Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
dievky, dnes piaty beh tento mesiac a brutalnu unavu citim. spolu s tym chodim som sa riadne skantrila 😝 lytka som takto necitila uz veeeeeeeelmi davno, hold schody a prevysenia robia svoje. zajtra uz padime domov, tak snad este vybehnem aspon na chvilku zajtra doobeda...prajem krasny slnecny den 😀
ahojte tak ked tu čítam tie vaše čísla že ktorá kolko dá tak sa idem prepadnut pod čiernu zem od hanby 😀 😀 😀 tak dnes dám hádam aj 2,5 km alebo ak sa zadarí tak aj 3 km 🙂 už sa teším ....u nás tiež duje ale mne to vobec neva to by musel byt hurikán aby ma odfuklo 😀
@opica a 17km tak možno v druhom živote 😎
prosim zapisat do statistiky 5km v stredu, dala som si beh aj medzi cviceniami, lebo som uz mala abstak 🙂
Uz som tenisky bola aj otestovat, nedalo mi to a aj za hrozby, ze ma odfukne (otrasne fuci) som si dala desinu 😀
@laja77 dobre sa mi v nich behalo, podrazka je ovela hrubsia ako na pumach a aj vacsi pocit pohodlia, ale akurat vcera mi spravili stare take ani nie otlak, ale nieco podobne so stvrdnutou kozou a to mi dnes vadilo, tak este ich musim dokladnejsie otestovat. Aku mas normalne velkost nohy a ake mas cislo tenisiek NB?
@mracik Pulzmeter nemam zatial, ale muz mi ho ide kupit na narodeniny 😵 On ma prave nan nahovaral, ze vdaka nemu schudnem ked si budem vediet pulz udrzat okolo tych 130. Dakujem za povzbudenie, ze za cca 3 tyzdne pojdem s vahou dole. Potrebujem nejaky impulz nech ma to bavi, lebo takto to robim fakt len z donutenia ked nevidim vysledky ani ma to popravde nebavi 😅
@romanovic
@laja77 presne tak dievčence ako píšete každy raz niekde musí začať no mne nie je žiaden pohyb cudzí vždy som športovala či to bol bycikel ,lyže,plávanie atď ale ako sa mi narodil krpec tak som dost obmadzená a vybehnut možem kedykolvek čo sa týka časovo a najviac mi to vyhovuje ked je tma spon ma nikto nevidí ako tahám nohy za sebou ako keby mali 100 kg 😀 😀 😀
@iconka ...ty si sa pytala...and spol.....vlastne vsetky baby.... http://www.rosly.sk/7-bezeckych-filmov-ktore-va...
tak že dnes 2,25 km ale za kolko to neviem na buduce musim odstopovať 😀 behám zatial po štadione ale ked bude trochu svetla tak vybehnem na hrádzu ale tam nemá odvahu ist sama za bieleho dna nie to ešte večer 😕 baby behávate same alebo máte aj pertnera/ku ???
Ja behavam sama, tu v meste, kde byvam, nemam ziadneho bezca nablizku. Len jednu kamosku, ktora beha tempom ze sa ani nezadycham a tiez tak 1-2 km (zvysnych 5-6 km co som zvyknuta by som si aj tak musela odbehnut sama). Teraz nebehavam, lebo rano je tma a ked skoncim v praci, tak je znova tma. Uz sa neviem dockat, kedy sa dni predlzia a budem moct zacat behat znova 🙂

@iconka ja som zase pred nimi mala vzdy Nike a po pravde, pre mna su New balance lepsie. Potom napis, ako Ti sadli na beh 🙂