Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
a inak ja tvrdim, ze tie srubovacie flasky vymysleli pre rozvedene, slobodne pripadne take zeny, ktorym muzi nerobia normalne ranne....medailu tomu cloveku 😀
ja som pred chudnutím dosť pila...nie že by som bola alkoholička, ale nemala som problém si dať aj dva štamperlíky každý večer...ked som začala chudnúť, tak som s tým sekla...na vianoce som to porušila...a teraz keď je čo - teda výlučne víno, tak si dám, ale to je zriedka...ja mám aj tak radšej tvrdé...
no o inom som chcela, dnes som dala zas 6 km...mám z toho radosť...je zaujímavé, ako keď začínam behať, tak si hovorím, že hádam zabehnem aspoň 4 km, keď ledva mám 4, tak si poviem, tak dám 5...a už keď mám 5, tak prečo by som nedala aj šesť...🙂 a potom s veľmi dobrým pocitom sa ledva vlečiem domov 🙂)))
Ja od nového roku nekojím, takže dobieham zameškané. Tramín červený sa u nás nestačí dokupovať 🙂
ale zas, aby som nevyzerala ako alkoholicka 😀 nepijeme kazdy den... 😎
dobra tema, jedna lepsia ako druha....ja sa pridavam do klubu, teraz po crevnych problemoch si davam vecer za stamprlik demankovky na dezinfekciu červika- brrr, vino mam radsej a najradsej v tych šroubovacich flaskach 😀
vcera 7,4 km , ale zasa ten zaludok najedeney na poslednom kilometri robil šarapatu 🙄
Tak napokon mam v uchu prievan, teraz asi budem behat len ked nebude veterno.
baby mozem ist cvicit? uz sa citim dobre, ale pustila sa mi nadcha, dnes by ten trening mal byt kruty, ale zas mozes si ho korigovat, nebudem behat dve kolecka alebo iba jedno. Neviem co mam robit alebo ako sa budem citit? Fakt neviem 😕
tak aj dnes sa mi podarilo v snehu "odbrodit" 3km - ale miestami som mala pocit ze beham v opatkoch, ked sa mi sneh nalepil na paty 😀
caute, ja som vcera bola cvicit, isla som normalne tvrdo, ako by som bola zdrava. Nebolo to hrozne, len mi bolo zle. Zabudla som sa v robote najest o 16.00 a spomenula som si pri odchode az o 16.45 a potom sa mi to tam stale grgalo a po natahovani som myslela, ze to pojde von 🙂 ale ustalilo sa to. uz viem, ze nesmiem jest tak neskoro, potom asi skor nic
ja som včera prišla neskoro domov...behať som nestihla...ale stihla som asi prechladnúť, bola mi riadna kosa na nohy a ráno som to cítila na prieduškách...a tiež uvažujem, či ísť večer vybiť klin, alebo neísť...
Tak ja dnes davam nutenu pauzicku, muz ide prec a nema kto babysittovat. Ale treba aj oddychovat predsa 😀
@janinkakvetinka ked uz mas priedusky, to uz sa nema riskovat. ked tak skus doma zacvicit
@marfigirl ...uvidím večer...dnes donesú chaloši vysvedčko a nechcú ísť do cukrárne...len aby som im doma niečo upiekla, tak skúsim venčeky...a uvidím, ako mi bude
@janinkakvetinka ani ja by som nešla na tvojom mieste. Mne sa klin-klinom nikdy neoplatil- vždy sa mi len pohoršilo. Ešte nadcha by sa ako tak dala.. Ale priedušky by som fakt neriskovala. Ja behávam teraz na bežiacom páse v takomto počasí. Neznášam to, ale tiež radšej neriskujem uź v takomto počasí.
ahojte, dnes v BA strasna poladovica, takze dnes vecer nic, ale vcera 7,4 km 🙂
skore uzdravenie kocky
teraz som boila pre deti v skolke, smyka sa stale, ale aj tak ma bolia trochu nohy - bola som behat 2 dni za sebou , tak dam pauzu
@iconka, trochu som pozrela tvoj album - dufam, ze navadi a okrem super jedal - insipracia na vikend tofu cevapcici - dakujem, ty mas take krasne nohy, ze uplny uzas... to sa da behom?????
@dracik1 jeminenko, tolko chvaly 😵 dakujeeeem 😉 Neviem ti odpovedat co mi najviac pomohlo. Ale nohy boli vzdy to, co sa kazdemu na mne pacilo este pred celkovou mojou premenou, takze asi aj genetika. Moj uzasne kriticky tatko mne a mojej sestre vzdy hovoril, ze PREBOHA, NOSTE SUKNE (vtedy ani za pana) VED MATE KRASNE NOHY! Ale urcite beh a cvicenie sucasne pomohlo k navratu do normalnej podoby mojim noham. A dobre jedlo si si vybrala, odporucam 😉
Ja som zaklincovala januar behom a 185km tento mesiac za mnou..po 3 mesiacoch nepravidelneho behania a v kombinacii s dalsim cvicenim celkom slusne...ale dnes to bolo o zivot...nie ako v BA ale cez den sme mali nad nulou a takto na vecer to vsetko primrzlo...takze beh smykom

Ja mam starsie dieta chore, takze kazdy den lietam medzi pracou, skolkou a opatrovatelkou, ktora sa nachadza na uplne ale uplne opacnom konci Bratislavy ako to ostatne (zoslalo mi ju nebo a deti ju miluju, takze nepindam a dakujem nebesiam). Teraz pozeraju rozpravky a matka si po vyflusanom dni naliala cervene De Luxe 😉 Matka uz bezne pije bez zabran sama... 😉 😉