icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

janicca
30. mar 2014

baby čafte

@mracik bola si ,videla si a zvíťazila si sama nad sebou už len preto že si sa zúšastnila a urobila to pre svoj dobrý pocit 😵 🙂
tak ja som bola v piatok a určite som dala svoju prvú 5 ku ak nie aj viacej trvalo mi to cca 50 min ale nešla som to prevýšenie ako som spomínala asi som sa zľakla toho kopca 😀 boli len malé prevýšenia , s dychom aj s nohami som vládala len sa mi potom začala hlava točiť a to už nebolo dobré musím zapojiť aj iné cvičenia hlavne na chrbát pripisujem to mojej ztuhnutej krčnej chrbtici 😝 ale ináč beh bol super uplne iné behanie ako do kolečka .......
@nufanek ja som dala dole nejaké kilečko tiež behávam cca 45 min 4 až 5 krát do týždna ale ja to pripisujem skor uprave stravy vždy keď odbehnem tak sa už neprežieram ako som mala zvykom po večeroch 😉

@jasmika ja behávam nemám s tým problém ale každá sme iná 😉

opica
30. mar 2014

@iconka a ktory mas? ved mas 210, nie? mne prave chlapik v garmine neodporucal 110 prave kvoli hrudnemu pasu. ja som velmi spokojna, este ma nenaodieral,ale zas ma posledny tyzden odralo moje nike tricko s dlhym rukavom do krvi na klucnej kosti, tak si to lepim predtym radsej. tie odreniny su strasne, v lete som s tym riadne bojovala, hlavne okolo podprdy a nohaviciek...pekne kremuj a sus...

opica
30. mar 2014

dievcata, ja dnes hlasim KONECNE riadny trail z dubravky na devinsku kobylu a spat, 9.5 km, tempo nepisem, bo to bola bieda, ale zas prva polka v kuse hore kopcom...pocitovo super, avg. tep 156...zlepsujems a kazdym dnom ;) konecne sa citim fit, tak uz zas nahodim po 3 tyzdnoch aj intervaly tento tyzden

nufanek
30. mar 2014

@janicca ja sa tiez neprezieram 🙂 ani som sa nikdy neprezierala 🙂 uz niekolko tyzdnov mam upravenu stravu, poobede/pobehu ci inej aktivite, jem prevazne bielkoviny, cottage, tuniak kuracie prsia, zelenina, vecer nizkotucny tvaroh. Mozno to bude aj tym z akej Vahy clovek chudne, ja mam 58 kg, chcela by som sa vratit na povodnych 54 kg, ale kila nie su az tak dolezite ako obvod brucha, som dost utla(hrudnik) a mam po druhom porode stale vacsie brucho, co vyzera dost komicky.mam aj malu diastazu, takze este na priame svaly cvicit nemozem, verila som/verim, ze beh mi pomoze dat par cm dole, ale zatial nic.

yanni
30. mar 2014

Cafte babule. Tak ja mam odbehnute. Uff. Volako sa oteplilo. Bilancia tento tyzden: 60 km s posr....nohou a kramamy. Cize to je aj odpoved pre @jasmika ja tiez beham aj cez. Dnes dokonca s menzesom aj sutaz. Ked ma neboli brucho, tak v pohode. Dnes som sa skor bala, ze nevydrzi noha. Vcera som len naky vyklus mala pomalicky a myslela som, ze si dam nohu radsej odrezat. Neviem co sa dialo. Ale dnes sa nastastie drzala potvora.
Inak baby, odporucam tieto dedinske behy. To bola sranda. Babky bezzube zavesene na plotoch a povzbudzovali 😀

iconka
30. mar 2014

@opica mne zatial ziadne oblecenie nic nespravilo, ziadne otlaky a pod. az teraz ten pas. Mam normalne garmin pas a teda vidis, ale Miska tu minule tiez spominala, ze ho nemoze nosit, lebo jej robi nieco take, ale nevadi, staci raz za cas preventivne pouzit pre kontrolu ;)

miskap2111
30. mar 2014

@iconka ja mám na neho normálnu alergiu - teda po behu sa mi na mieste, kde je baterka, vytvorí lišaj, ktorý strašne svrbí a ak si ho dám viackrát po sebe, tak pľuzgier. Dosť je to nepríjemné.

opica
30. mar 2014

@miskap2111 misi, ty mas 110, vsak? lebo mne ten chlapik prave na pas na tie hodinky vravel velmi nelichotive veci

iconka
30. mar 2014

@miskap2111 presne, zohnala som si ho nedavno. Pouzila som ho 3x. Po prvom raze len take cervene, po druhom cca to iste a po tretom uz pluzgier. Rozmyslala som, ze ak si to podlepim, ci to bude dobre merat a tak...

miskap2111
30. mar 2014

@opica áno, mám 110. Ale inak sú fajn, len ten pás je o ničom.
@iconka podlepenie trochu pomohlo, ale nie úplne.

