icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

natalia13
28. jan 2014

Baby a pouzivate niektora aj kardio merac? a kde by som ho lacno kupila pripadne aj prekupila od niekoho?

megika1
28. jan 2014

@opica okolie PP 🙂

opica
28. jan 2014

@megika1 v dobrom zavidim. pred rokom som chodila dokonca aj u nas na pole, kolko bolo snehu. som v januari a februari viac nabezkovala ako nabehla a tento rok vobec nic 😠

megika1
28. jan 2014

@opica veď to,že človek je nezávislý s bežkami.....viac si ich užívam,zjazdovky zapadli prachom 😀 nie,nie sú pekne zazipsované v obale....

opica
28. jan 2014

@megika1 ja zjazdujem len kvoli muzovi a detom. ked si mozem vybrat, vzdy idem radsej na bezky. mna nejak stale to, ze idem len dole kopcoma hore ma nieco vyvezie nejak nebavi. vydrzim tak 3 hodky a staci mi. ale na bezky by som sla kludne na celodenny vylet a presne, ta nezavislost. napadne 10 cm, obujem a idem a nie som nicim obmadzovana. vo februari sa chystame na liptov, snad bude este aspon trochu snehu a vybehnem na moju klasicku trat "za lasteky " 😀 najlepsie je,z esom nakaizla aj muza a ked idu napr. z roboty na lyzovacka, tak doobedu zjazduje a poobede bezkuje 😀

megika1
28. jan 2014

@opica mi hovor,čelovky sme kúpili kvôli jazde po práci 🙂 po kopcoch.....obuv,lyže sú ľahké,asi starnem 😀

dracik1
28. jan 2014

@megika1 , nestarnes, ja mam tiez ovela radsej bezky ako zjazdovky, boze kde su tie casy ked som o 9 stala na vleku a lyzovala som do posledeho dychu do 16 h a bolo mi malo, na bezkach clovek ovela viac zrelaxuje, nabije sa endorfinmi a poriadne sa vyšťavi....ked zjazdovat tak si na skialpoch niekde vyslapat a zlyzovat žlabik alebo poriadne vyfukany sneh alebo prasaaaaan
tak to je najuzasnejsia vec.....

iconka
28. jan 2014

Odbehane, dnes 8km. Esteze sa neviem lyzovat, o starost menej ako tak citam 🙂

putney
28. jan 2014

Tak aj ja uz som doma - predsavzate 3km odbehnute 😉

mojinecka
28. jan 2014

@mirka907 tie asicsy, čo si na nich hodila link nejaké 3-5 strán do zadu, som si nedávno kúpila 🙂 Majú ich aj u nás v KE v tom obchode v Auparku ( neviem názov), ale majú tam také " vyškolené" predavačky Isto budeš vedieť. Mali tam len 39 a 40. Tak som zariskovala a kúpila 39,5 cez bezeckepotreby. Sadli výborne a cena je tiež super. A hlavne sú ružové 😉 Mala som do teraz Nike a cítim rozdiel. Ja teraz behám len po Novú nemocku a spať a ešte jedno tvoje kolečko k tomu. Nejako sa neviem dostať do formy, lebo som mala veľký výpadok. Ale nikde sa neplaším, ani Endomondo nezapínam, idem pre radosť a hlavne vyvetrať hlavu. Drobci sú chorí a tak behám kilometre doma okolo nich...

mirka907
28. jan 2014

@mojinecka fakt ich maju? tieto myslis ano? http://www.bezeckepotreby.sk/product/sk/ASICS-G... no musim ja ist do Auparku... ak by mali moju velkost, rovno ich zoberiem...ten starsi model mi sedi vyborne...a ak nebudu mat moje, tak ako pises...vyskusam velkosti co maju a dopasujem...DAKUJEM za info

mirka907
28. jan 2014

@mojinecka netreba sa plasit....ja mam stale v hlave step by step ...aj ked najradsej by som behala rano vecer stale 😀

mojinecka
28. jan 2014

@mirka907 ano presne tieto mam. V Auparku maju tiez za taku cenu. Keby mali moje cislo,tak nespekulujem. Ale cez net som ich objednala takto vecer,na druhy den mi pisali mail,ze uz poslali a na dalsi mi uz zvonil kurier pod dverami. A postovne som neplatila.Inak, uz ked budes v Auparku, tak kukni aj do Exisportu.Minuly piatok tam mali akciu - dph. Mozno este plati. Ja som si kupila take capri nohavky Asics so suknickou 😎 Povodne stali 55 €,isli na 30 a s tou akciou vysli na 23 € a dajake drobne. Tak som sa vyparadila a budem za caju v suknicke 🙂

mirka907
28. jan 2014

@mojinecka vdaka za tip...pojdem urcite🙂 na mna je pomerne tazke zohnat oblecko ale ked motyka vystreli, tak vzdy sa podari kupit este aj lacno...ja mam nike a adidas bezecke prevazne z Exi na vselijake akcie alebo vydrazene na MMA....

