Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@janinkakvetinka skore uzdravenie. Ked to clovek najmenej caka, tak ochorie.
@iconka dík, šak aj Tebe skoré uzdravenie s uškami 🙂
Tak ja som prekonala svoje doterajsie mesacne maximum o 18km a za januar som odbehla 178km. Super, tesim sa a beham dalej;) len nech sa vietor ukludni.
Tak ja hlásim skromnejšich 155km za január. Ale na to, že som začala behať až 9.1., čiže v takmer polke mesiaca, je to fajn. 🙂
Ahojte baule chcem sa spýtať ako je to s bežeckou obuvou vraj sa má kupovať o pol-číslo väčšia aspoň tak mi to v jednej športovej predajni vysvetľovali.
Juuuuj ze ake cisla to tu davate 😀 😀 😀 😀 Tak od zajtra aj ja vytvorim excelovsku tabulku 😉 Len snad sa pocasie umudri, lebo dnes som sa neodvazila vyjst ani pred dom, co sa tu tak strasne smyka. Od zajtra by som chcela zvysit na 3,5km - tot moje predsavzatie 😉
no a ja mam zapalene oko, takze z behania nic 😠 😠 😠 , pomoooooooooc, ja chcem pohyb 🙂
baby, vystetlite mi toto...ako nad tým uvažujem, tak tomu nerozumiem...od kedy zdravšie žijem-zdravšie jem, hýbem sa, ako nikdy predtým a už som druhý krát chorá za túto "zimu"...čo som bežne nebývala...kde robím chybu?
Ja dnes 8,5km na bežiacom páse. Vybehnúť teraz von by asi bolo fakt nebezpečné. 🙂
cafte koceny, ja hlasim moj januar a to bolo 136 km. ja som spokojna na to,ze polku mesiaca som mala jerga doma ;)
a chvalim sa, ja som vcera bola, bolo to veru o drzku ;)
ale poviem vam,ze v ba je nahorsie pocko. vcera sme sli odviezt deti do presova a dnes sme uz spat a teda tu je fakt hnusne. vsade inde nad nulou, sem-tam aj slnko a najviac snehu na vychode ;)
nuz, my si ideme s muzom zaplavat do centralu ;)
peknu sobotu
vychod hlasi fajn pocasie...takze ja dnes rychlych 5km+ 3km vyklus
BA je fest poladovicova, musim pockat, kym to povoli. 😠 Ale 1 biely a 2 cervene DeLuxe cakaju na balkone na svoju chvilu... 😎
ja prave rozmyslam, ze co..........jeden kus chory, potrebuje do pondelka vyliecit, tak sme dnes doma- doobeda na mineralogickej burze, takze moje deti su majitelmi trilobita a mega dalsieho zralocieho zuba
vyhradila som im dalsiu policku
😀
@janinkakvetinka, neviem, .....mozno ma telo sok a potrebuje cas....
ja idem asi od nas na strkovecke jazero, dam kolecko - dve a pojdem domov, dufan, ze sa nezabijem, najprv kliknem na googl, ze kolko to je km aby som po ceste neskolabovala 😀
A ked tu hadzete svoje brutal statistiky, teraz pojdete do kolien-od smiechu. Moj vymakany Japonec mi nameral 12 behov (v asi 3 sa mi vypol a nezaevidoval nic) a pozor!!! 66 km. Pri 2 behoch nameral 0,00 km, raz 100 m 😀 a zvysok ako sa mu chcelo, cca 1/2 - 3/4 trasy...
Baby, keď sa tu už vo veľkom kupujú nové tenisky, tak aj ja som si dnes kúpila. Moje staré ASICSy už mali nabehané určite už cez 2500km. Nanešťastie, na mňa je ťažko kúpiť, lebo potrebujem veľkosť 41,5 a chcela som určite gelové a aspoň trochu zlacnené. Mali len tieto (zo 100eur na 80eur), ale ja som spokojná a zajtra ich vyskúša moj bežecký pás. 🙂
Tak u nas je taka poladovica ze beh by bol samovrazednym pokusom 😒 Nuz co, par dni si pockam....
@mirka907 sa tešíííím, no teraz sa už na beton spoznáme. Teda, keď si ma stihneš všimnúť. Lebo ty okolo mňa prefrčíš. 🙂 Behaš jak dziváááá. inak fajne ťa nabalili tetušky v tom obchodíku. A ja tu na nich nadávam 😠 Myslím, že nebudeš mať problém využiť oblečkovú akciu. Vidíme sa na tvojom bezsemaforovom okruhu
Ahojte, chcem sa spytat, tie co behavate v zime po vonku, ake tenisky pouzivate? Mate niekto skusenost s Mizuno Wave Cabrakan? Hladam nieco, v com sa nebude smykat na snehu, resp. na zasnezenom asfalnte/betone a co az tak moc nepremokne. Beham aj v miernych terenoch aj po cestach...
Ja som zachvilku na prasky s toho,ze nemozem behat. 5 dni dozadu som sa smykla a vykrutila nohu...vcera na tej super poladovici znova...ani stupit nic nemozem na nohu boli ste niektora v takejto situacii a po akej dobe ste zacali znova behat
@laja77 jacmen si uz niekedy mala? Moze to byt ono...opuchnute viecko,pocit cudzieho telesa...pozri na nete hordeolum priznaky. Myslim,ze v uvode treba davat suche teplo- napr. teplu gazicku aspon 3x denne.Niekedy to prejde samo,ale niekedy treba ATB masticku. A dala by som si aj B komplex a teraz nebehala,kym sa to neukludni.

takže nikde som nešla...ležím ako lazar...total dobitá...manžel mi dal s behaním zaracha...najhoršie na tom je to, že som neochorela pri behu, ale pri blbom naháňaní sa po meste v maximálne nevhodných čižmičkách, v ktorých som premrzla