, ci ma to pusti, ak nie, doma to nahram.

opica
20. jan 2014

@dracik1 ja zas nemozem nic sladke, ani banan. to mi je neskutocne zle. ja mam vecne problem s jedenim a potom sa mi beha nelahko 😠 ale osedcilos a mi fakt jest kazde 2-3 hodky. najlepsie sa mi beha asi 2 hodiny po obede, vtedy uz je zvacsa trochu vytravene,ale mam energiu. kazdopadne neodporucam nejest, to hned uvidis ten "vysledok".
inak, maso nemusis, skor dlhoodburatelne sacharidky, napr. cestoviny...

iconka
20. jan 2014

@dracik1 ja jem 5x denne a behat idem vzdy najskor hodinu po jedle (to je jedno, ci po ranajkach, obede...)

helulik
20. jan 2014

@dracik1 urcite by som nesla o 17-tej behat, ked som naposledy jedla o 13.30...to je uplna hlupost...treba si dat nieco lahke...ja si tak vzdy cca hodku a pol pred behom dam chleba s maslom... 🙂 to je moj ritual...nezatazi mi to, a ani nie som hladna... 🙂 a vzdy sa napijem pred tym nez vyrazim... 🙂

opica
20. jan 2014

@iconka vdaka za clanok ;)

opica
20. jan 2014

inak, u mna fakt funguje avokado. to uz mam odskusane, neskutocny prival energie, tym ze obsahuje tuky, nemam ani pocit hladu, fakt je to pre mna najvacsia bomba

janinkakvetinka
20. jan 2014

ja dnes nič moc 5 km za 35:30 zo začiatku ma bolel členok...asi po piatom kolečku to prestalo...no posledné kolečko som dostala kŕč...alebo neviem ako to nazvať .... do palca a "ukazováka" na tom bolavom členku

dracik1
20. jan 2014

dakujem za rady, niekedy je to tazke, v praci stres, utekat pre deti do skolky, alebo vyuzit chvilku ked nie su doma, clovek aj zabudne co ma skor robit 😀

dnes som si zajedla rohlik s maslom , mandarinku, banan, vybehla som a dala som 7,4 km, posledny kilometer uz v poriadnom dazdi, cas 39 min, prvych 3.2 km za 19 min a druhych 3,2 za 20 min, super sa mi behalo, skusim o tyzden /dva dat aj tretie 3 km kolecko, juchúúúúúúúú...v novych topkach sa beha vyborne...
@janinkakvetinka, hlavne , ze si vybehla a s bolavou nohou dobry vykon....

katasa
20. jan 2014

baby ja vás tak obdivujem!!! ja nemám absolútne žiadnu kondičku.. ale ani pevnú vôľu 😠
akurát teraz uvažujem, že idem aspoň na 5min. von....... pomooooooooooooooooooc 😝 😝 😝

dracik1
20. jan 2014

včerajší výlet vo fukíre a blate s juniormi, chlapci dali cca 15 km okruh, Vysoká, 754 nm / 2 najvyšší vrch Malých karpát/

miskap2111
20. jan 2014

Ja dnes 6km v daždi. Ale v pohoda, pomaly, čo má výhodu, že vlastne ani nepotrebujem žiadnu regeneráciu. Nabehaných 30km cez víkend som absolútne necítila. Keby bol čas, išla by som aspoň desinku.

opica
20. jan 2014

a ja som nebola behat, len na pilatese...klasika, budicek o 5 ma zas nejak nebavi v zime. zajtra zas, nuz co, praca vola ....potom som nejake zdechla uz vecer a sa mi nic nechce 😎

mirka907
20. jan 2014

ja dnes tiez nic...som dosla o pol 9tej s malou...skolka, robota, gymnastika, nakup, potom na hokej povzbudzovat svokra...ale uz mam v rure maso, babovku, na veceru som spravila zeleninove omelety a brokolicove zemiaky sa uz tiez tesia do rury...akoze cvicit ani keby mi za to zaplatili

mirka907
20. jan 2014

babovka vyborna....takto o pol 11tej vecer cerstva chuti najlepsie 😀 😀 😀