mojinecka
28. jan 2014

@mirka907 taky tak 🙂 Mozno som od veci, ale co je MMA?

mirka907
28. jan 2014

@mojinecka mimiaukcie.sk ...taka online hra pre dospelych🙂 drazis za co najlepsie ceny 😉

mojinecka
28. jan 2014

@mirka907 diky Brona, dnes idem spat o nieco vzdelanejsia 😀

romanovic
29. jan 2014

Dnes beh a la gejsa - cela trasa zamrznuta, takze som cupkala drobnymi krockami snaziac sa nespadnut a nezlomit si nieco. Cas vyborny: sports tracker 14,56/km, runkeeper sa mi chytil na poslednych 100 metroch 😀 😀

nitrankanr
29. jan 2014

Ahoje, tie co behate 8 a viac km, to odbehnete vkuse alebo beh-chodza?
Mohli by ste napisat, ci je lepsie behat kolko vladzem, alebo nejaky usek bezat a nejaky ist.
Dakujem 😉

janinkakvetinka
29. jan 2014

baby ja zjazdujem od decka...pochádzam z V. Tatier...tak by bola hanba, keby ne....ale tie bežky...hmmmm...to by som rada skúsila...je to ideálny šport na zimu....mám z toho zatiaľ taký pocit ako vy...že "relax" a pretiahneš si celé telo...no zatiaľ je to len o pocite

megika1
29. jan 2014

@nitrankanr mám skúsenosť,že začať rýchlou chôdzou,postupne si organizmus zvykne a potom beh 🙂

iconka
29. jan 2014

@nitrankanr ano v kuse, ale neboj sa, kazda zacinala tak, ze na zaciatku odbehla sotva par sto metrov a bola na pokraji sil. To je normalne. Pravidelnym behanim sa budes zlepsovat kazdym dalsim behom. Fakt netrva dlho kym das 8km v kuse. 😉

dracik1
29. jan 2014

@janinkakvetinka, bezky sa daju ponat ako relax ale aj ako makacka, moj Mm je byvaly bezkar a ked vybehneme a vidim ako "korculuje" mam dost 😀 , my davame na bezkach 20-25 km, Mm je z Kremnice, takze my bezkujeme priamo v "rodisku" Bielej stopy......

nitrankanr
29. jan 2014

@megika1 @iconka dakujem 🙂

opica
29. jan 2014

@nitrankanr v kuse. ja som vzdy bola za to, radsej bezat pomalsie,ale v kuse. ked zastanem alebo len chodim, uz sa neviem rozbehnut. ale je to v poriadku, aj ked to striedas. ale 8 km odbehat spolu s chodenim je podla mna zbytocne vela. to treba zacat behavat, ked uz vies odhaznut svoje sily

nitrankanr
29. jan 2014

@opica skor som nevedela, ze ked napisete (vy bezkyne), ze ste odbehli napr. 14 km, ci aj s prestavkou.

marfigirl
29. jan 2014

ahojte, uz viem preco som sa citila posledne dva dni unaveno, nieco na mna lezie a ziaden chlap to nie je. Zatial je to len nadcha, dufam, ze len nadcha, citim sa blbo, som smutna, zajtra mam cvicenie, uvidim ako sa budem citit zajtra, ci vobec budem moct ist...

ultragirl
29. jan 2014

@nitrankanr ahoj, ja momentalne praktizujem HIIT {high intenzity interval traininig) staci 20 minut a efekt ako keby si makala vo fitku viac ako 1 hodinu. rozohriatie, lahky beh 5 minut, potom striedas 1 minutu sprint 1 minutu chodza {20 minut) a nezabudni na strecing potom. Podstatou je ze svoj organizmus sokujes vysokou intenzitou a pomalou chodzou. Touto metodou nespalujes iba pocas treningu ale aj cele hodiny potom. a je to casovo nenarocne, ale makacka. skus, ak mas nejake otazky, len sa pytaj. Viera

nitrankanr
29. jan 2014

@ultragirl ja beham len 2 tyzdne a odbehnem este len nieco cez 2 km. Ked budem vladat viac, tak skusim aj spominany HIIT. Ak mi bude nieco nejasne, spytam sa 😀 Zuza

putney
29. jan 2014

Dnesnych 3km zase za mnou - jedno dieta uz nakojene a ulozene, druhe este dopozera rozpravku a sups ho do postele a potom moze mama vylozit nohy a oddychovat 😉