Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@nitrankanr ano ;) velmi mozne a je to v poriadku
@opica dakujem 🙂
😀 ahojte, vcera som vyvencila moje krasne nove hodinky, 10 km v pomalom tempicku 1:10h.....akurat zasa ten zaludok, v robote som zabudla , ze som naposledy jedla naobed, rychloi som do seba nahadzala rohlik, marhulovu tasticku a dobila som si energiu a tekutiny zelenym cajom Nestea aloe vera.....baby to nikdy nerobte, taku kyselinu som nemala ani pocas tehu, brrr strasny humus....do 7 kilometra som grgala v kuse, v bruchu krce........
kocky, ja ked som bola behat 1x, dala som 15 min a mala som pocit ze umieram 😀 a vidite pomalicky sa do toho nejako dostavam, 😀
@nitrankanr, to je dobra nespravodlivost, ze? 😝
inak som citala v nejakej starsej Plus 7dni, ze behava aj poslankyna Lucia/?/ Nicolsonova.....5 x tyzdenne 14 km, prippravuje sa na maraton csob v ba a potom prazsky a chce ho dat pod 3 h..... aj jej byvaly Tom N.asi beha, raz som ho stretla nad Sv.Jurom pod hrebenom , dobry kopec vybehol, inak celkom fesi az na to brucho 😅
ahojte dievcence, rada by som sa k vam pridala…. pocas dojcenia som znacne pribrala, potrebujem zhodit tak cca 10kg, beham 3 tyzden, racionalnejsie sa stravujem uz dlhsie, vaha sa moc nemeni - ide to pomaly, ale postava sa tvaruje a chudnem rovnomerne, co ma tesi…. tiez este dojcim uz 8 mesiac, beham ak sa da, denne 40 min. - do 1 h., posledne dni okolo 5-6km, samozrejme pomalym tempom 😉 … kedysi som trocha behavala, islo to lahsie, mala som menej kg a viac svalovej hmoty
čafte kdeže by som od vás chodila čerpám od vás motiváciu a ženie ma to vpred 🙂 😵
@iconka včera som behala tak ako si mi poradila čo sa týka behu po okruhu a stretla som tam kámošku a mi vraví že čo bežím do protismeru že jej zavadzam a musí ma obchádzať a ja ako profesionálka 😀 😀 😀 som jej to vysvetlila že prečo behám tak 🙂
@aknelka85 aj ja som chcela darovať krv a mala som strašne nízky tlak tak mi ani nezobrali vtedy to bolo prvý a posledný krát a od vtedy som to neskušala asi mám syndrom bieleho plášťa 😀
@janicca 😀 😀 zlata...ja som sice na ihrisku zvycajne sama, ale obcas sa tam pripletie moja kolegyna a to nemam vacsie nervy, ked bezime oproti sebe ona sa jakziv neuhne 😠 a tu jej rit obchadzat, to je des, minule som si skoro nohu vytkla, takze radsej sama ako toto tam mat. A to ona pritom bezi strasne pomaly, ale nema cas sa uhnut ☹
@iconka no teda...to ma nikdy nenapadlo, sa otočiť po kilometri...keď tam urobím aj 24...už sa budem tam točiť...ale neviem či budem mať pochopenie pri ostatných bežcoch
@janinkakvetinka co ta po kom, ide o dvoje nohy. U nas tam je sice malokedy niekto, ale kazdy sa otaca.
@iconka tak ja zavediem nový trend 🙂 ...už som dlllho nebola...ale už sa chystám, aj keď ma zas dutiny bolia...ach jaj
zienky z kopcov mate moj obdiv 😵 , ja byvam na rovine, takze zvyknuta som behat po rovine, ale teraz sme na prazdninach v kopcoch a dala som si prijemny beh v krasnom prostredi a uzasnom pocasi, ale teda moje kolena dostali poriadne zabrat a jazyk som mala az po zem 😝 😀 . Som zvedava, ako ich zajtra rozhybem, ale pojdem zase 😵
Dnes len 6km, ale za to som sa vyhrala s tempom a mam dost
5 hodin na svahu, 2 vodky s dzusom, o 19 rezervovany bowling, dalsie vodky s dzusom... 😀 😀
@mirka907 Sigma RC 1209, tieto http://sporttestery-a-computery.heureka.sk/sigm... Ma ich kamaratka, uz som sa radila aj s nou, nevie mi pomoct. Ale za dva tyzdne idem domov, tak skusim zajst do nejakeho obchodu.
no idem sa vám pochváliť, no v nedeľu som dala 9 km! to je môj maximálny výkon doteraz. Júj som bola na seba hrdá 🙂 a trvalo mi to 49 minút, tak asi nie je sa moc čím chváliť 🙂 🙂 🙂
Čaute bežkyne! Ja dnes pauza, ale včera som si dala 9km. A keď máte čas, prečítajte si najnovší článok Miloša Škorpila- opäť potvrdenie, že pestrosť je základ pre zlepšovanie! A hlavne dlhé a veľmi pomalé behy 😉 : http://erun.hnonline.sk/clanky/trening-priprava...
@miskap2111 ten clanok som prave vcera citala a hned som si na teba spomenula 😀

Je možné, keď sme behali s manželom rovnakú trasu rovnaký čas, aby mne ukázali hodinky spálených 370 kal a mužovi 680?