icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

nitrankanr
24. feb 2014

Je možné, keď sme behali s manželom rovnakú trasu rovnaký čas, aby mne ukázali hodinky spálených 370 kal a mužovi 680?

opica
25. feb 2014

@aknelka85 to je brutalny cas... 😎

opica
25. feb 2014

@nitrankanr ano ;) velmi mozne a je to v poriadku

opica
25. feb 2014

@ivka1992 presne tak ;) a posilnovat telo, to je pre beh velmi dolezite

mirka907
25. feb 2014

@aknelka85 a nebola to priemerna rychlost a nie pace? To by sedelo k tomu prvemu behu...lebo ak je to pace, tak saleny cas si dala

laja77
25. feb 2014

@ivka1992 ja kojim a beham, tiez som zacala s behanim, ked mal maly dva mesiace. Nemam s tym ziadny problem a aj maly sa bez problemov koji.

nitrankanr
25. feb 2014

@opica dakujem 🙂

dracik1
25. feb 2014

😀 ahojte, vcera som vyvencila moje krasne nove hodinky, 10 km v pomalom tempicku 1:10h.....akurat zasa ten zaludok, v robote som zabudla , ze som naposledy jedla naobed, rychloi som do seba nahadzala rohlik, marhulovu tasticku a dobila som si energiu a tekutiny zelenym cajom Nestea aloe vera.....baby to nikdy nerobte, taku kyselinu som nemala ani pocas tehu, brrr strasny humus....do 7 kilometra som grgala v kuse, v bruchu krce........

kocky, ja ked som bola behat 1x, dala som 15 min a mala som pocit ze umieram 😀 a vidite pomalicky sa do toho nejako dostavam, 😀

dracik1
25. feb 2014

@nitrankanr, to je dobra nespravodlivost, ze? 😝

dracik1
25. feb 2014

inak som citala v nejakej starsej Plus 7dni, ze behava aj poslankyna Lucia/?/ Nicolsonova.....5 x tyzdenne 14 km, prippravuje sa na maraton csob v ba a potom prazsky a chce ho dat pod 3 h..... aj jej byvaly Tom N.asi beha, raz som ho stretla nad Sv.Jurom pod hrebenom , dobry kopec vybehol, inak celkom fesi az na to brucho 😅

henika40
25. feb 2014

ahojte dievcence, rada by som sa k vam pridala…. pocas dojcenia som znacne pribrala, potrebujem zhodit tak cca 10kg, beham 3 tyzden, racionalnejsie sa stravujem uz dlhsie, vaha sa moc nemeni - ide to pomaly, ale postava sa tvaruje a chudnem rovnomerne, co ma tesi…. tiez este dojcim uz 8 mesiac, beham ak sa da, denne 40 min. - do 1 h., posledne dni okolo 5-6km, samozrejme pomalym tempom 😉 … kedysi som trocha behavala, islo to lahsie, mala som menej kg a viac svalovej hmoty

katpetdo
25. feb 2014

@dracik1 tiez som ten clanok citala a chce to dat pod 3:30 tusim, pod 3h je uz prilis husty cas. ale aj tych 3:30 je pekny ciel.

janicca
25. feb 2014

čafte kdeže by som od vás chodila čerpám od vás motiváciu a ženie ma to vpred 🙂 😵
@iconka včera som behala tak ako si mi poradila čo sa týka behu po okruhu a stretla som tam kámošku a mi vraví že čo bežím do protismeru že jej zavadzam a musí ma obchádzať a ja ako profesionálka 😀 😀 😀 som jej to vysvetlila že prečo behám tak 🙂

@aknelka85 aj ja som chcela darovať krv a mala som strašne nízky tlak tak mi ani nezobrali vtedy to bolo prvý a posledný krát a od vtedy som to neskušala asi mám syndrom bieleho plášťa 😀

iconka
25. feb 2014

@janicca 😀 😀 zlata...ja som sice na ihrisku zvycajne sama, ale obcas sa tam pripletie moja kolegyna a to nemam vacsie nervy, ked bezime oproti sebe ona sa jakziv neuhne 😠 a tu jej rit obchadzat, to je des, minule som si skoro nohu vytkla, takze radsej sama ako toto tam mat. A to ona pritom bezi strasne pomaly, ale nema cas sa uhnut ☹

janinkakvetinka
25. feb 2014

@iconka no teda...to ma nikdy nenapadlo, sa otočiť po kilometri...keď tam urobím aj 24...už sa budem tam točiť...ale neviem či budem mať pochopenie pri ostatných bežcoch

iconka
25. feb 2014

@janinkakvetinka co ta po kom, ide o dvoje nohy. U nas tam je sice malokedy niekto, ale kazdy sa otaca.

magdus999
25. feb 2014

@romanovic tak to je super, že nie som sama 🙂 hlavne sa nevzdať a bojovať 🙂

janinkakvetinka
25. feb 2014

@iconka tak ja zavediem nový trend 🙂 ...už som dlllho nebola...ale už sa chystám, aj keď ma zas dutiny bolia...ach jaj

laja77
25. feb 2014

zienky z kopcov mate moj obdiv 😵 , ja byvam na rovine, takze zvyknuta som behat po rovine, ale teraz sme na prazdninach v kopcoch a dala som si prijemny beh v krasnom prostredi a uzasnom pocasi, ale teda moje kolena dostali poriadne zabrat a jazyk som mala az po zem 😝 😀 . Som zvedava, ako ich zajtra rozhybem, ale pojdem zase 😵

iconka
25. feb 2014

Dnes len 6km, ale za to som sa vyhrala s tempom a mam dost

romanovic
25. feb 2014

5 hodin na svahu, 2 vodky s dzusom, o 19 rezervovany bowling, dalsie vodky s dzusom... 😀 😀

adelusa
25. feb 2014

@dracik1 a za ako dlho sa z 15min prejde na 1hodku? 🙂 a ako často behávate?

aknelka85
25. feb 2014

@mirka907 priemernu rychlost som mala cez 8 😅 cize bude nieco s hodinami... @opica dik, zienky, ze ste odpisali 😉 pekny vecer 🙂

mirka907
25. feb 2014

@aknelka85 hm, zvlastne...a prehliadla som ale ake to mas hodinky? garminy?

aknelka85
25. feb 2014

@dracik1 ake hodinky mas? 🙂 parada, motivovala si ma, verim, ze aj ja niekedy v kuse tu hodinku odbehnem 😉

aknelka85
25. feb 2014

@mirka907 Sigma RC 1209, tieto http://sporttestery-a-computery.heureka.sk/sigm... Ma ich kamaratka, uz som sa radila aj s nou, nevie mi pomoct. Ale za dva tyzdne idem domov, tak skusim zajst do nejakeho obchodu.

mobilka
25. feb 2014

no idem sa vám pochváliť, no v nedeľu som dala 9 km! to je môj maximálny výkon doteraz. Júj som bola na seba hrdá 🙂 a trvalo mi to 49 minút, tak asi nie je sa moc čím chváliť 🙂 🙂 🙂

romanovic
25. feb 2014

@mobilka Je sa cim chvalit, si hviezda!!!

miskap2111
25. feb 2014

Čaute bežkyne! Ja dnes pauza, ale včera som si dala 9km. A keď máte čas, prečítajte si najnovší článok Miloša Škorpila- opäť potvrdenie, že pestrosť je základ pre zlepšovanie! A hlavne dlhé a veľmi pomalé behy 😉 : http://erun.hnonline.sk/clanky/trening-priprava...

iconka
26. feb 2014

@miskap2111 ten clanok som prave vcera citala a hned som si na teba spomenula 😀