Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
caute baby, mate skusenost, alebo stalo sa vam ze jedneho dna proste NEVLADZETE zabehnut ani pol kilometra? beham cca 2 mesiace viac menej pravidelne (kazdy druhy/treti den, podla prace), cca 5km. dnes rano som som vstala ze si idem zacvicit a asi po 10tich drepoch totalne nevladanie. tak som si povedala OK, ze mozno den blbec, nechce sa mi ze si pojdem zabehat vecer. no ako som vysla vonku asi po 20tich metroch som bola ako olova, nohy sa mi mlandrali, ruky sa mi mlandrali, nevladala som poriadne ani krok urobit tak som ledva zabehla 3km a isla som radsej domov. mam tri teorie ze z coho to mohlo byt :D nemali ste to niektora podobne? :D
1) predvcerom som dostala menzes - nejake vycerpanie ?
2)zacala mi sezona alergii
3) v sobotu sme boli na oslave a kedze ja velmi zriedka pijem tvrdy alkohol a trochu sme to prehnali telo este nestihlo zregenerovat?
zazili ste niektora? cely den som z toho nervozna :D
KONECNE spokojna s behom. dnes sa mi slo super, aj s pacom spokojna, tesim sa...
da sa chudnut len behom? a kedy by mohli byt vidiet prve vysledky?
baby čafte tak včera 5 km ľavou zadnou 😀 😝 cez pole behalo sa super boli sme 4 kočky tak sme sa navzájom motivovali 😵 😎
takto začala moja diéta pridávam foto 😝 😀 😀 😀 😀 😀 teraz mám 79 kg ako som začala behať tak sa po večeroch už neprežieram a dole mám 7 kg za necelé dva mesiace tak že je to hlavne o strave ale aj behom ide niečo dole lepšie povedané postavička sa trošku upraví 😵 a hlavne sa hlava vyčistí teda to je aspoň moj prípad 🙂
ani nie tak diéta ako som si začala zapísovať čo som schopná za deň do seba nahádzať a kontrolovať sa hlavne 🙂
Ahojte baby, uz dlho vas citam a popri tom beham, intenzivnejsie posledny rok. V nedelu som prvy krat zabehla polmaraton na CSOB. Cas 1 hod. 57 min. Nic moc, ale cielom bolo zabehnut pod 2 hodiny, to som splnila a mozem pracovat na tempe, aby to nabuduce bolo lepsie. Ktora este bola na CSOB?
nie dva mesiace ale skoro tri 😵
@michalag
Polovicu, ak nie viac z úspechu tvorí úprava stravy. Ak má niekto extrému nadváhu, prvé kilá idú dole rýchlo, ak niekto potrebuje len "vyrysovať"do plaviek, tak je to ťažšie. Vo všeobecnosti sa chudne pri dlhých a pomalých behoch a dostať sa na túto úroveň trvá pomerne dlho. Krátke behy v trvaní do pol-trištvrte hodiny nezaručia rýchle a trvalé zhadzovanie kíl u človeka, ktorý nemá výraznú nadváhu (výnimky samozrejme existujú)
@gromkaver mne isli dole aj lytka o 1,5 cm za posledny pol mesiaca (predtym som nemerala), ale cvicim aj s jillian a aj ine cviky…. behom som dala dole najviac zo stehien a zadku, ale z kritickych partii to ide tazsie - pas - brucho a lytka… chyba mi este tak 3,5 - 4 kg do povodnej vahy, ale zazrakom vacsina oblecenia zpred tehotenstva mi je ok🙂 este to chce trocha spalit a samozrejme vyrysovat….
dnes 11,3km klasika po hradzi s kocikom a mm 😵
@henika40 ano, mne sa stehna pekne tvaruju a isli dole 2cm, pomaly aj brucho, to cvicim aj Boba Harpera a cvicila som aj Jilian, ale teraz mi to nevychadza, som rada, ze kazdy druhy den mi vyjde beh, to sa snazim poctivo a veru aj zo zadku isli dole cm 🙂, lytka si musim veru premerat... citim sa ale celkovo lepsie, aj ked ma boli dost koleno... ja by som rada dala este dole tak 7kg, ale asi je naozaj lepsie sa merat ako vazit...
Cafte babenky, nebola som tu asi 100 rokov, šak ste tu aj veľa popísali. Zima bola pre mňa chorľavá, opakovane ATB, črevná virózka. Pobehovala som len sem tam. Ale teraz som už asi 4 týždnepravidelnejšie v teréne, tak sa vytešujem...som zvedavá do kedy. Začala som behať s tepovkou, lebo som náhodou v skrini objavila hodinky Sigma 1209. Takže sa snažim spomaliť, ubrať z tempa a už aj menej na ulici pípam. @mirka907 Mirka nechystáš sa na VSE City run? Došla mi pozvánka, ale neviem, či to nebude masovka....
Odbehane, dnes intervaly. Som rada, ze je to za mnou 🙂
@iconka aj ja intervaly...a mne sa to strasne pacilo....sice som po dobehani sadla do auta a som ruky nevladala zdvihnut ale bola to pecka...taky dobry pocit som mala, ze som sa rozbila .....uvod som kus prepiskla ale tak ked som na hodinkach videla tempo 4.25 (hoc len 400m), tak som zvysok bezala s vysmiatou tvarou....a dost silny vietor fukal, takze som bojovala aj s nim...ale to dnes asi vsade tak fukalo

@gromkaver pozri si moj fotoblog a budes vediet aka som bola 😉