snowwhite211
Autor odpoveď zmazal
opica
30. mar 2014

@miskap2111 no, mne prave vravel,ze ten pas na nich je zly, ze sa mu starsne vela zien stazuje, lebo robi aj trenera, ze tlaci a vyvovala alergie. to bol jeden z dovodov, preco som sla do 210. ale @iconca ma tusim tiez 210, tak som prekvapena. ale kazdy clovek reaguje inak. ved viete,ze ja mam zas problem s bezeckym oblecenim, takze tak 😎

mirka907
30. mar 2014

@miskap2111
@opica
@iconka ja mam pas od 110 a ziaden problem doteraz...mala som ho aj na dlhe behy v horucave....

romanovic
31. mar 2014

Odbehnute, kava vypita, ranajky zjedene, desiate nachystane 😉 😉

iconka
31. mar 2014

@opica ja som ten pas nemala original k hodinkam, ten som si zaobstarala teraz extra a neviem k comu bol povodne k akej rade. Je to garmin, ale aky presne model to neviem. Ale ja som aj bezne alergicka na asi nikel, nemozem nosit bizutku a pod. Ale som prekvapena, lebo na nom nie je nic kovove co by sa ma dotykalo, takze to nebude asi kovom, ale skor tym, ze sa proste o telo trie. Kazda sme na to inak citliva. Vyskusaj a uvidis. 😉

dracik1
31. mar 2014

ahojte, krasny tyzden.......
@mracik, co si, si perfektna, aj ked o minutu neskor ako bol plan....ale behy s prevysenim su uz take, nie?
@opica, krasna foto, ze aka dobra naladicka ide z Vas, jupiii, toto milujem na sportovani, tie usmiate tvare, dobra nalada a chut skakat 4 metre.....

ja som dala v sobotu beh Borinka - Bratislava raca, bola to strasna sranda, lebo najprv mi nechytal v lese gps signal, potom som zabludila ale nakoniec som nasla zltu znacku a dobehla som krasne do race na zastavku elektricky a odviezla som sa mhd domov 😀 😀 😀

iconka
31. mar 2014
laja77
31. mar 2014

dnes 8km, bilancia marec 120km 🙂

yanni
31. mar 2014

Tak babule, dnes je treningove volno. Idem robit sulance s makom a dala som si zaväzok, ze sa idem obzrat jak svina. A potom sa uz len zgulam do postele 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Inak, vcera som skoncila na druhom mieste 😀 😀 😀 😀 😀 Juuuj keby som to vedela, tak by som si na ten pokal pockala. A mi sme po behu hned zduchli 😕 Zacinaju sa mi pacit tieto dedinske behy 😀 😝 😉

iconka
31. mar 2014

Ja dnes kratsi beh a celkovo za marec 208km ;)

opica
1. apr 2014

zeny,ze som v casaku 😀 sa strasne rehocem!!!mi pisala znama, ze v nejakom FIT casopise kyvam. musim ist niekde okuknut 😀

laja77
1. apr 2014

april som odstartovala 11-mi km 😵

yanni
1. apr 2014

Ja dnes 10. Som si vymenila dnesne intervaly so zajtrajsim lahsim behom. Mna ta noha nejak omina, neviem co s nou mam. Ci si telo zacina zvykat na tvrdsi trening po u´zimnom spanku alebo co. No uvidime ako bude dalej. "Nur am Ball bleiben", ako sa tu hovori. Len nepovolit. Nejak bolo, nejak bude 😕

@opica tak potom daj vediet, kde si to zvecnena. 😀

iconka
1. apr 2014

@laja77 aj ja tak - 11,3 km 😉

dadka75
1. apr 2014

Dievčatá, pridávam sa k vám... Dnes prvých 500 m... sa nesmejte, skoro som pri tom umrela... Ale zajtra znovu... aj s Ninkou v cyklovozíku... Behaniu zdar 🙂

romanovic
1. apr 2014

Dnes som bola u ortopeda. Po schodoch sice ledva chodim, na jednej nohe neviem stat vobec, pri behu nezvladam obrubniky, bezecku abecedu ani nahodou, ale nevysloveny zaver je, ze som hypochonder, coxy mam super a achilovku mam zo zlych topanok...ale pre istotu mi dal recept na dake antireumatikum....
Idem si na to naliat 😀 😀 😀 😀 😀

iconka
1. apr 2014

@romanovic pekne, toto si urcite potrebovala pocut, ked si tam isla, ze? ach jaj... 😖

opica
1. apr 2014

tak uz viem, je to s minulorocneho dm ladies runu, aj so svagrinou. mama to nasla asi v tretom stanku ;) joj, to je radosti-veselosti...

opica
1. apr 2014

ja som dnes mala plany, ale...vcera som bola na kozmetike a ja tapa som si dala aj mazsaz zabudnuc na jej ucinky na moje telo. prisla som domov s jergusom, ledva som videla, trpla mi ruka, usta....des...podvecer uz celkom fajn, aj som bola na pilatese, ale rano som este bola ako mechom udreta, tak som si dala neplanovany relaxacny den, len som okna umyla...strasne sa bojim takych stavov odkedy som mala tie zavrate. verim,ze uz to bude ok, lebo v piatok ide muz s chalanmi na chatu a ja budem mat cas pre seba, tak nejake tie plany mam 😝

isabel11163
1. apr 2014

Baby tak dnes je pre mňa veľký deň 🙂 prvý krát v mojom živote 20 minútový beh a ja som ho prežila :D :D pre vás je 20 minút smiešne číslo ale pre mňa rekord hodný medaile 🙂 🙂